Стоилов: Не мога да кажа, че ще се класираме

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LUDAKIS
Контакти:

Re: Стоилов: Не мога да кажа, че ще се класираме

Мнениеот LUDAKIS » 08 фев 2010 20:20

THE G.A.M.E написа:Лошото е, че при успех на националите.....вероятно ще има доста инфаркти..... :lol:
Но от друга страна......ще са ги получили......Антибългари......така, че нещата не са чак толкова зле ! ...... :mrgreen:
Сега сериозно....ясно е, че Мъри е лош.....щото е левскар....и щото постигна най големите успехи в родният клубен футбол, за последните 20 г. ....за съжеление на някои - постигна ги с грешният отбор..... :mrgreen: Но това е явно е по тяхно мнение...... :lol:
А според мен, постигна ги с правилният отбор....с отбора, с който единствено можеше да стане това !
Автора на темата....вероятно е знаел какво ще последва.....пускайки я по този начин, с явна мисъл за плюене.
Само като предположение.....а какво щеше да е, ако Стоилов беше казал примерно:
'Групата ми е ясна.....съперниците също ! Няма да имаме проблеми с класирането' ! ?
Не е нужно особено да гадаем......антилевскарите, щяха отново да скочат.....и плюнките щяха да са още по гнусни от настоящите !
Така, че явно за АНТИ'всичко'хората....няма значение какво е казал Мъри....или дали въобще е казал нещо !
Важното е да го плюем....щото гадният левскар, постигна с Левски това.....което моя отбор няма да постигне в близките 50 г. !
Къде дават така..... :lol: .... :mrgreen: ... :twisted:
В заключение......явно наистина никой не харесва крокодила.....който хапе лошо ! .... :mrgreen:

За пореден път се чувствам като пълен кретен пред теб - щото отново изказа всичко което трябваше ! respect !
Изображение

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 09 фев 2010 10:48

kokic1986 написа:Интересно ми е всички които обиждат Мъри , ако се класираме на Евро2012 тогава кво правим ? :shock: Всички които обиждат трябва да се спукат от яд , аз не мога да разбера от къде тая злоба , какво ви е направил човека ??? оооооо да сетих се , да да , когато беше треньор на Левски биеше всичките отбори като тъпани - ето защо е тази злоба
КОЛЕГИ ,ЧЕРВЕНИ , ОРАНЖЕВИ , ЗЕЛЕНИ И ВСИЧКИ БОЛНИ МОЗЪЦИ , ОСТАВЕТЕ ЧОВЕКА ДА РАБОТИ , А АКО СЕ ПРОВАЛИ ТОГАВА ГО ПЛЮЙТЕ !!!

Казвал съм и го и преди, и сега пак ще го кажа-Мърли ще ни класира, да, в 4тата урна! Иначе злобеем, защото не става въпрос за Левски тук, а за националния, иначе много сме му признателни за 16те точки. И защо трябва да се провали за да имаме претенции към него? Ти като се насереш, тогава ли усещаш, че ти се е срало?

viroglav написа:Трагедия... Някои от феновете откровенно са на страната на Станимир Стоилов , дори и това да означава предателство спрямо родна България... Какво ще рече националния треньор да ти говори , че шанса да не се класираме е по - голям от този да се класираме. И тоя човек ще очаква българският фен да ходи на мачове и да подкрепя пораженческия манталитет на хасковския "реалист".Пламен Марков го смениха , защото сме направили равен с Черна гора като гости при това... , сега обаче , когато треньора вече е приближен до милиционерския отбор нещата според журналистите стоят по друг начин.Черна гора вече е някакъв супер отбор , който сега си пише историята.Двоен аршин и национално предателство. 8-)

Хубаво написано!

А най-лошото нещо от цялата работа е, че Мърлиньо ходи да гледа единствено мачове на Левски, все едно, че няма други отбори в България... вика същите хора които викаха и предишните треньори (Марков Стоичков). Колегите в синьо, не го ли виждате това? Запътили сме се към долната урна с все сила! А иначе БФС'то и особенно ПЕРУКАТА могат да... ще спестя мислите си в тая насока... мисълта ми е, че Мърлиньо взема 30 бона, а един Топмьолер може да взема.. колко? 60? МАКС! 80? ВСЕ ТАЯ! Поне знаеш, че ще свърши работа, и се е доказал! И после дето ми разправя оня, че националният не бил училище...

Иначе поздрави за колегата който качи снимката-действа убодряващо!

