@danko_sot - не гледаш националите, защото не ти харесва каквото виждаш! Ама съм сигурен, че ще гледаш и ще се кефиш ако се класираме на европейско или световно и там имаме някоя победа

С това ръководство обаче няма да се получи, повече от очевидно е! Бързат да махат треньорите, за да изглежда, че уж правят нещо..... ама кой им вярва вече?
@Air_Smuggler - Бербатов е показал най-голяма амбиция и желание да се бори, дори само заради това заслужава да му се даде шанс! Но така или иначе дали ще е той, дали Порточанов, дали пък Христо Стоичков или Любо Пенев... който и да е, само да не са тия вече! На мен пък ми писна от това мислене "нищо няма да се промени" или "нещата ще станат още по-зле" дето е някак си супер удобно на сегашните наглеци! Все ми е тая, дори да тръгнем още по-надолу, просто ТРЯБВА ПРОМЯНА!!! На абсолютно всяка цена!!! Колко по-надолу може да стигнем, че да ме притеснява нещо??? Най-много да паднем от Сан Марино или Андора ...в момента има само 3-4 отбора с които можем да се надиграваме

В тоя смисъл трябва ли наистина да ме тревожи нещо, че може да стане по-зле??? Ама може да стане и по-добре ......това, че на българина му е вродено да е песимист съвсем не значи, че не може да стане и по-добре!!
Само 2 неща искам от новите, които дойдат на власт:
1 - да се спре корупцията!!!
2 - един футболен президент да има 2 мандата по 5 години, т.е. 10 години да си реализира идеита и да управлява!!!
Ако Бербатов или който друг изберат за президент направи само тези 2 неща, то за мен е свършил повече отколкото Перукан и наглата му клика, дори в други отношения да станем и по-зле.....
Така че обединявайте се поне колкото да ги свалим тия наглеци вече!!!!