TristaNNN написа:Prokurator написа:На тоя мач ще падне голямо хилене! - всичките интервюта показват точно обратната страна, че отиват там със страх и очакване за безсмислен и предварително загубен мач.
...а бе да бяха натурализирали двамата островитяни от ЦСКА-София (София), пък можеше и някак си да се опънем на ингилизите...ма не за друго, а защото ирландци и шотландци не обичат ингилизите, както нашите обичат Англия
Кире, за какво са ни тия бездарни островитяни от трета ли, четвърта ли, коя лига беше там из британските първенства, като дори един Дани Младенов изглежда като Азар пред тях.
Ми за това което описах! - тия островитяни са готови да се опънат на Англия, докато нашите...само да гледат!
Ще ти припомня един коментар...на Мичмана май беше, от оня легендарен мач, 1968 г. :
- "Драги зрители, вече 20 минути англичаните играят, а нашите гледат! - нека гледат, има какво да видят..."
И те така, с "нашите"...
А англичаните, никога не са играли качествен футбол - само тичат като изоглавени коне, но и с това успяват срещу нашия техничен, но "гледащ" футбол! И за това имат само една титла, у дома...
Това е положението - и Краси Балъков е "гледал" срещу ингилизите и пак ще гледа...сигурен съм, още повече, с това с което разполага днес! И целия натурализиран отбор на Лудогорец да пусне, пак ще паднем от ингилизите, както Лудогорец от Ливерпул! - няма ги вече онези футболисти - българи! - онова ЦСКА, което можеше да бие, че и елиминира еврошампиона, Ливерпул!
Това е положението днес!
Нищо де - заредил съм се с приятно насмешливо настроение, още от сега и...разни питиета и мезета