Aбе хора не разбрахте ли, че в нац. отбор на БЪЛГАРИЯ и в родното първенството, нито един треньор не си взима решенията сам, не му се дава нито избор, нито свобода, за това си тръгна ИЦО, за това си тръгна и ЛЮБО.. Мъри, до колко е виновен, само той си знае, но много ме съмнява избора му спрямо титулярите ВИНАГИ да е лично негов!?!!! Доста хора от "ГОРЕ" се бъркат в работата на цялата тая "система": мениджърски интереси, чичово, батково, татково, русото, зетя, дървари, чалгаджий и т.н. и т.н. и познайте защо, всичко е с кодово име "CA$$$H" а и не само... НИТО 1 ОТ ТЕЗИ "ФУТБОЛИСТИ", нямаше да е в нац. отбор, ако не е бил ДОБУТАН до там, не с връзки, а със синджири, пълни смешници със извънземни заплати, чак в Германия, Италия, Англия ми играят... ЗЛАТНОТО ПОКОЛЕНИЕ 94 играеха в доста ПО-СЛАБИ отбори, а какво постигнаха... не заради ТРЕНЬОРА или заради нещо друго, а защото имаха най-малкото ХЪС и ЖЕЛАНИЕ за игра + истински МЪЖКАРИ и 'БИТКАДЖИИ' на терена, а не като сегашните... кривокраки манекенки.
Айде, сега пак спорете, кое първенство е по-слабо, нашето или на Полша или на Кипър или на Черна гора и кой треньор е по-подходящ и естествено да не забравяме вечната и безсмислена тема Левски вс. Цска, докато ВСИЧКО потъва ли.. потъва.
Полша - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- goalkeeper
- Контакти:
Re: Полша - България
LaRgO написа:Най-добре е от БФС да обявят,че няма да дадат никакви премии за отбора при класиране на Европейското първенство.Така ще се разбере кой играе за България със сърце и кой за пари.Дори и лек спор да стане пак ще се разбере кой ходи само за пари.Стига само са разхождали екипа на националния.Там трябват хора,които играят със желание и сърце,естествено и с качества.Аз от тези хора виждам само Стилиян,Мартин,Иванков и Георги Петков.
То тия пари по-добре да ги дават на всеки фен, който все пак реши да отиде да ги гледа следващите квалификации. А не пак да ми сложат цени на билетите от 10, 20лв.

Божинов и Пелето,другите са е гати и продажниците 

Ама, за какво трябва да играем някъде?
Въз основа на какво? България е от средно ниво, чиято цел е да се опитва да прави изненади по контролите и в различните квалификации. Нека не гледаме на запад. Огледайте се из държавите на Балканския полуостров. Имат играчи, които са истински лидери в отборите, в които играят. А в нашия национален отбор има само един що-годе в тази роля - Ст. Петров. Оттам нататък всичко е второстепенна роля и резерви. И към всичко това, като прибавим смешните ни футболисти, идващи от българските клубове, картинката е пълна и ясна.
Въз основа на какво? България е от средно ниво, чиято цел е да се опитва да прави изненади по контролите и в различните квалификации. Нека не гледаме на запад. Огледайте се из държавите на Балканския полуостров. Имат играчи, които са истински лидери в отборите, в които играят. А в нашия национален отбор има само един що-годе в тази роля - Ст. Петров. Оттам нататък всичко е второстепенна роля и резерви. И към всичко това, като прибавим смешните ни футболисти, идващи от българските клубове, картинката е пълна и ясна.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Ама разбира се че терена е виновен,хм това защо ли ми звучи познато?
ehh написа:Ама, за какво трябва да играем някъде?
евала диков ,мноо си прав !!!
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!

21-ви век още не е минал Пичониniki87 написа:viroglav написа:С Пламен Марков направихме 0:0 с Италия в София... Сигурен съм , че с Мъри Стоилов този мач го губехме с разлика , ако той ни беше треньор по това време... Този човек , въпреки , че е играл защитник през кариерата си на футболист , не разбира нищо от тази част на играта и това е повече от видно...
Този човек е най-успешния български треньор за 21-ви век

goalkeeper написа:LaRgO написа:Най-добре е от БФС да обявят,че няма да дадат никакви премии за отбора при класиране на Европейското първенство.Така ще се разбере кой играе за България със сърце и кой за пари.Дори и лек спор да стане пак ще се разбере кой ходи само за пари.Стига само са разхождали екипа на националния.Там трябват хора,които играят със желание и сърце,естествено и с качества.Аз от тези хора виждам само Стилиян,Мартин,Иванков и Георги Петков.
То тия пари по-добре да ги дават на всеки фен, който все пак реши да отиде да ги гледа следващите квалификации. А не пак да ми сложат цени на билетите от 10, 20лв.
Много точно
soilwork написа:21-ви век още не е минал Пичониniki87 написа:viroglav написа:С Пламен Марков направихме 0:0 с Италия в София... Сигурен съм , че с Мъри Стоилов този мач го губехме с разлика , ако той ни беше треньор по това време... Този човек , въпреки , че е играл защитник през кариерата си на футболист , не разбира нищо от тази част на играта и това е повече от видно...
Този човек е най-успешния български треньор за 21-ви век-изчакай още 90 години,ако си жив де.....
Епа,мисля да сЪм жив

П.п.Дано не играем скоро контролни мачове,че като гледам как се обиграва отбора...

LSFC 1914 написа:viroglav написа:С Пламен Марков направихме 0:0 с Италия в София... Сигурен съм , че с Мъри Стоилов този мач го губехме с разлика , ако той ни беше треньор по това време... Този човек , въпреки , че е играл защитник през кариерата си на футболист , не разбира нищо от тази част на играта и това е повече от видно...
6:1 говори ли ти нещо ?
Да , говори ми - резултат в приятелски мач , използван , за да сменят Пламен Марков... Тогава доста от играчите , може би предупредени преди това не играха нищо , за да стане треньор Мъри. Това бе и дебюта за Коста Янев и Иван Стоянов от Сливен тогава с националната фланелка. Колкото и да се мъчите да ни убеждавате , че Мъри е треньор все ще ставате смешни. В Левски , отбора , който влезе в ШЛ тогава не го направи Мъри. Той го наследи и само обра лаврите след това. Същият този отбор след това Мъри го съсипа. И сега , като стане пак треньор на Левски ще разберете , че това , което ви говоря е истина.