ЛН /Люксембург - България - 0:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Re: ЛН /Люксембург - България/ 15.11.24 петък 20:45

Мнениеот veni__85 » 15 ное 2024 23:07

Изкарваш Миланов вкарваш Живко. Нямам думи.

AgePeeBG
Контакти:

Мнениеот AgePeeBG » 15 ное 2024 23:31

Да вкараш на Бразилия и да се навреш дълбоко в наказателното си, приемам. Ама да вкараш на Люксембург и да не опиташ да удвоиш резултата, т'ва е неадекватно.

Потребителски аватар
mrw8
Контакти:

Мнениеот mrw8 » 15 ное 2024 23:44

Все едно Черно море - Левски
България !!!!

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 16 ное 2024 00:06

Няма смисъл от този отбор. Щом Люксембург ни затваря пред наказателното ни. Ебаси мишкарите са нашите треньори и футболисти. Близо 40 години съм ги покрепял в силни и слаби моменти, но след последните 2 мача, просто няма абсолютно никаква ползва от този отбор. Закривай трупата на ИИ, с неговият тъпанарски футбол няма за какво да се играе.

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 16 ное 2024 00:31

И аз винаги подкрепям националния - добър, лош, това е, друг нямаме.
Но няма да се уморя да пиша, че в България не се играе футбол. Или поне не съвременен такъв. Съвременният футбол не е само битка и борба, а най-вече комбинативност и креативност.
Люксембург определено не са това, което бяха, нито пък ние (само че в негативния смисъл). Поздравления и за Люксембург, наистина там се работи както трябва, следват се съвременни тенденции и методи и рано или късно при тях резултатите ще дойдат. Както при Исландия дойдоха. Това са две държави с идентично население и както се вижда не е важно дали си голяма държава, а как работиш и дали си последователен.
Ние сме последователни в непоследователността си. Разчитаме да изкараме мачовете на дух и на мускули. Да, има борба, има желание, но това е крайно недостатъчно за някакво устойчиво развитие. Разчитаме на индивидуални проблясъци, каквито бяха днес голът на Краев и невероятните спасявания на Митов.
Пелето много правилно каза - в Европа вече няма понятия като "агресия" и "напрежение". Не може да разчиташ само на тях, това не е боен спорт.
Все пак победата си е победа, но не се ли почне да се работи както трябва, скоро пак ще се пада отвисоко, като се сблъскаме с реалността.
[center]Изображение[/center]

Delija
Контакти:

Мнениеот Delija » 16 ное 2024 00:55

Delija написа:0-1

Наздраве!
Винаги мога да се похваля, че съм играл за три великолепни клуба: Цървена Звезда, Реал Мадрид и Барселона - Роберт Просинечки

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 16 ное 2024 12:05

Blagoy написа:Пелето много правилно каза - в Европа вече няма понятия като "агресия" и "напрежение". Не може да разчиташ само на тях, това не е боен спорт.

И тренерът също правилно каза - повечето хора искат май да загубим, за да може да се скъсат да плюят :)))

След загуба с 5-0 кое според вас, хора, е приоритет - красивата игра или добър резултат ?? Ама верно ли не сме победили като не сме играли като Бразилия или Франция..... хмм, интересно - ами що не се сърдите на клубните си ръководители дето не пускат българските играчи да играят ??? Феновете на Лудогорец, Левски, ЦСКА ???

Големи писукания, по-добре спирайте да гледате национала, и без това отборът няма нужда от подобна "подкрепа" !!!
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Re: ЛН /Люксембург - България - 0:1 FT

Мнениеот Blagoy » 16 ное 2024 14:56

Аз клубен ръководител нямам ;)
Ръководителят на отбора от моя град реши, че всичко му е бащиния и премести отбора в София. Един национален отбор ми е останал и ми е тъжно, че не върви наникъде. Това, че критикувам не значи, че не подкрепям отбора. Даже в понеделник сигурно ще отида на националния на мача с Беларус. Поне желание в играчите се вижда. Идеята ми е, че това не е устойчиво и не води до развитие и прогрес.
Спомни си къде бяха Люксембург преди 10 години. А сега си припомни, че играха плейофи за класиране на европейското тази пролет. Спомни си и как ни развинтиха с игра снощи.
Кое те кара да мислиш, че дори и още утре БФС да каже, че всички отбори от Първа и Втора лига са задължени да излизат с 11 българи в мачовете си, нещо коренно ще се промени? Аз, както и вярвам голяма част от феновете на футбола в България, бихме били много по-доволни, ако се каже - "вижте, тук имаме стратегия за развитието на ДЮШ и футбола като цяло, която включва коренни промени в методиката на работа, затова не очаквайте каквито и да е резултати в следващите 10 години". И да се изпълнява стриктно тази стратегия, да се контролира и да се адаптира при нужда. Но с хора като Гонзо няма как да стане това. Дали с Бербо щеше да стане - не знам, но "футболните" (кавичките не са случайни) хора решиха така и да не разберем дали е възможно.
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Национален отбор”