4та урна, идваме за теб!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 09 фев 2010 10:54

THE G.A.M.E написа:Лошото е, че при успех на националите.....вероятно ще има доста инфаркти..... :lol:
Но от друга страна......ще са ги получили......Антибългари......така, че нещата не са чак толкова зле ! ...... :mrgreen:
Сега сериозно....ясно е, че Мъри е лош.....щото е левскар....и щото постигна най големите успехи в родният клубен футбол, за последните 20 г. ....за съжеление на някои - постигна ги с грешният отбор..... :mrgreen: Но това е явно е по тяхно мнение...... :lol:
А според мен, постигна ги с правилният отбор....с отбора, с който единствено можеше да стане това !
Автора на темата....вероятно е знаел какво ще последва.....пускайки я по този начин, с явна мисъл за плюене.
Само като предположение.....а какво щеше да е, ако Стоилов беше казал примерно:
'Групата ми е ясна.....съперниците също ! Няма да имаме проблеми с класирането' ! ?
Не е нужно особено да гадаем......антилевскарите, щяха отново да скочат.....и плюнките щяха да са още по гнусни от настоящите !
Така, че явно за АНТИ'всичко'хората....няма значение какво е казал Мъри....или дали въобще е казал нещо !
Важното е да го плюем....щото гадният левскар, постигна с Левски това.....което моя отбор няма да постигне в близките 50 г. !
Къде дават така..... :lol: .... :mrgreen: ... :twisted:
В заключение......явно наистина никой не харесва крокодила.....който хапе лошо ! .... :mrgreen:

По-полека с квалификациите!!! Антибългарин не е просто думичка! Ясно е, че се правиш на остроумен, и сигурно си се възгордял от коментара на Лудакис, но да обиждаш на АНТИБЪЛГАРИН е повече от ненужно!!!

Е, натри ли носа на загрижените за националния, наричайки ги АНТИБЪЛГАРИ? Или просто падна на нивото на някой явни твои идоли...?
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
kosiger
Контакти:

отностно отговорността

Мнениеот kosiger » 09 фев 2010 12:56

моля да попитате стоилов в какво се изразява поетата отговорност при провал за класиране.според мен той и наско трябва да вземат пари само при класиране а при провал да вземат само заплатки от порядъка до 3000-4000 лева.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 фев 2010 13:56

crap написа:По-полека с квалификациите!!! Антибългарин не е просто думичка! Ясно е, че се правиш на остроумен, и сигурно си се възгордял от коментара на Лудакис, но да обиждаш на АНТИБЪЛГАРИН е повече от ненужно!!!

Е, натри ли носа на загрижените за националния, наричайки ги АНТИБЪЛГАРИ? Или просто падна на нивото на някой явни твои идоли...?

Много добре знам защо съм използвал.....точно тази дума !
И тя си е....съвсем на място !
Ти....и себеподобните ти братя.....много добре знаете защо !
Айде.....кажи ( напиши ) ако случайно не успеем да стигнем до едно от двете места......ти лично, какви коментари ще дадеш ?
Мисля, че жокер не ни трябва.....всички се досещаме !
Сега драсни......и няколко реда, за това - какво ще кажеш, ако вземем че постигнем целите си ?
ТИ ЛИЧНО.....ще се извиниш ли ?

П.П.
Как трябва да се наричат хора......които се молят, Националния да се провали......само защото, треньор е Стоилов ?
И то само защото.......постигна висини, недостижими за един "Червен" отбор не само за последните 20 г. а вероятно и в следващият половин век !
Щото- ОБЗАЛАГАМ СЕ, ако тия успехи с Левски, Мъри......ги беше постигнал с ЦСКА ...............................................................................................
Майко мила....... :lol: "червената общност" сигурно щеше да излезе с ножовете....срещу всеки който каже, че Стоилов е слаб треньор !
Хайде не се прави на ударен......много добре знаеш, защо е тая злоба срещу Стоилов !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 09 фев 2010 16:48

THE G.A.M.E написа:
crap написа:По-полека с квалификациите!!! Антибългарин не е просто думичка! Ясно е, че се правиш на остроумен, и сигурно си се възгордял от коментара на Лудакис, но да обиждаш на АНТИБЪЛГАРИН е повече от ненужно!!!

Много добре знам защо съм използвал.....точно тази дума !
И тя си е....съвсем на място !
Ти....и себеподобните ти братя.....много добре знаете защо !
Айде.....кажи ( напиши ) ако случайно не успеем да стигнем до едно от двете места......ти лично, какви коментари ще дадеш ?
Мисля, че жокер не ни трябва.....всички се досещаме !
Сега драсни......и няколко реда, за това - какво ще кажеш, ако вземем че постигнем целите си ?
ТИ ЛИЧНО.....ще се извиниш ли ?

П.П.
Как трябва да се наричат хора......които се молят, Националния да се провали......само защото, треньор е Стоилов ?
И то само защото.......постигна висини, недостижими за един "Червен" отбор не само за последните 20 г. а вероятно и в следващият половин век !
Щото- ОБЗАЛАГАМ СЕ, ако тия успехи с Левски, Мъри......ги беше постигнал с ЦСКА ...............................................................................................
Майко мила....... :lol: "червената общност" сигурно щеше да излезе с ножовете....срещу всеки който каже, че Стоилов е слаб треньор !
Хайде не се прави на ударен......много добре знаеш, защо е тая злоба срещу Стоилов !

