Новите екипи на България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Новите екипи на България
По-скоро темата би трябвало да е за НОВА ЕМБЛЕМА НА БФС, никаква идентичност, няма в нашата емблема една топка се мъдри по средата и едва забележим трикольор около надписа...Всяка една футболна асоциация има национална идентичност в емблемата- трите лъва на ФА на Англия , петелът на Френската футболна феделация, трикольорът по-долу на Италия и т.н. А иначе екипите са хубави, но с тая емблема...
garfild8 написа:Ако ще да играят с дрехи като на бостанско плашило,ми е все тая.Никога не съм давал значение на екипа,сега още повече.Не е важно как си облечен,а как играеш.А нашите играят само Ганкинито.
p.s.Последното е отделен въпрос и няма нищо общо с темата.
+1
[quote="chelseabg"]Само на мене ли не ми харесват много много?..[ и на мен не ми харесват, много са блудкави..ала бала..
turbogena написа:На Италия също ми прави хубаво впечатление ,много са яки![]()
unikalni sa ekipite na italia......niama kvo da kaja prosto sa strahotni.
- Cesc Fabregas
- Контакти:
мен на Италия хич не ми харесват 

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Нашите винаги са били грозни 

Пума ли е, не струва и пукнат грош! Коментарите от линка са достатъчно красноречиви! "Another training shit from puma"
YA GUNNERS YA
- football.total
- Контакти:
Голяма грозотия тази нова Пума! Надявах се да получим екип като на КАН ама не набутаха тоя отвратителен дизайн. А пък на Италия екипа е пълна смешка с тези рисунки отпреде. А ако видите новите гащета на Пума какъв боклук са ще паднете от смях. Повече приличат на шорти за бокс отколкото за футбол!
football.total написа:Голяма грозотия тази нова Пума! Надявах се да получим екип като на КАН ама не набутаха тоя отвратителен дизайн. А пък на Италия екипа е пълна смешка с тези рисунки отпреде. А ако видите новите гащета на Пума какъв боклук са ще паднете от смях. Повече приличат на шорти за бокс отколкото за футбол!
Какво ти хареса в екипите от КАН? Бяха типични за африканските отбори - шарения, ярки цветове и много кич.
Тези екипи са си добри - спазва се традицията, зеленото не е прекалено ярко, само червеното около деколтето не ми харесва.
ПП За италианските си прав, но те си харесват кича.