EK 2020: Англия - България - 4:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: EK 2020: Англия - България 07.09.19
Трябваше да викнат Гошо Петков да пази .
- slash1912
- Контакти:
miro_rz написа:Ще съм на Уембли с доста приятели, но за жалост ще има погром . Нещо от сорта 5/6 на 0 !
Важното е да викате цял мач, пък каквото дойде.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
-
- Контакти:
0:1 Даниел Младенов
от 30 години гледам БГ футбол, но така и не съм видял титла на отбор на Гриша Ганчев, спечелена по честен път с убедителна игра, без приятелски отборчета, с блокиращи футболистчета, без хванати съдиии всичко онова, което да ни убеди.
- ChelseaFUN
- Контакти:
И аз усещам, че ще пусне Дани Младенов и случайно може и да им вкара някой друг гол. хахаха Представи си... Той сигурно ще разказва за тоя гол на Уембли и на внуците си.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/B4/7E/93e189f21ab0b47e.png[/wrapimg][/center]
-
- Контакти:
ChelseaFUN написа:И аз усещам, че ще пусне Дани Младенов и случайно може и да им вкара някой друг гол. хахаха Представи си... Той сигурно ще разказва за тоя гол на Уембли и на внуците си.
Не виждам нищо смешно. По-смешно ми беше, когато лумпенът от Гонг - Н.Александров се опитваше да вкара в националният отбор Хазуров от В група: "че току виж, можел да я чукне и някак си да влезела" и обиждаше публично Петев, че бил смешен, че видиш ли не взимал голмайсторите на В група в националният отбор! Ех, това че беше идиотия, две мнения няма! Добре че тогавашният селекционер не беше такъв идиот като бившият главен редактор и лумпен номер 1 в медиите да му се връзва на акъла. Някой знае ли дали Александров се извини на Петев публично? Няма значение, то идиота толкова се изложи онзи ден, че не знаел името на вратаря на Дунав Русе и бивш вратар на онзи истинският ЦСКА (София). Както и да е
То пък щото Ради Василев не вкара в дебюта си ли срещу Норвегия или пък Исмаил Иса? Не виждам нищо чудно! Нормално е да пусне треньора нападател, който е в най-добра форма, отколкото ялови такива, които имат по 80 мача и кусур с по 10 гола, а уж нападатели се водят, айде Ивелин Попов от нападател стана полузащитник в последно време. Други нападатели с опит и изявени голмайстори не помня да има в националният, че да рискуваме с някой който има 20-мача за националите и 2 гола. Ако се сещаш за такъв, който в момента бележи повече от Дани Младенов ме подсети
То ако бием, сигурно и ти ще разказваш на внуците си, ама нейсе
пък може и да те е срам, знам ли?
чуждопоклонници колкото щеш
Последна промяна от Valparaiso на 04 сеп 2019 11:20, променено общо 2 пъти.
slash1912 написа:miro_rz написа:Ще съм на Уембли с доста приятели, но за жалост ще има погром . Нещо от сорта 5/6 на 0 !
Важното е да викате цял мач, пък каквото дойде.
Нямаме загуба когато съм бил на мач на нациоаналите !
Може и да съм на късмет !

1.Илиев,2.С.Попов,3.Бодуров,4.А.Недялков,5.Божиков,6.Малинов,7.Ив.Попов, 8.Вандерсон, 9.Младенов,10. Марселиньо,11. Десподов
В по-дефанзивна версия Г.Миланов вместо Десподов и Г.Костадинов вместо Дани Младенов.
В по-дефанзивна версия Г.Миланов вместо Десподов и Г.Костадинов вместо Дани Младенов.
- LoveAndPeace
- Контакти:
6-7-8 на 0 ........а може и да има изненада и да вкараме 1
1914.1902 написа:Трябваше да викнат Гошо Петков да пази .
Балъка може да е по-млад и да му е неудобно да му вика.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.