Мъри вика Мартин Камбуров

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Мъри вика Мартин Камбуров

Мнениеот acmilan » 24 фев 2010 19:12

crap написа:Остави Макриев, той е флегматичен, но Попов дори няма официален мач тая година, беше контузен, никой не го знае във форма ли е, не е ли, а нашето "селекционерче" го вика... Камбура ще лъска скамейката, както Иво Иванов я лъскаше цели 3 срещи. Защо ги вика като няма да играят, поне да ги пусне. Чесно казано, не си спомням Ивелинчо да е играл в първия състав на националния...

С последното си изречение показваш колко се интересуваш от националния отбор на България.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 24 фев 2010 21:46

Интересувам се, просто не си спомням, аз не си падам по копи-пейста, както много юзъри тук, пък и не ми дреме особенно за Ивелинчо, защото той няма място в националният ни отбор на този етап!!!
YA GUNNERS YA

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 24 фев 2010 21:58

crap написа:Интересувам се, просто не си спомням, аз не си падам по копи-пейста, както много юзъри тук, пък и не ми дреме особенно за Ивелинчо, защото той няма място в националният ни отбор на този етап!!!

Браво бе !
Как пък.....единственият ни футболист, който може да играе успешно на всеки един пост в нападение.....няма място в Национала ?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 24 фев 2010 22:56

crap написа:Остави Макриев, той е флегматичен, но Попов дори няма официален мач тая година, беше контузен, никой не го знае във форма ли е, не е ли, а нашето "селекционерче" го вика... Камбура ще лъска скамейката, както Иво Иванов я лъскаше цели 3 срещи. Защо ги вика като няма да играят, поне да ги пусне. Чесно казано, не си спомням Ивелинчо да е играл в първия състав на националния...

Попов има официални мачове за България.
Ако не се лъжа има и 2, 3 гола някъде.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 25 фев 2010 05:54

THE G.A.M.E написа:
crap написа:Интересувам се, просто не си спомням, аз не си падам по копи-пейста, както много юзъри тук, пък и не ми дреме особенно за Ивелинчо, защото той няма място в националният ни отбор на този етап!!!

Браво бе !
Как пък.....единственият ни футболист, който може да играе успешно на всеки един пост в нападение.....няма място в Национала ?

Ами не е от ЦСКА,иначе щеше да е най-големия за някои хора...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 25 фев 2010 11:03

Еййй читанките ми любими, сега и аз ще отворя уикипедия, момент... така... от 12 мача за националния има 2 гола, един срещу Кипър, и един срещу Швейцария. Невероятно добър футболист гледай кво става тука- "Влиза в полезрението на различни мениджъри и в офиса на Литекс пристигат запитвания от клубове като Дарби Каунти , Интер , Блякбърн , Андерлехт , Манчестър Сити , Херта , Щутгарт , Панатинайкос , Омония , Фиорентина ."

Тука ставаше въпрос за нещо друго, но вие сте прекалено повърхностни за да схавенете, аре четете си уикипедийката и умувайте по форумите.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 25 фев 2010 14:52

crap написа:Еййй читанките ми любими, сега и аз ще отворя уикипедия, момент... така... от 12 мача за националния има 2 гола, един срещу Кипър, и един срещу Швейцария. Невероятно добър футболист гледай кво става тука- "Влиза в полезрението на различни мениджъри и в офиса на Литекс пристигат запитвания от клубове като Дарби Каунти , Интер , Блякбърн , Андерлехт , Манчестър Сити , Херта , Щутгарт , Панатинайкос , Омония , Фиорентина ."

Тука ставаше въпрос за нещо друго, но вие сте прекалено повърхностни за да схавенете, аре четете си уикипедийката и умувайте по форумите.

Каква уикипедийка,бе,човек?Аз съм бил на мача с Кипър и съм гледал мача с Швейцария по тв,за какъв хикс ми е уикипедия?Всеки мач на националния отбор е важен за мен и го помня с подробности.Кажи ми колко гола е вкарал Божинов,да речем,че да принизяваш приноса на Ивелин към отбора?Димитър Пенев още го пускаше в национала,когато беше на 19 години.Кажи ми,като си голям разбирач,кой щеше да извикаш ти?Направи един списък от 18 човека,та да знаем какво искаш...

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 25 фев 2010 15:01

Аз съм доста зле подготвен в областта на спорта и е време да ми забранят да се изказвам на тема спорт,и най вече футбол!!!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 25 фев 2010 15:05

crap написа:Аз съм доста зле подготвен в областта на спорта и е време да ми забранят да се изказвам на тема спорт,и най вече футбол!!!

Не разбирам защо пишеш с ирония,аз не съм казал,че си неподготвен,просто,ако искаш,напиши 18 имена,аз също ще напиша толкова и да видим къде са разликите,защото от толкова спорове аз така и не разбрах ти кои мислиш,че трябва да играят в националния отбор...

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 25 фев 2010 15:59

acmilan написа:
crap написа:Аз съм доста зле подготвен в областта на спорта и е време да ми забранят да се изказвам на тема спорт,и най вече футбол!!!

Не разбирам защо пишеш с ирония,аз не съм казал,че си неподготвен,просто,ако искаш,напиши 18 имена,аз също ще напиша толкова и да видим къде са разликите,защото от толкова спорове аз така и не разбрах ти кои мислиш,че трябва да играят в националния отбор...

Добре се получи!! :lol: :lol: :lol:
САМО ИНТЕР!
YA GUNNERS YA

Върни се в “Национален отбор”