Марто Камбуров - национал!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Марто Камбуров - национал!

Мнениеот acmilan » 28 яну 2010 13:51

THE G.A.M.E написа:
crap написа:С тоя тиквеник за треньор, Камбуров никога няма да е национал, по добре флегмата Макриев, или оня с дългото турско име от Херта, от колкото един доказан голмайстор, правилно!

Тоя "доказан голмайстор" що играе в България ? И срещу кои големи отбори е играл силно.....и съответно отбелязал ?
Аз и по нагоре в темата питах това.....ама няма нормален отговор !

Абе и ти си прав донякъде,но Камбура заслужава шанс за изява поне в контролен мач.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 28 яну 2010 15:04

THE G.A.M.E написа:
crap написа:С тоя тиквеник за треньор, Камбуров никога няма да е национал, по добре флегмата Макриев, или оня с дългото турско име от Херта, от колкото един доказан голмайстор, правилно!

Тоя "доказан голмайстор" що играе в България ? И срещу кои големи отбори е играл силно.....и съответно отбелязал ?
Аз и по нагоре в темата питах това.....ама няма нормален отговор !

Да, прав си, дай като играе в България да не го викаме. Ще играе този Валерката, който е закотвен на резервната скамейка. Защо пък да не викнем и Таранът на тараните в Израел, най-бързият сред охлювите-Макриев. Или да вземем другата мида-Рангелов, който не само е закотвен, ами дори е и заровен някъде под резервната в Борусия. Аз залагам на Героги Христов, момчето поне е симпатично, и слуша от наща музика-МЕТАЛ!!

ПС: Друг е въпроса, че изпитваме голяма нужда на десен атакуващ халф... как може да вика тоя Мечо, който вече неможе да ходи, и да го кара да бяга? Да не говорим за безумните експерименти с Пелето и цялта защита, както и недоразумението Сърмов (който също играе в България). Вие мили мой колеги изобщо мислите ли по темата, или просто пискате ей така срещу автора, който всъщото време дава едно страхотно предложение?!
YA GUNNERS YA

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 28 яну 2010 16:15

crap написа:Да, прав си, дай като играе в България да не го викаме. Ще играе този Валерката, който е закотвен на резервната скамейка. Защо пък да не викнем и Таранът на тараните в Израел, най-бързият сред охлювите-Макриев. Или да вземем другата мида-Рангелов, който не само е закотвен, ами дори е и заровен някъде под резервната в Борусия. Аз залагам на Героги Христов, момчето поне е симпатично, и слуша от наща музика-МЕТАЛ!!

ПС: Друг е въпроса, че изпитваме голяма нужда на десен атакуващ халф... как може да вика тоя Мечо, който вече неможе да ходи, и да го кара да бяга? Да не говорим за безумните експерименти с Пелето и цялта защита, както и недоразумението Сърмов (който също играе в България). Вие мили мой колеги изобщо мислите ли по темата, или просто пискате ей така срещу автора, който всъщото време дава едно страхотно предложение?!

:lol: ... :lol: ...Това за Жоро Христов ме разби..... :lol:
Сега серизоно......казваш на пейката.....ама къде ? В Бундеслигата !
Да, но те там дори.....и на тренировките играят срещу по класни съперници....от колкото Камбура в официалните мачове на Локо Сф. !
Съгласен съм с AC MILAN.....можеби трябва да се изпробва в някоя контрола......но да се твърди, така на сляпо, че е алтернатива на Митака, Марто и Божинов......е несериозно !
Междудругото......на Камбуров устата му никак не е малка.....той има стари прегрешения......не само към Стоилов, а и към предшествениците му !
Ето защо според мен.....не е викан.... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 28 яну 2010 16:24

Да бе, и аз за шанс говоря, не за постоянно :D
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 02 фев 2010 19:04

Подкрепям адаша в това той да получи шанс за нац.отбор...Викат ми Макриев,а няма да викнат него,който есента беше в супер форма

xWarden
Контакти:

Мнениеот xWarden » 07 фев 2010 14:28

Трябва да му се даде шанс. Проблема на националния не е само Мъри и, да не казвам какво, БФ(*. Проблема е и, че повечето от "звездите" не се раздават. Писна ми да гледам как Бербатов и Божинов се спъват в топката, а единия от тях даже е капитан :x Или как 2-мата централни защитници си подават топката близо 20 секунди :evil:

Върни се в “Национален отбор”