Защо България е сред фаворитите за Евро 2012 !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Защо България е сред фаворитите за Евро 2012 !
Абе,пичове,сега и Димитър Пенев ли оплюхме
Фактите говорят сами по себе си-той е най-успешният ни треньор.Че не може да върже две приказки и играчите няма какво да разберат от него при такова ниво на изразяване е ясно на всеки нормален човек.Дори само да е казал за Стоичков,Костадинов,Пенев,Лечков,Трифон,Стилян,Мартин и Бербатов,че са големи таланти и да им е дал шанс за изява,е направил ужасно много за българския футбол.Разбира се,той без този потенциал от футболисти,нямаше да направи абсолютно нищо.Проблемът в днешно време е да направиш от нищо нещо,с ограничен потенциал да постигнеш много,с изграден стил на игра,тактическа дисциплина и много себераздаване.Това няма как да бъде направено от Пената.Затова шапки долу пред големия Димитър Пенев и спокойни старини.Сега е време за други.

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
acmilan написа:Абе,пичове,сега и Димитър Пенев ли оплюхмеФактите говорят сами по себе си-той е най-успешният ни треньор.Че не може да върже две приказки и играчите няма какво да разберат от него при такова ниво на изразяване е ясно на всеки нормален човек.Дори само да е казал за Стоичков,Костадинов,Пенев,Лечков,Трифон,Стилян,Мартин и Бербатов,че са големи таланти и да им е дал шанс за изява,е направил ужасно много за българския футбол.Разбира се,той без този потенциал от футболисти,нямаше да направи абсолютно нищо.Проблемът в днешно време е да направиш от нищо нещо,с ограничен потенциал да постигнеш много,с изграден стил на игра,тактическа дисциплина и много себераздаване.Това няма как да бъде направено от Пената.Затова шапки долу пред големия Димитър Пенев и спокойни старини.Сега е време за други.
Именно, ти го каза доста добре! Димитър Пенев не може да направи от нищо нещо, той не може да постигне много с ограничен потенциал! И ти сам каза Димитър Пенев не може да постигне нещо, ако футболистите не струват... Не те разбирам само за едно, първо викаш, че Пената не може да направи нищо без потенциални футболисти, а после викаш шапки долу... противоречиш си. Колкото до фактите, да, може да го правят велик треньор на теория, но всъщност той не е ....Кой квото и да говори това е самата истина. И не викай "сега и ПЕнев ли оплюхме" аз никой друг не съм оплювал. За теб незнам
crab, не ме интересува кво имаш да казваш! Айде ЗА ГАРАЖ
soUman написа:acmilan написа:Абе,пичове,сега и Димитър Пенев ли оплюхмеФактите говорят сами по себе си-той е най-успешният ни треньор.Че не може да върже две приказки и играчите няма какво да разберат от него при такова ниво на изразяване е ясно на всеки нормален човек.Дори само да е казал за Стоичков,Костадинов,Пенев,Лечков,Трифон,Стилян,Мартин и Бербатов,че са големи таланти и да им е дал шанс за изява,е направил ужасно много за българския футбол.Разбира се,той без този потенциал от футболисти,нямаше да направи абсолютно нищо.Проблемът в днешно време е да направиш от нищо нещо,с ограничен потенциал да постигнеш много,с изграден стил на игра,тактическа дисциплина и много себераздаване.Това няма как да бъде направено от Пената.Затова шапки долу пред големия Димитър Пенев и спокойни старини.Сега е време за други.
Именно, ти го каза доста добре! Димитър Пенев не може да направи от нищо нещо, той не може да постигне много с ограничен потенциал! И ти сам каза Димитър Пенев не може да постигне нещо, ако футболистите не струват... Не те разбирам само за едно, първо викаш, че Пената не може да направи нищо без потенциални футболисти, а после викаш шапки долу... противоречиш си. Колкото до фактите, да, може да го правят велик треньор на теория, но всъщност той не е ....Кой квото и да говори това е самата истина. И не викай "сега и ПЕнев ли оплюхме" аз никой друг не съм оплювал. За теб незнам
След въпроса ми и "и Пенев ли оплюхме" съм сложил емотиконка за смях,което означава,че съм го казал на шега.Що се отнася до репликата ми "шапки долу" тя е за целия му принос към българския футбол като футболист и треньор.Все пак на неговата сметка са тези успехи и той е наложил тези футболисти.В днешната ситуация в българския футбол той няма как да успее,защото се изискват съвсем други качества,за да бъдеш успешен треньор.Това имах предвид.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Гена, май си сбъркал интернет с пазара за краставици ?
Един от най - умните фенове на Мазутекс: "0 еи тап в ловеч бяхте 23 пален та*ак сте смях за Б-С а ние ж сопот 60 комици" Ако не друго, поне си признават истините мазутите 

-
- Контакти:
Правилно.А да не говорим за най голямото отличие на Стоичков,а именно голмайстор на европа
(златната обувка)с ЦСКА евала едва ли скоро друг от БГ шампионат ще го постигне.
(златната обувка)с ЦСКА евала едва ли скоро друг от БГ шампионат ще го постигне.