specter написа:pl1 написа:specter написа:Ебати смешните коментари и тука. Какво всички сте се захванали само с Ники Михайлов? Другите как играха? На ниво ли бяха? Аз последните 10 минути видях сигурно 10 удара по посока на вратата ни. Не успяха да изнесат топката от шибаното наказателно поле. И за това ли е виновен Ники Михайлов? Че цял мач беше подложен на ебати бомбардировката. ВСИЧКИ бяха тотал щета. ВСИЧКИ - до един. И все ще е така, докато БФС го управляват тези хора, а за треньори се назначават бивши футболисти без грам опит и познания в треньорската сфера. Толкова.
Смешен...вземи си го у вас да ти оноди жената...тоя е пълна дупка и чеп за зеле не става от него
Леко, бе, интернет герой.Тоя не знам каква дупка е, като Косово имат 18 удара по посока на вратата. По-скоро целият отбор е една дупка. Дупка е и тъпото ти мнение.
Герой ще викаш на баба си ...аман от сини путки....не съм предубеден ама всичко де що е от сферата на Перуката е пълна дупка. Ти го защитаваш тоя все едно те праска деба....