дспорт
Българският футболен съюз уведомява привържениците на националния отбор, желаещи да посетят гостуването на Люксембург на 15 ноември 2024 г. от 20:45 ч. местно време на стадион „Люксембург“ в Люксембург, че закупуването на билети за сектора, предвиден за запалянковци на България, е възможно единствено след предварителна заявка на e-mail: ticketing@bfunion.bg
По изрично изискване на федерацията на Люксембург, при заявка желаещите са длъжни да предоставят трите си имена, дата и място на раждане. Билетът за последното гостуване на „лъвовете“ в Лигата на нациите е на цена от 30 евро и може да бъде закупен по банков път след превод по следните сметки:
BULGARIAN FOOTBALL UNION
DSK
STSABGSF
BG61STSA93000001682815 – лева
BG22STSA93000023413069 - EUR
В графата „основание за плащане“ се записва номер на заявката.
Заплатените билети ще бъдат предоставени на притежателите в електронен вариант на посочен от лицето e-mail адрес.
Крайният срок за подаване на заявки е 7 ноември 2024 г., четвъртък.
Уведомяваме феновете, че на място билети за български запалянковци в деня на мача (както и преди това) няма да се продават.
ЛН /Люксембург - България/ 15.11.24 петък 20:45
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- rasputin_nk
- Контакти:
Re: ЛН /Люксембург - България/ 15.11.24 петък 20:45
0-1
Винаги мога да се похваля, че съм играл за три великолепни клуба: Цървена Звезда, Реал Мадрид и Барселона - Роберт Просинечки
-
- Контакти:
Сети се най-после Илиан за Андриан Краев, Петко Христов и Лукас Петков. Странно е защо Здравко Димитров не е извикан. Може наистина слуховете, че са играли комар в Белфаст вечерта преди мача да са верни и Здравко да е един от замесените. А той е доказал, че е способен на изцепки. :)
Да видим и от българското първенство кои ще извика. Иска ми се да видя повече футболисти на отборите във форма, като Спартак Варна и Ботев, например, вместо дървари като Иван Минчев и Серкан Юсеин от отбори в средата или по-близо до дъното на таблицата.
Да видим и от българското първенство кои ще извика. Иска ми се да видя повече футболисти на отборите във форма, като Спартак Варна и Ботев, например, вместо дървари като Иван Минчев и Серкан Юсеин от отбори в средата или по-близо до дъното на таблицата.
[center][/center]
Вярно е, че Илиян Илиев няма особено голям избор на футболисти, но лично аз не бих повикал Живко Атанасов, защото във всеки мач допуска доста грешки, а особено срещу Сев. Ирландия изигра изключително слаб мач, още повече, че са повикани други четирима централни защитници; вместо резервата в ЦСКА Хр. Петров бих повикал Матео Стаматов от Пари Нижни Новгород или Ангел Лясков, вместо Васил Панайотов - Ивайло Чочев, вместо резервата в Левски М. Петков - Йоан Стоянов, а също и Светльо Ковачев сред халфовете, и вместо резервата в Ризеспор М. Минчев - Божидар Краев.
- redhooligan
- Контакти:
Имаме шанс да победим домакините, но според мен, не са много големи. След като в България няма бази и няма как да се развиват младите футболисти, а когато се появи някой не го взимат никъде, защото мама и тати нямат парите които трябва да се дадат да играе, той изпада в забвение. В другите държави напредват със футбола и под другите държави нямам предвид големите, ами такива на нашата черга и по слаби като коефициент, защото там се гледа кой може да играе и се вика в националния. Тук няма бази, няма терени, няма БФС и няма държава. Е за жалост няма как да стане и ще копаем дъното и това е самата истина.
Все пак се надявам нашите поне Люксембург да успеят да победят от тези два мача които им предстоят!
Прогнозата ми е, че който и да спечели този мач, че е само със един гол разлика и се надявам това да са нашите котета с емблема на Лъв!
Все пак се надявам нашите поне Люксембург да успеят да победят от тези два мача които им предстоят!
Прогнозата ми е, че който и да спечели този мач, че е само със един гол разлика и се надявам това да са нашите котета с емблема на Лъв!
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!