pomiqr272 написа:Пламен Илиев научил ли се е да излиза при центриране или още го порят и пълнят?
Пацо Водката излиза (почти всяка вечер) и ги лови добре ...... и после ги пресушава до дъно.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
pomiqr272 написа:Пламен Илиев научил ли се е да излиза при центриране или още го порят и пълнят?
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
NOMER14 написа:Испанец - съдия. Не си спомням испански съдия да ме е радвал. Срещу петлите определено за предпочитане е шотландец.
Troi4o написа:Sisi 1914 написа:Говори се, че ще има към 25000 зрители.
Съчувствам им в този студ!
Недей съчувства, ами вземи ела на стадиона. Да ви имам телевизионните привърженици. На клубно ниво сте същата стока. Ходят там по 2500 има-няма на мач, после големите фенове.
Sinite ot Sofia написа:Troi4o написа:Sisi 1914 написа:Говори се, че ще има към 25000 зрители.
Недей съчувства, ами вземи ела на стадиона. Да ви имам телевизионните привърженици. На клубно ниво сте същата стока. Ходят там по 2500 има-няма на мач, после големите фенове.
Sinite ot Sofia написа:Troi4o написа:Sisi 1914 написа:Говори се, че ще има към 25000 зрители.
Представи си, че има хора, които не се вълнуват, ама грам, от националното ни отборче. Ако Левски играе, независимо къде, и камъни да падат, трябва да сме там. Но това са приоритети, налЕ?
Sinite ot Sofia написа:Sinite ot Sofia написа:Troi4o написа:Sisi 1914 написа:Говори се, че ще има към 25000 зрители.
Представи си, че има хора, които не се вълнуват, ама грам, от националното ни отборче. Ако Левски играе, независимо къде, и камъни да падат, трябва да сме там. Но това са приоритети, налЕ?
Общо взето сега ще отидат разни хора, нестъпвали на мач по принцип, ще се тагнат във фейса и ще се бият у гърдите к'ви патриоти са. Те тава е положението.
trokadero_ написа:Мачкай !
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта