ЛН: България - Грузия - 2:5 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: ЛН: България - Грузия 21:45

Мнениеот pomiqrat » 05 юни 2022 22:39

W84me написа:
pomiqrat написа:
W84me написа:
pomiqrat написа:
Прав си. Щяха да застанат на вратата и топката нямаше да може да влезе.

Пак казвам, Михайлов ни е най-добрият футболист на терена. Другите са мъпети и книжни герои. Космонавта и Дебелия Неделев са пословични за футболна некадърност.

Ако е класен и свободен агент няма да остане в 1914, а ще си намери клуб в някое от топ седем от първенствата.

Той вече игра там и се наигра предостатъчно. Нещо, което не може да се каже за нито един от другите ни ритни-топковци.

Мда, игра цял един пълен сезон и късмета му свърши. Голям кашкавал топката му мина през пръстите. Десподов поне игра в Серия А ;(
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 05 юни 2022 22:40

Odessit написа:С всичките си килограми Неделев е единственият от нашия отбор, който знае от коя страна се рита топката, неслучайно постоянно печели приза за най-добър наш играч при гласуването на самите футболисти. Няма как обаче самостоятелно да бие цял отбор, а голове от центъра рядко се вкарват.

Аз си пуснах мача след 20-та мин. и досега Неделев го видях два пъти да отива да дава топката на играча дет ще хвърля тъч. Друго не видях да е направил. Спокойно на негово място можеше да сложат някое от децата и щеше да прави същото, но по-бързо и по-добре.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 05 юни 2022 22:41

delqnski47 написа:
paceto написа:Министъра на спорта да поиска оставката на Михайлов, който и без това не трябваше да е на този пост.
Предният път Борисов му "даде съвет" да си подаде оставката и той го направи, ама сегашният няма да искат да дадат подобен съвет понеже е против правилата на УЕФА правителството да се меси в управлението на съюза. Михайлов няма респект към сегашните, а и те няма с какво да го хванат за топките, че да ги послуша.

Няма да си я подаде, защото БФС е едно от многото "държави в държавата", както са другите спортни федерации, Прокуратурата и т.н.

Предният път я подаде както казах и вися почти 2 години заради пандемията и като усети, че Бербатов ще му седне на поста и си я върна. Точно това беше комичното, а после нарушенията в избора на нов са ясни какви бяха.

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 05 юни 2022 22:42

Браво,Боби !
Отличен 6 !!!
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 05 юни 2022 22:42

pomiqrat написа:
W84me написа:
pomiqrat написа:
W84me написа:
pomiqrat написа:

Пак казвам, Михайлов ни е най-добрият футболист на терена. Другите са мъпети и книжни герои. Космонавта и Дебелия Неделев са пословични за футболна некадърност.

Ако е класен и свободен агент няма да остане в 1914, а ще си намери клуб в някое от топ седем от първенствата.

Той вече игра там и се наигра предостатъчно. Нещо, което не може да се каже за нито един от другите ни ритни-топковци.

Мда, игра цял един пълен сезон и късмета му свърши. Голям кашкавал топката му мина през пръстите. Десподов поне игра в Серия А ;(

Можеш ли да ми дадеш пример за цялата история на Бг футбола за играч на 33 г. от българското първенство да отиде да играе в клуб от топ 7 първенствата, че нещо не се сещам за такъв.

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 05 юни 2022 22:43

Споко... Дан Тан е уредил нещата 2/1 ПП.КР.
:D

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 05 юни 2022 22:44

veni__85 написа:Споко... Дан Тан е уредил нещата 2/1 ПП.КР.
:D

Ей тук според мен ако може да го лъзнат иначе друго няма за какво да се хванат поне за сега.
Ей го Лечков сега ми говори как не било нищо свършило все едно сме имали 100 положения и Грузия не излиза от тяхното поле и само е въпрос на време да паднат 3 гола за нас.

И това е заместника на Бобсана.

batekrasi
Контакти:

Мнениеот batekrasi » 05 юни 2022 22:45

Корумпираната шайка алкохолици и шуробаджанаци в БФС ни превърна във футболна карикатура. На секундата трябва да изметем тая алчна и крадлива сган. И да има съд за тези доказани крадци и мошеници !!!
Аз знам,че нищо незнам ,но знам ,че вие и това незнаете :)
http://batekrasi.blogspot.com/

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 05 юни 2022 22:46

alexdb написа:
pomiqrat написа:
W84me написа:
pomiqrat написа:
W84me написа:
pomiqrat написа:

Можеш ли да ми дадеш пример за цялата история на Бг футбола за играч на 33 г. от българското първенство да отиде да играе в клуб от топ 7 първенствата, че нещо не се сещам за такъв.

Беше на 32 и на 31, и на 30...
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 05 юни 2022 22:47

Odessit написа:С всичките си килограми Неделев е единственият от нашия отбор, който знае от коя страна се рита топката, неслучайно постоянно печели приза за най-добър наш играч при гласуването на самите футболисти. Няма как обаче самостоятелно да бие цял отбор, а голове от центъра рядко се вкарват.

Виж пак вторият им гол.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Национален отбор”