Революционна промяна за националния отбор

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

pobeditela
Контакти:

Re: Революционна промяна за националния отбор

Мнениеот pobeditela » 11 сеп 2019 09:15

Soulen написа:Не знам дали тролиш, но идеята е много добра. Това е и единствения шанс отбора да тръгне нагоре. Швейцария, ако играеха само швейцарци, нямаше никога да играят на ЕП и СП, че и да си излизат от групата.

Да, ама разликата е огромна между това да се родиш в една държава и да израстнеш там, както е при швейцарците и немците от друг етнос, и да дойдеш на 20 години и след 5 години хоп - национал. Не е същото. Онези там си се чувстват поне наполовина швейцарци или немци, докато след 20 годишна възраст няма как да се почувстваш турчин ако отидеш да живееш в Истанбул за 5 години примерно.

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 11 сеп 2019 09:17

То па не е задължително да се бие. Като падаме-падаме, сега, няма да правим драми. Със сигурност не ни трябват бразилци, африканци и не знам какви си.

Потребителски аватар
LokoMaina
Контакти:

Мнениеот LokoMaina » 11 сеп 2019 11:56

galin56 написа:То па не е задължително да се бие. Като падаме-падаме, сега, няма да правим драми. Със сигурност не ни трябват бразилци, африканци и не знам какви си.

Така е и да добавя- като падаме- падаме със стил.
Преди години падахме, ама имаше и равни, и някоя победка тук-таме. При предпоследния треньор /Хубчев/ падахме и чат-пат устисквахме някой героичен хикс. При тоя, последния, най-некадърния- един евентуален, чисто хипотетичен хикс би бил приет с фанфари, ама, на пусто и това няма как да стане. Щото може да е всичко, ама и Балъка е тренер със стил: АКО СИ БИВШ ИЛИ НАСТОЯЩ ИГРАЧ НА ЕТЪР /за който не го е чувал, поясняваме- супермегахиперевропейски гранд!!!/ имаш предимство при подбора. Тва Данчо Младенов, тва мангала Пашов, обиколил половината А група и отвсякъде изхвърлен като мръсно /черно/ коте, тва младока Сърмов, надиграл халфовете на Барса и Челси още в далечната, но незабравима 2006 г., или младото, перспективно и току-що пръкнало се 37-годишно вратарче Христо Иванов, който заяви без превземки след трите гола в Дъблин: "Няма страшно, продължаваме напред!!!" Е, не стана ясно за къде и за кога се гласи да продължава- може би след 5 или 10 години ще е натрупал нужния опит и ще е смърт за всеки противников нападател?...

Бала, Бала, така няма да стане! Чичо ти Венци може да е всякакъв, но за едно е прав: от тебе национален треньор няма да стане! Хвърляй кърпата и бефесето да го анулират тоя списък на Балъчето и да почва младежкия отбор! Те може да не са цвете за мирисане, но поне има някаква надежда, че след 5-6 години може да бият я Фарьорите, я Гибралтар. Щото тия звезди на Етър със сигурност и това не могат да направят!
Валентин Михов: Играта на Локо срещу Тотнъм е гордост за българския футбол!

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 11 сеп 2019 12:45

Абе аз не знам защо всички толкова се вживявате. Така нямало да стане, иначе нямало да стане - то никак няма как да стане. Кой ще да е треньор. Тоя що викал, оня що викал. Трябва да се оставят треньорите да работят на спокойствие и така. Единстено не съм съгласен с повиквателните на играчи около 35 години, които те първа да правят дебют. В това число Марселиньо, Вандерсон, вратаря и не знам дали не изпускам още някой. Това е пълна тъпотия. Ние градим уж отбор за бъдещето, защото сега сме били трагични, а викаме хора на по 33-35 години.
Иначе този Пашата, го гледах за първи път, гледам че гони 30, значи аз не съм се интересувал от футбол достатъчно та не го знаех, но игра съвсем прилично. Но пък е много черен, дори за ц, мислех си да не е някой натурализиран пришълец отачало, но пък с това име.... :roll: Циганите повечето са мургави. Тоя си е направо негър.
Изображение

pobeditela
Контакти:

Мнениеот pobeditela » 11 сеп 2019 13:28

Баща му българин, майката украинка, а той тъмнокож. Баба му по майчина линия имала африкански корени. Но няма значение какъв е. Важното е да играе добре.

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 11 сеп 2019 14:25

pobeditela написа:Баща му българин, майката украинка, а той тъмнокож. Баба му по майчина линия имала африкански корени. Но няма значение какъв е. Важното е да играе добре.

Интересно. Игра добре, да. На мен поне ми се понрави.

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 11 сеп 2019 14:31

Каква е логиката този незнайния 37 годишен вратар да пази в контрола? Ще го обиграват за бъдещето ли?
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

gkostadinov
Контакти:

Мнениеот gkostadinov » 11 сеп 2019 15:01

По принцип тоя 37 годишния неадекватник явно е аверче на Балъка от Етър още и всяка една повиквателна е добри пари за такива играчи, а вече и участие в мач на националния и то 90 минути титуляр са още повече пари и така :lol:

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 11 сеп 2019 17:44

В тоя мач трябваше да варди Мартин Луков.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

На линия
Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 11 сеп 2019 17:50

По принцип доста се изписа за проблемите в българският футбол последните мачове - още при тези с Косово - липса на адекватни юношески школи и треньори, некадърно и корумпирано БФС, и още, и още, все верни неща. Всичко е много комплексно, но тоя път според мен може да погледнем и по-просто на нещата - а именно треньорът. Тея проблеми със школи, ниско качество на играчи и т.н си ги имаше и при Хубчев, нито сме станали по-добри или по-лоши оттогава, нито БФС се е променило, ядрото на играчи, които изнесоха мачовете в Лига на Нациите, беше горе-долу същото, което е и сега. А с малки промени даже и при доброто представяне преди това в квалификациите срещу Холандия и Швеция. Всичко се е запазило почти константно с една единствена голяма променлива - друг треньор. Значи оказва се, колкото и да сме зле, с що-годе качествен треньор може да изнасяме прилични мачове поне срещу отбори от средно ниво, каквито бяха Норвегия и Словения и каквито се предполага че са Черна гора и Косово.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Национален отбор”