Оставка на поставения от Перуката, Гонзо - осмокласника , дето преди 2/3 години като беше директор на националните гарнитури ми обясняваше къде ще сме!
Заканваше се: помнете ми думата.
Гонзо, Видяхме къде сме!
Помним ти думата.
Айде сега като си мъж, признай си , подай си официално оставката и спешно да се свика нов изпълком и да се назначат нови кадри на всички отговорни постове и да се почне най - накрая да се работи професионално в посока : Бавно и мъчително изваждане на българския футбол от блатото !
Не може да сме най - слабия отбор в квалификациите. Ако не сме, поправете ме, моля.
Откакто подмениха Перукан, който си подаде оставката вследствие на протеста ( нищо че преди това се върна след подадена оставка) и който нямаше намерение да пуска кокала още дълги години заедно с обкръжението си..
Та Откакто това негово обкръжение подмени Перукан с Гонзо, с цел запазване на статуквото и схемите на дълбоко корумпираното и ферментирало БФС ,
Оттогава не сме мръднали и милиметър нагоре , напротив пропадаме със скоростта на Алиса ама не в страната на чудесата ами в световната футболна ранг листа!
Затова, Гонзо върви си! Не ставаш! Нямаш капацитет, имаш нулево КПД - коефицент на полезно действие - О - Зеро.
Не искаме Подмяна - Искаме Промяна!
Гонзо - Вън!
Турция - България, 15ти Ноември, Събота от 19.00ч
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Турция - България, 15ти Ноември, Събота от 19.00ч
Последна промяна от 4x4 на 15 ное 2025 18:20, променено общо 4 пъти.
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
Re: Турция - България, 15ти Ноември, Събота от 18.00ч
Българските Лъвове или по - скоро котета ще излязат срещу турците днес като последни в групата и никакви шансове за класиране в предпоследен двубой от квалификациите.
Мач за чест и престиж. Дано има кой да им каже че трябва да се раздадат да защитят името на България и собствените си имена.
Мач за чест и престиж. Дано има кой да им каже че трябва да се раздадат да защитят името на България и собствените си имена.
Последна промяна от 4x4 на 15 ное 2025 23:57, променено общо 1 път.
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
Re: Турция - България, 15ти Ноември, Събота от 19.00ч
Спорна и дузпа. Според мен няма такава.
И без нея турците щяха да ни бият с разлика.
Тук ВАР май не може да се намеси, нищо, че ръката е прибрана към тялото, все пак я има. Няма очевидна грешка на съдията
И без нея турците щяха да ни бият с разлика.
Тук ВАР май не може да се намеси, нищо, че ръката е прибрана към тялото, все пак я има. Няма очевидна грешка на съдията
-
Bet_Expert
- Контакти:
Няма никакво значение дузпата.
Защото сме абсолютни аматьори.
По-слаб отбор без никаква мисъл в играта не съм виждал!
100% съм убеден, че сме най-слаби в Европа.
Друг такъв аматьорски тим няма!
Защото сме абсолютни аматьори.
По-слаб отбор без никаква мисъл в играта не съм виждал!
100% съм убеден, че сме най-слаби в Европа.
Друг такъв аматьорски тим няма!
-
THE G.A.M.E
Никаква дузпа.
Не-напразно домакините гузни-гузни дадоха всичко на всичко едно-единствено повторение.
При което се вижда, че по-скоро топката среща коляното, от колкото ръката.
Ест. очеИзвадно турците са по-добри. На моменти буквално цъкат за удоволствие и кеф, и за т'ва изиграха няколко ситуации прекалено самоуверено.
Но това, че не са на 100 % концентрирани, си е техен проблем.
Водят благодарение на несъществуваща дузпа.
Дийп, че този рефер имал навика в Шотландия, да не се съобразява с ВАР. За което е и често критикуван ...
Подобни неща ме дразнят. Знам, че сме слаби, но нека да ни бият с игра и реални ситуации.
Още повече, че Турция ми се вижда лееееко прехвалена.
Нашите са ясни.
Толко' са се насрали, че при малкото си възможни контри, от 3 верни хода, те винаги избираха... 4-тият, който е грешен.
Футбол със заешки сърца, не се играе !
Не-напразно домакините гузни-гузни дадоха всичко на всичко едно-единствено повторение.
При което се вижда, че по-скоро топката среща коляното, от колкото ръката.
Ест. очеИзвадно турците са по-добри. На моменти буквално цъкат за удоволствие и кеф, и за т'ва изиграха няколко ситуации прекалено самоуверено.
Но това, че не са на 100 % концентрирани, си е техен проблем.
Водят благодарение на несъществуваща дузпа.
Дийп, че този рефер имал навика в Шотландия, да не се съобразява с ВАР. За което е и често критикуван ...
Подобни неща ме дразнят. Знам, че сме слаби, но нека да ни бият с игра и реални ситуации.
Още повече, че Турция ми се вижда лееееко прехвалена.
Нашите са ясни.
Толко' са се насрали, че при малкото си възможни контри, от 3 верни хода, те винаги избираха... 4-тият, който е грешен.
Футбол със заешки сърца, не се играе !
- rasputin_nk
- Контакти:
Жалко, голяма липса на късмет с тази дузпа и автогол. Видя се, че ако играят с повече смелост и самочувствие, турците не са толкова страшни. В някои периоди от двубоя, играха добре. Жалко, че поне един от двата удара на Русев не влезе.
Този мач беше най-малко слабият за нашите в квалификациите, особено второто полувреме. Мисля, че въпреки всичко утре няма да паднат от Грузия, а дори може и да бият. А най-лошото от това ще бъде, че Сашо Шамара ще остане и за Лигата на нациите догодина.