crap написа:Еййй читанките ми любими, сега и аз ще отворя уикипедия, момент... така... от 12 мача за националния има 2 гола, един срещу Кипър, и един срещу Швейцария. Невероятно добър футболист гледай кво става тука- "Влиза в полезрението на различни мениджъри и в офиса на Литекс пристигат запитвания от клубове като Дарби Каунти , Интер , Блякбърн , Андерлехт , Манчестър Сити , Херта , Щутгарт , Панатинайкос , Омония , Фиорентина ."
Тука ставаше въпрос за нещо друго, но вие сте прекалено повърхностни за да схавенете, аре четете си уикипедийката и умувайте по форумите.
Каква уикипедийка,бе,човек?Аз съм бил на мача с Кипър и съм гледал мача с Швейцария по тв,за какъв хикс ми е уикипедия?Всеки мач на националния отбор е важен за мен и го помня с подробности.Кажи ми колко гола е вкарал Божинов,да речем,че да принизяваш приноса на Ивелин към отбора?Димитър Пенев още го пускаше в национала,когато беше на 19 години.Кажи ми,като си голям разбирач,кой щеше да извикаш ти?Направи един списък от 18 човека,та да знаем какво искаш...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.