ivan56 написа:Ще им пръснем гьона на тия дърводелци.
Дани Роуз, Стоунс, Уолкър оня с голямата глава от Юнайтед, Деле Али и куп други комикси.
Грехота ще е ако не ги треснем насред Лондон
Язък, тия повечето дървосекачи не били в групата за мача.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
ivan56 написа:Ще им пръснем гьона на тия дърводелци.
Дани Роуз, Стоунс, Уолкър оня с голямата глава от Юнайтед, Деле Али и куп други комикси.
Грехота ще е ако не ги треснем насред Лондон
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Prokurator написа:На тоя мач ще падне голямо хилене! - всичките интервюта показват точно обратната страна, че отиват там със страх и очакване за безсмислен и предварително загубен мач.
...а бе да бяха натурализирали двамата островитяни от ЦСКА-София (София), пък можеше и някак си да се опънем на ингилизите...ма не за друго, а защото ирландци и шотландци не обичат ингилизите, както нашите обичат Англия
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
matador1 написа:Нека нашите най-накрая го направят!
10:0!
Mirosvel написа:Здраво ще ни порят 1:5.
eelche написа:Приятели,
залагайте смело на над 1.5 гола Първо Полувреме. Коефициента е подарък 1.86 в Еврофутбол - единственият букмейкър,който изплаща печалби на момента!
Приятен уикенд и весело гледане на трупата на Перуци!
kiril.a.d написа::lol: този мач, има ли смисъл да се коментира?...И Краси Балъков да влезе на терена, пак няма резултата да е по-малко от 5:0! Въпреки че в мачове до сега, Англия играе трудно срещу нас...Но, беше то...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта