Dust написа:Как не ви писна да гледате на стартовия състав, като на клубен отбор не зная.
Състава е бетон. Вероятно да победим е доста голяма.
За жалост не победихме, не че имаше някаква подобна вероятност, хеле пък голяма.
Финландия - Литекс, 2-0.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Dust написа:Как не ви писна да гледате на стартовия състав, като на клубен отбор не зная.
Състава е бетон. Вероятно да победим е доста голяма.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
NOMER14 написа:Втори мач подред ти вкарват гол от тъч.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Dust написа:bilyaletdinov написа:Dust написа:Докато си мислите, че е виновен Киро, Ганчев Стефанов и подобни като членове на УС на БФС все по надолу ще вървим, като национален отбор
Киро, Ганчев и Стефанов не са произвели нито един футболист на високо европейско ниво. Лимитирани футболисти, които с помоща на мениджъри биват продавани в европейски средняци и биват разкривани на втората-третата тренировка. Кой трябва да ги произведе тия футболисти? Като няма кадърни специалисти викат 20 човека от Холандия и Португалия и почват да бачкат.
Ама е много по евтино да вземеш един школуван във френска, португалска, холандска школа чужденец, отколкото да създадеш собствен кадър. Ами няма как да се получат нещата. Щото младежите играят абсолютно същата бавна и грозна игра.
Ама чакай бре, ти кои си, че да казваш собствениците на клубове как да си управляват същите?
Аз разглеждам в момента тези имена като членове на УС на БФС, защото в момента коментирам националния отбор.
Ако се погледнете как се въртите в кръг оплетени в мненията си ще се хванете за главите.
NOMER14 написа:Втори мач подред ти вкарват гол от тъч.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
pomiqrat написа:Кой е виновен, че дава 50 хил евро на Десподов? ГГ поне никога не би се бръкнал да даде такава заплата на такъв футболист. Никой български футболист в българското първенство не трябва да взема повече от 5 хил. лв. и останалото да е обвързано с участията им в ШЛ и ЛЕ и процент от трансфера им.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта