WCQ : България - Холандия - 2:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: WCQ : България - Холандия 25.03 21:45

Мнениеот dreben23 » 22 мар 2017 22:52

Виждам един куриоз - Божидар Чорбаджийски не е дори титуляр в ЦСКА, а е извикан в националния, като беше титуляр във В група пък не го викаха. Тези хора ще разберат ли, че треньорската професия е трудна и могат да отидат да помпат някъде гуми. Не разбирам подобни повиквателни. Не казвам, че Божо не бива да бъде викан, ами че е викан, когато е резерва и няма и логика да бъде викан. И за други, които са изгубили титулярно място се отнася. Логика в националния когато се появи, тогава ще се класираме на голям форум. Успех на лъвчетата ни, ама като не викаш титуляри къде пък е логиката да се надяваш и на успех. Ако им дадеш да помпат гуми, сигурно ще захванат от резервната гума в багажника. Карай де. Ама дано не ги спукаш от препомпване. :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 23 мар 2017 08:42

krumeto написа:
dreben23 написа:Виждам един куриоз - Божидар Чорбаджийски не е дори титуляр в ЦСКА, а е извикан в националния, като беше титуляр във В група пък не го викаха. Тези хора ще разберат ли, че треньорската професия е трудна и могат да отидат да помпат някъде гуми. Не разбирам подобни повиквателни. Не казвам, че Божо не бива да бъде викан, ами че е викан, когато е резерва и няма и логика да бъде викан. И за други, които са изгубили титулярно място се отнася. Логика в националния когато се появи, тогава ще се класираме на голям форум. Успех на лъвчетата ни, ама като не викаш титуляри къде пък е логиката да се надяваш и на успех. Ако им дадеш да помпат гуми, сигурно ще захванат от резервната гума в багажника. Карай де. Ама дано не ги спукаш от препомпване. :)

Няма никакъв куриоз! ;)
Трябва да се угажда на Гришата, какво значение има какъв ще е резултата на мача! :shock: Трябва да има повече национали от ТИРЕТО! :oops:
"Всяко зло за добро". В случая обратното (всяко добро за зло), ще има повече провалени играчи.

Аз незнам защо не си гледаш кренвиршите ? И в тема за националите се изхождаш. Точно пък за Чорбата да коментираш .......
Аз пък смятам, че така се прави. Нека попият от атмосферата. На 100 % Божиков и Бодуров ще са двойката централни, тъй че.......аз не ти виждам проблема, че са повикани млади момчета (Чорбаджийски, Велков...), а Чорбаджийски си играе (не игра само последните два мача), но за сметка на това - нямаше пропусната минута в предните.
Разбирам да се кахариш за мегамилионния Кафу...пък ти за Божидар си тръгнал да коментираш

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 23 мар 2017 13:59

k_oleto написа:
krumeto написа:
dreben23 написа:Виждам един куриоз - Божидар Чорбаджийски не е дори титуляр в ЦСКА, а е извикан в националния, като беше титуляр във В група пък не го викаха. Тези хора ще разберат ли, че треньорската професия е трудна и могат да отидат да помпат някъде гуми. Не разбирам подобни повиквателни. Не казвам, че Божо не бива да бъде викан, ами че е викан, когато е резерва и няма и логика да бъде викан. И за други, които са изгубили титулярно място се отнася. Логика в националния когато се появи, тогава ще се класираме на голям форум. Успех на лъвчетата ни, ама като не викаш титуляри къде пък е логиката да се надяваш и на успех. Ако им дадеш да помпат гуми, сигурно ще захванат от резервната гума в багажника. Карай де. Ама дано не ги спукаш от препомпване. :)

Няма никакъв куриоз! ;)
Трябва да се угажда на Гришата, какво значение има какъв ще е резултата на мача! :shock: Трябва да има повече национали от ТИРЕТО! :oops:
"Всяко зло за добро". В случая обратното (всяко добро за зло), ще има повече провалени играчи.

Аз незнам защо не си гледаш кренвиршите ? И в тема за националите се изхождаш. Точно пък за Чорбата да коментираш .......
Аз пък смятам, че така се прави. Нека попият от атмосферата. На 100 % Божиков и Бодуров ще са двойката централни, тъй че.......аз не ти виждам проблема, че са повикани млади момчета (Чорбаджийски, Велков...), а Чорбаджийски си играе (не игра само последните два мача), но за сметка на това - нямаше пропусната минута в предните.
Разбирам да се кахариш за мегамилионния Кафу...пък ти за Божидар си тръгнал да коментираш

Не се "кахъря за мегамилионните", защото тяхната е лесна! ;)
Много ми е мъчно за "многохиледниците" :roll: :mrgreen:
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 23 мар 2017 17:41

За 30 кинта ще си зема една хубава фамилна пица и няколко чешки бирички.На перуката само празни стадиони.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 23 мар 2017 21:00

Гледам класирането - още имаме шансове, но дори силните национали от Мюнхен'74 и САЩ'94 не биха излезли от тази група.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 23 мар 2017 21:19

[center]Дали ще има наказания ако на мача се вдигне такъв винил?
Изображение[/center]
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 23 мар 2017 21:48

NOMER14 написа:Гледам класирането - още имаме шансове, но дори силните национали от Мюнхен'74 и САЩ'94 не биха излезли от тази група.

Така е, но и нямаше как да бъдат в такава група, защото нямаше да позволят да паднат до 4-та урна при жребия. ;)

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 23 мар 2017 22:15

veni__85 написа:
NOMER14 написа:Гледам класирането - още имаме шансове, но дори силните национали от Мюнхен'74 и САЩ'94 не биха излезли от тази група.

Така е, но и нямаше как да бъдат в такава група, защото нямаше да позволят да паднат до 4-та урна при жребия. ;)

'74-a бяхме в една група на финалите с шведите и холандците(лалетата като аутсайдери), а'94-а с Франция, Швеция, Австрия и Израел в една предварителна група(горе-долу същото е и сега).

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 23 мар 2017 22:54

Аз ще напарвя компромиса да отида на стадиона - да видим дали ще се заслужава

Baphomet
Контакти:

Мнениеот Baphomet » 24 мар 2017 16:19

Макар да ми се иска да съм оптимист, не виждам шансове за положителен резултат, бил той равен или победа. Прогноза 1:2, пък дано греша...

Върни се в “Национален отбор”