България-Англия-14 октомври от 21:45 часа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

SilentKiller

Re: България-Англия-14 октомври от 21:45 часа

Мнениеот SilentKiller » 16 окт 2019 21:14

Какво да кажат бг феновете на английските отборчета след като всички видяха пренебрежението на английските отрепки към нас, все едно българите са някакви неандерталци и аборигени. Споменах вече за майкъл шийлдс и как феновете на Ливърпул излизаха с антибългарски плакати на Анфийлд насърчавани от капитана им Стивън Джерард. За идиотите от Диема, които зомбират цели поколения млади българчета с пропаганда да не говорим. Те не ни имат за хора, тука тръгнали някакви подлоги да им се мазнят. Това е като в Тел Авив да направят паметник на Хитлер и да излъчват всеки ден речите му по националната еврейска телевизия. :roll: :mrgreen:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 17 окт 2019 15:26

GA_ veliki написа:
Mathias_Coureur написа:Англичаните нямат грам чест и достойснство, не им прави чест да направят този цирк вчера и да направят всичко възможно мачът да бъде прекратен ! Отвратен съм от Англия и всичко английско, те ни изкараха най-лошите хора на света наричайки ни расисти, животни , трета ръка хора и не знам си още какво! Точно най-големите колонизатори да ми говорят за расизъм е меко казано недостойно, още повече, че Англия е една от най-расистките страни в света! Да не говорим , че преди месец, когато се игра мача в Лондон, английките фенове ни наричаха цигани, но тогава ни дума, ни вопъл, ни стон!Fuck off England!

Сегашните англ. национали са п%%% .Не си представям Газа да спре играе и да хленчи.По скоро го виждам подпийнал да иска да се бие с публиката .
Газа не знам, ама Пол Инс и Сол Кембъл със сигурност щяха да налетят. :mrgreen:
То не само белите им играчи, сега и негрите им едни-такива, раними душици. :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 17 окт 2019 15:40

Кой казва, че това са фенове на България. Без фанелки и шалчета на трикольорите, а демонстративно облечени в черно с качулки. Кой ги доведе само за едно полувреме на мача.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 18 окт 2019 13:21

Martinez1948 написа:
Alexx написа:
Колега, аз съм последният човек когото може да наречеш либераст и прогресивен. Даже ако върнеш няколко страници назад ще видиш, че критикувам родоотстъпниците. Просто гледам да съм обективен и балансиран. Нито съм защитавал Стърлинг, нито пък харесвам запада(и изтока не харесвам но това е друга тема).

Обаче готин аватар имаш на ''батман, тор, супермен и тн'' :) Очевидно мразиш запада личи си :lol: :lol:
Но и аз като теб меко казано мразя Русия/СССР както мразя и Англосаксонците/Евроантантиците

Аз лично нямам нищо против някои аспекти от американската поп култура,изкуство, живот и спорт. Даже ми харесват американските сериали,филми и спортове.

Върни се в “Национален отбор”