Първо няма защо да се извинявам, защото няма да се класираме 100% със треньорът "мъри".
Второ не съм се молил на загуба на националния, пък дори и да съм, това не ме прави АНТИБЪЛГАРИН!!!
Трето "мъри" няма как да е бил треньор на ЦСКА, защото такива като него дори за футболисти не ги вземаме, а ги пращаме на североизток към Подуяне, както стана и с Гонзо, който толкова много искаше да играе в ЦСКА, и който ви е треньор в момента.
Четвърто "мъри" може и да е постигнал успех в Европа, но също така постигна и едни от най-големите резили за последните 20 години за българският футбол, не искам да ги повтарям, всички ги знаем, но трябва да уточня, че те се случиха в рамките на 3 години, затова и така безславно изхвърча от Левски и Литекс. :lol: :lol:
И пето, не се правя на ударен, просто е факт, че "мъри" не е заслужил да е национален треньор по никакъв начин!!!
YA GUNNERS YA

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 фев 2010 19:36

Дали става Стоилов......или не, ще разберем догодина по това време....смятам, първите три мача в групата ще са достатъчни за това !
Във всеки случай.....положително ще имаме повече от мизерните 3 т. които отборът успя да спечели под "вещото" ръководство на Пламен Марков в изминалите квалификаций....при това го казвам ( в случая пиша ) без да знам програмата.....и въпреки това - съм 100% убеден че ще е така !
Честно да си призная......забавлявам се с мненията- тип "плюнки" относно националният.....и по конкретно за Мъри.
Забавлявам се.....защото си представям, как някои след кавалификациите....ще се кълнат, че никога не са плюли Станимир Стоилов..... :lol:
А други ( вероятно повечето ) .....ще са си сменили ник-те......вероятно от срам ! .. :lol:
Да сте живи и здрави......и по полека в злобата и зависта......че живота не прощава....и много често се налага да се изправяме......срещу собствените си думи един ден !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 09 фев 2010 20:20

Ама ти верно си вярваш май, а?
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мъри напуска,ако не се класираме за Евро 2012

Мнениеот _RoKi_ » 09 фев 2010 20:39

Мъри Стоилов готов с оставка, ако не се класираме

Изображение

Националнят селекционер Станимир Стоилов е готов да се оттегли от представителния тим, ако България не се класира на Евро 2012. Това немкна самият той на пресконференция днес.

"Тази тежест, наречена класиране на всяка цена, винаги е тежала. Но ние трябва да подходим максимално концентрирано, защото тези квалификации може да се окажат последни за това златно поколение, с което разполагаме. И дано не съм лош пророк, но може би за дълго време напред няма да имаме кой знае какви шансове за участие на голям форум на базата на идващите футболни поколения", каза Станимир Стоилов, цитиран от БТА.

"Така че този шанс се отваря пред отбора и се надявам футболистите да бъдат подкрепени. Ако не успеем, лесно ще намерим виновник и това ще бъда аз. Но идеите ни са България да се класира - директно или чрез бараж", заяви още Мъри.

"Спечелени 12-14 точки могат да гарантират на националния отбор 2-о място в квалификационната група и евентуално участие на бараж", пресмята Стоилов. Той и директорът на националните отбори Наско Сираков говориха за жребия, възможностите за изготвяне на програма и шансовете за класиране на отбора за Евро 2012.

"Ние трябва да печелим точки и от силните отбори, ако искаме да се класираме. Иначе няма начин. Програмата е важна, но за мене ще бъде най-добра тази, която ни осигури участие на Европейското първенство. Относно стратегията, не сме най-големите хитреци, за да излъжем някого. Всеки ще си брани своите интереси", каза още националният селекционер.

По отношение на съперниците в група G Стоилов заяви, че не е бил разбран правилно за страх от Черна гора.

"Черна гора е възможно най-сериозния съперник от Пета урна. Те са там защото са нова държава и реално превъзхождат останалите отбори. Като ниво на футбола те трябва да бъдат в нашата урна. Това казах, но явно не бях разбран", завърши Мъри Стоилов.
-----
Регламент на квалификациите за Евро 2012:
Деветте победители в групите и най-добрият втори отбор се класират директно за финалите в Полша и Украйна, които се класират като съдомакини на Евро 2012. Осемте отбора, завършили на второ място в квалификационните групи, ще играят бараж за класиране.

[offtopic]Ще му стиска ли и трябва ли да бъде махнат Мъри,ако отново пропуснем футболен форум :roll: Моето мнение е ДА :!: :!:[/offtopic]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Мъри напуска,ако не се класираме за Евро 2012

Мнениеот ЕМИЛ » 09 фев 2010 20:42

Ако не се класираме е редно да се махне.

Върни се в “Национален отбор”