Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Газа не знам, ама Пол Инс и Сол Кембъл със сигурност щяха да налетят.GA_ veliki написа:Mathias_Coureur написа:Англичаните нямат грам чест и достойснство, не им прави чест да направят този цирк вчера и да направят всичко възможно мачът да бъде прекратен ! Отвратен съм от Англия и всичко английско, те ни изкараха най-лошите хора на света наричайки ни расисти, животни , трета ръка хора и не знам си още какво! Точно най-големите колонизатори да ми говорят за расизъм е меко казано недостойно, още повече, че Англия е една от най-расистките страни в света! Да не говорим , че преди месец, когато се игра мача в Лондон, английките фенове ни наричаха цигани, но тогава ни дума, ни вопъл, ни стон!Fuck off England!
Сегашните англ. национали са п%%% .Не си представям Газа да спре играе и да хленчи.По скоро го виждам подпийнал да иска да се бие с публиката .
Martinez1948 написа:Alexx написа:
Колега, аз съм последният човек когото може да наречеш либераст и прогресивен. Даже ако върнеш няколко страници назад ще видиш, че критикувам родоотстъпниците. Просто гледам да съм обективен и балансиран. Нито съм защитавал Стърлинг, нито пък харесвам запада(и изтока не харесвам но това е друга тема).
Обаче готин аватар имаш на ''батман, тор, супермен и тн''Очевидно мразиш запада личи си
![]()
![]()
Но и аз като теб меко казано мразя Русия/СССР както мразя и Англосаксонците/Евроантантиците
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта