Испания - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Re: Испания - България

Мнениеот Blagoy » 14 окт 2025 21:11

Между другото, малко извън темата - но досега гледах младежите срещу Чехия. Много добро впечатление ми направиха, без грам ирония го пиша. Хубаво разиграваха, комбинации, положения, можеха да разгромят чехите. Има няколко играчи, от които много "мирише" на футбол като Никола Илиев, Балов, Полендаков и най-вече Петко Панайотов.
Да се довършва тая мъка със световните квалификации със сегашните некадърници от мъжкия отбор, младежите да се пробват да се класират на европейското и тия момчета плавно да ги прехвърлят към мъжкия отбор. Или да се прави както си му е реда подмладяване, или нищо да не правим.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 14 окт 2025 21:46

Тези момченца съм им втълпили в главата, че отборът на Испания бил най-силният и бъдещ световен шампион.
А бе, пишлегари, Испания не можа да мине 1/8 финала на последното първенство и яде бой от Япония и Морокко.

CSKArforever
Контакти:

Мнениеот CSKArforever » 14 окт 2025 21:58

За съжаление юношеските мачове не са особено показателни. Поколението на Космонавта, Станислав Иванов, Вальо Антов, Тонислав Йорданов, Виктор Попов, братя Христови и тн. игра ако не се лъжа на две европейски първенства в различните юношески възрасти, но онзи ден същите отнесоха шест парцала.

За Никола Илиев имах големи надежди. Беше звевда на юношите на Интер. На 19 дебютира за националните. Спомням си един мач в Унгария, където ни разбиха с 3 на 0, но играта на Никола беше доста прилична - търсеше топката, задържаше успешно, дриблираше, цялостно играеше с добро самочувстние и това без да има никакъв опит в мъжкия футбол.
За жалост после се върна в ефбет лига и вече трета година търка скамейките в родното блато. Момчето поне на мен ми изглежда като тоталто леке и нищо чудно да го е дал яко на живот - наргилета, дискотечки и коври майна.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 15 окт 2025 10:59

Правилно е горното мнение. В България големия проблем е преминаването на талантливи младежи
в мъжкия футбол. Дължи се на много неща но най- вече на липса на достатъчно добра физическа подготовка
за мъжки футбол и психическа нагласа, зрялост, липса на профи мислене или както искате го наричайте
от младежите.

А Баце наистина ли назначавал и треньорите в национала вече?

Върни се в “Национален отбор”