Стоилов: Не мога да кажа, че ще се класираме
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Стоилов: Не мога да кажа, че ще се класираме
Пффф сега ще почне надпревара- Стоичков, Пенев, Стоилов...
Ми като не може да ни класира, да си подава оставката и да си се връща в Левски!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
roraTa написа:Тва си е моето мнение и си заставам зад него...Мога да пиша и говоря квото си искам...успеха от 94 та в никакъв случай не го отдаван на Пената,а на така наречената му чета...
Грешно е да мислиш, че Пената не разбира нищо, само защото не може да свърже две думи, което до някъде го прави олигофрен

А беше сигурен,като го оставиха след изпълкома,че ще ни класира.А сега с тази ПОРАЖЕНЧЕСКА философия''не мога да кажа,че ще се класираме'',означава само едно.Че и Синоптика,сам не си вярва,Ако продължава по този начин,още отсега е отпаднал от квалификациите.И без това изказване на Мъри му нямам вяра,сега след този израз съвсем нямам.Да си ходи.
Само Черно море.
А какво да каже? Че 100% ще се класираме ли ? Защото аз не смятам така. С тези отбори малко трудно ще се получи.. Вие кой виждате да бием с тези манекени, с изключение на Марто и Стилян ? Англия ли, или може би Швейцария, или Черна Гора ?

DukeUnv написа:А какво да каже? Че 100% ще се класираме ли ? Защото аз не смятам така. С тези отбори малко трудно ще се получи.. Вие кой виждате да бием с тези манекени, с изключение на Марто и Стилян ? Англия ли, или може би Швейцария, или Черна Гора ?
Примерно можеше да каже.''Ще направя всичко възможно да се класираме''.Има и разлика в изказванията,дали е едното или другото,то просто показва какво е настроението на Мъри.Като видя съперниците и разви бялото знаме.
Само Черно море.
Мъри е за махане от всякъде и единствената причина да е още треньор е, че няма кой да го замести.
За това,че Мъри е казал,че не е сигурен,че ще се класираме и вие затова да го псувате-по-скоро си мисля,че вие не сте добре в случая и не мислите трезво.Какво очаквате-да каже,че ще се класираме като това със сигурност няма да е истината,да речем,че в тази група само Англия може да твърди такова нещо,че със сигурност ще се класират.Просто не ви разбирам!Това,че гледа обективно на нещата го прави пораженец,някви такива глупости говорите.Ако пък видиш ли каже,че ще се класираме,а недай си Боже не успеем-тогава ще го изкарате и лъжец,освен всички други глупости по негов адрес.Така поне мисля,че си го спестява това.
Според мен е реална преценка- не трябва да има изхвърляния от рода,задължително ще сме там...
Ама ако Мъри беше казал "Ще се класираме на европейското" всички щяха да го залеят с помия и да го обвинят , че не бил реалист - от къде на къде ще приказва такива неща ... Групата ни е такава ,че може да я спечелим , може и да сме последни
И вместо всички да подкрепим националите , да застанем зад тях ние от сега ще ги изядем начело с треньора им - българска му работа !
И последно айде кажете кой да бъде селекционер (без Топмьолер , Грант и тем подобни - те за да поемат отбор като България ще поискат неимоверно вискоа цифра)

И вместо всички да подкрепим националите , да застанем зад тях ние от сега ще ги изядем начело с треньора им - българска му работа !
И последно айде кажете кой да бъде селекционер (без Топмьолер , Грант и тем подобни - те за да поемат отбор като България ще поискат неимоверно вискоа цифра)