Мъри гледа ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Re: Мъри гледа мача на Левски!

Мнениеот crap » 15 фев 2010 16:41

baligo написа:
crap написа:Какво от това, че има помошници... работата е принципна, и изключително важно е самият национален селекционер да присъства на приателската среща, но "мърли" е тъп колкото си иска и разбира се няма да иде на контрола нито на ЦСКА, нито на Славия... нито на Литекс. Това като го казах 3 дена по-рано, тук, в този форум, ми се нахвърлиха сини и "неутрални", щото не било така. Още ли не е така? Или "мърли" играе в синьо..? Както и да е, да е жив и здрав.

Просто не е истина!

E как да не е истина?! Вие Левскарите сте известни с това, че на черното казвате бяло... и това ли не е истина?
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 15 фев 2010 16:47

mertezaker написа:Мъри е виновен!!! Да не съм аз! Синьото вреди на футбола ни!!!

А кое му е полезно на червеното???

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 15 фев 2010 16:51

Синьо сърце написа:
suni написа:Извинете ме за невежеството, ама да попитам : на коя от контролите на първите 4отбора присъства лично националният селекционер, щото се предполага че при тях има най-голям избор от играчи за А отбора ! :o

В ЦСКА и Чц няма българи,Литекс е добре познат на Мъри,Локо Сф няма национали.Други въпроси?

В ЦСКА и Чц няма българи - без коментар...
Литекс е добре познат на Мъри - и какво от това,Левски да не е непознат ?
Локо Сф няма национали - Националният отбор не е Левски и Левски не е Националният отбор.
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 15 фев 2010 16:57

ЕМИЛ на 15 Фев 2010 17:47

mertezaker написа:
Мъри е виновен!!! Да не съм аз! Синьото вреди на футбола ни!!!

..........................................................................................................................................................хаха, в последно време и червеното не помага, ама трябва да се гледа по-реално на нещата без да взимат връх фенските пристрастия, може и отношението към Мъри да не е правилно, но и това към Стоичков и Марков не беше на ниво

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Мнениеот baligo » 15 фев 2010 16:57

crap написа:
baligo написа:
crap написа:Какво от това, че има помошници... работата е принципна, и изключително важно е самият национален селекционер да присъства на приателската среща, но "мърли" е тъп колкото си иска и разбира се няма да иде на контрола нито на ЦСКА, нито на Славия... нито на Литекс. Това като го казах 3 дена по-рано, тук, в този форум, ми се нахвърлиха сини и "неутрални", щото не било така. Още ли не е така? Или "мърли" играе в синьо..? Както и да е, да е жив и здрав.

Просто не е истина!

E как да не е истина?! Вие Левскарите сте известни с това, че на черното казвате бяло... и това ли не е истина?

Не е истина това, че ви дадох линк за статия от преди 10 дни, където беше обявено кое, как, кога, ама вземете прочетете нещо вместо само да плюете. Виж ми първия коментар в темата за мнението ми по въпроса!!!
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Мнениеот baligo » 15 фев 2010 16:59

mertezaker написа:ЕМИЛ на 15 Фев 2010 17:47

mertezaker написа:
Мъри е виновен!!! Да не съм аз! Синьото вреди на футбола ни!!!

..........................................................................................................................................................хаха, в последно време и червеното не помага, ама трябва да се гледа по-реално на нещата без да взимат връх фенските пристрастия, може и отношението към Мъри да не е правилно, но и това към Стоичков и Марков не беше на ниво

Стоичков пък кой го е обвинявал в пристрастия? Той викаше по 3 пъти повече левскари от цесекари. Явно и той е бил левскар.
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 15 фев 2010 17:01

Е точно Стоичков го съсипахте, макар че имахме и добри игри при него, но му е рано за национален селекционер и имаше постоянен натиск върху него, не беше оставен да работи на спокойствие

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 15 фев 2010 17:05

Добре де господа цска-ри, докато Стоичков беше национален селекционер, на колко мача на Левски присъства лично? Вярно, викаше доста футболисти на Левски, но да не би сега при Мъри да няма червени футболисти?
Само тук в България търсим под вола теле. Мъри не гледа мач, защо не гледа. Мъри гледа мач на Левски, защо го гледа. Мъри вика футболиста Х, защо вика него, а не У. Мъри вика футболиста У, защо него, а не Х. Оставете човека да работи на спокойствие, така или иначе за предстоящите квалификации той ще е треньор. Като се провали говорете колкото искате.

kerrydixon
Контакти:

Мнениеот kerrydixon » 15 фев 2010 17:07

какво ли гледа

Che Guevara
Контакти:

Мнениеот Che Guevara » 15 фев 2010 17:12

Ами според мене е ясно че ще гледа мачовете на Левски.Нали се сещате че защитата е проблемна в националния.Мисля че гледа Минев,Милиев и можеби Сърмов.А ЦСКА кво да ги гледа след като Коцето и Иван Стоянови са бетон там,според вас кой да гледа Караджата или Иванкойто след толкова голяма пауза скоро/не че няма/да играе в национала или румънците а можеби македонеца.Единстено Делев може да бъде викан но в някоя контрола сещате се защо.А за останалите отбори единствено от Славия и Локото Сф но там мисля са ясни кои евентуално ще бъде извикан.Така че както написа някой преди мене няма угода майака му стара ;)

Върни се в “Национален отбор”