Люксембург-България - 1:1 и другите квалификации
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- openminded
- Контакти:
Re: Люксембург-България и другите квалификации
Не са толкова трагични нещата, както някои твърдят.Има светлина в тунела 

-
- Контакти:
Да бе само 3-0 падаме с човек повече
Тия Люксембург ако ни вкарат един парцал и наще са дотам.

Тия Люксембург ако ни вкарат един парцал и наще са дотам.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
-
- Контакти:
Абсолютно протоколен мач тип "калъфка"! С това развитие на ситуацията в групата и пропуска да измъкнат точка от Франция, сега яйце им се пече на трибуквеника за следващите два жребия. Забиха стремглаво в 3-та урна на Лига С за Лигата на нациите. Т.е., като водач на групата на националите ще се падне един отбор измежду Румъния, Шотландия, Словения и Турция/Унгария, а като втори поставен - Сърбия, Албания, Норвегия или Гърция. В резултат на което, за да издрапат до 3-та урна при квалификациите за Евро'2020, съгласно новия регламент, трябва да завършат или първи в групата си в Лигата на нациите (да бе!), или да са един от двата най-добри втори отбора в Лига С. Зор, голям зор! Измежду гореизброените отбори само Гърция изглежда приемлив вариант. Вероятно участието в Лига на нациите ще е неуспех и за квалификациите за Евро' 2020 България отново ще е в 4-та урна и отново ще ни се падне неприятна тройка ала Франция-Холандия-Швеция преди нас! Иначе ако някой ми беше казал преди 20 години, че един ден ще ме е страх националите в да не се паднат в една група с Албания, Унгария, Словения или Норвегия, щях да му се изсмея 

Краев дори не попада в групата на Мидтиланд, ХУБЧЕВ, ДО КОГА ?
-
- Контакти:
Наблюдавйте Попето,изтъкнат некадърник ! 

Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
Единствено важното тази вечер е лалета да изхвърлят шведите от световното.
Много труден за познаване мач, ама хайде да съм оптимист, 2-1 за нас.
Това 0-8 няма как да заблуждава, най-вероятно мизерните шведи пак са си нагласили мача, че да идат напред. Същия ден гърците биха Кипър като гост след обръщалка и отидоха на бараж... голяма изненада.
Страхил Попов няма място като титуляр. Панов трябваше да почне вместо него.
Мисля си, че Гълъбинов отпред би било добра идея, той като играе с мизерници, както в оня мач с Малта, ония не знаят какво става и как да го пазят. Но и така трябва още първото полувреме да ги ударим. Двойката в бет365 е 1.75....
Мале тия къв тунел имат на стадиона....

Това 0-8 няма как да заблуждава, най-вероятно мизерните шведи пак са си нагласили мача, че да идат напред. Същия ден гърците биха Кипър като гост след обръщалка и отидоха на бараж... голяма изненада.

Страхил Попов няма място като титуляр. Панов трябваше да почне вместо него.
Мисля си, че Гълъбинов отпред би било добра идея, той като играе с мизерници, както в оня мач с Малта, ония не знаят какво става и как да го пазят. Но и така трябва още първото полувреме да ги ударим. Двойката в бет365 е 1.75....

Мале тия къв тунел имат на стадиона....

Нищо чудно Мокета да е продал тоя протоколен мач, че има да връзва бюджет за Моети и Преслава.
Поне 2 гола ще ни вкарат, наще дали могат да вкарат толкова или повече не е ясно