/анкета/ Нов президент на Българския футболен съюз

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Кой бихте избрали за наследник на Боби Михайлов

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Marakesh
Контакти:

Re: /анкета/ Нов президент на Българския футболен съюз

Мнениеот Marakesh » 16 окт 2019 01:37

Нито един от посочените в анкетата не става.... Може би Батков, но той за нищо на света няма да иска, Вальо Михов и Наско са болни комарджий, ерго - зависими. Бербатов няма нито опит, нито познания, а и вероятно няма да иска.

Въртят ми се в главата две имена, които имат и опита, и познанията и капацитета за тая работа - Томас Лавчис и Андрей Желязков (Жужо)... И двамата са железни и няма въобще да приличат на Боби, та дори и на Батето (бог да го прости).
Ако беше жив Стефан Орманджиев, той би бил идеален, нищо, че беше кадър на ЦСКА.

Но както обикновено се случва тук, на територията, "отгоре" ще спуснат некой послушко и всичко ще си тръгне по старому.
Да речем един Петричев... :lol:

Преобул се Илия, погледнал се - пак в тия.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 16 окт 2019 08:18

Ако знаеше Томас Лафчис как върти бизнес..., не би го предложил :))) Разбирам, че като агент "Високия" на тоталитарните служби има известни качества. ;)
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 16 окт 2019 09:41

Каквото и да гадаете, който и да ви се иска да заеме мастото на лицето с мокета на главата и непрекъснато преследван от пустия му от ишиас, смятам че картите вече са раздадени. Остава само да се обяви името на назначения публично. Медиите ще го разберат преди да бъде "избран". А сега на къде? Ако поемем по пътя на Франция в края на деведесетте години (което хич не ми се вярва) може и да се върнем постепенно където бяхме. Което значи редовно участие в големи форуми без кой знае какви успехи. Ако се случи вариантът с послушник на един силен на момента във футболните среди собственик на клуб с предимно чужди играчи и тотално доминиращ в последните години на домашната сцена, то всяка надежда отпада и пропадането ще продължи. Зависи кой с кого играе. Но едва ли бивш футболист, пък бил той и извън кръга от герои от незабравимото американски лято, има знанията, уменията, качествата и образованието да ръководи футбола в държавата.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 16 окт 2019 10:19

Според мене всичко това е жалък фарс, но скоро ще се разбере за чия угода са танцували клоуните. :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 16 окт 2019 10:27

Според мен също... Не смятам, че ще се промени нещо, когото и да изберат за президент на БФС. :oops: Тиквун си прави предизборна реклама, че чисти футбола, ама няма да е още дълго. 8-)
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 16 окт 2019 11:49

Митко Бербатов! До него Ст.Петров и Мартин Петров.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
mario_kempes
Контакти:

Мнениеот mario_kempes » 16 окт 2019 12:14

Нали все говорим за приемственост, в този смисъл има само един достоен и това е.....и неговото име еееееееее....... Ники Михайлоооооов!!! Малката Перука - президент! :lol: :twisted: :roll: :mrgreen:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 16 окт 2019 12:21

Groucho написа:
Dani Kiki написа:А защо не Тодор Батков? Изключително ерудиран, запознат със законите, доста години се е занимавал с футбол, разпознаваем в Европа. Стига да иска да се кандидатира де....

И аз съм за Батков. Само човек със сериозен мустак може да бъде истински лидер! Прозря какви са бритишите още след първия мач на Левски с Шалке преди години - това е човек, който има ясна визия за бъдещето :!: :lol:
2-ри Глас и от мен. 8-)
Ше ни цакат те с расизъм... Ние па ще турим начело на футбола хомофоб, ае. :twisted:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 16 окт 2019 12:33

Президентът на БФС не се назначава, а се избира. Избират го тези, които са на хранилка на съюза - президенти на клубове, световно неизвестни. Ако някой мисли, че те са заинтересувани от промени, добре е да даде доказателства.
Президент ще бъде някой от обкръжението на Бобито във футболния съюз, който не е медийно разпознаваем. Винаги има хора в сянка ...
П.С. Кой трябва да приеме оставката на Бобито? Не е българската държава във всеки случай. Мисля, че най-малкото нов конгрес ...Така че нещата ми напомнят на израза - ако искаш нещо да остане вечно - назначи комисия ...

Потребителски аватар
vg_vasilev
Контакти:

Мнениеот vg_vasilev » 16 окт 2019 12:35

Нито един.
Според мен Стилян Петров може би ще е по-подходящ от Бербатов.

Върни се в “Национален отбор”