Невероятен Стилян

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ultra1912
Контакти:

Re: Невероятен Стилян

Мнениеот ultra1912 » 22 дек 2009 12:38

acmilan написа:
ultra1912 написа:
bojiTHEmaster написа:Капитан на отбор от английската висша лига, който е на 3-то място във временното класиране... какво повече може да се каже... Това е нещо непостижимо за който и да е друг български футболист, колкото и да харесвам Марто и Бербо... Стенли е Голям! И за мен е в топ 3 на най-добрите български футболисти, заедно с Краси Балъков и Гунди.

Стоичков къде го забрави бе,той е най-успелият БГ футболист,играл в Барселона и редица други отбори.Няма какво да се лъжем,Гунди само левскарите го имат за добър.

Ами аз не съм левскар,но го имам за велик футболист.Много фенове,които не са от Левски го имат за такъв,но вие сте си близки с червените и затова не го признавате.А между другото,знаеш ли,че е играл и в твоят любим отбор,или историята не ти е приоритет?

И като е играл в Ботев,значи трябва да му се кланям така ли?Смело мога да твърдя че Стоичков е номер едно за всички времена.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 22 дек 2009 15:15

И като е играл в Ботев,значи трябва да му се кланям така ли?Смело мога да твърдя че Стоичков е номер едно за всички времена.[/quote]
Ама ти си написал,че само левскарите го имат за велик футболист,а не за номер едно.Усещаш ли разликата?Аз не съм казал кой е номер едно за всички времена,а,че и Гунди е велик футболист,както Стоичков и много други.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 22 дек 2009 22:13

ultra1912 написа:
bojiTHEmaster написа:Капитан на отбор от английската висша лига, който е на 3-то място във временното класиране... какво повече може да се каже... Това е нещо непостижимо за който и да е друг български футболист, колкото и да харесвам Марто и Бербо... Стенли е Голям! И за мен е в топ 3 на най-добрите български футболисти, заедно с Краси Балъков и Гунди.

Стоичков къде го забрави бе,той е най-успелият БГ футболист,играл в Барселона и редица други отбори.Няма какво да се лъжем,Гунди само левскарите го имат за добър.
Аз съм левскар,но това не ми пречи да смятам,че Стоичкове най-успелият български футболист и един от най-добрите като цяло...Просто много ти е грешна логиката на мислене 8-)

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 02 яну 2010 09:34

Всичко винаги завършва със спора Гунди-Стоичков... хората са играли в толкова различни времена, дори епохи на футбола, че сравнението е просто СМЕШНО! Изобщо сравняването на Гунди с каун като Стоичков си е обида. И двамата са били класни футболисти, но ако Гунди е играл във времето на Стоичков, можеше и да не стане това което е бил, както и обратното. Не спорете като деца!"-аз имам камионче!-аз пък имам самолет!!!" Така до никъде няма да стигнете :) Пък и темата е за Стилиян Петров.. като ви се дискутира БГ нападател на столетието отворете си такава тема, и си спорете колкото щете :lol: :lol: А що се отнася за най-добър БГ нападател аз ще сложа Л Пенев на върха-един истински "таран".
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 07 яну 2010 16:47

crap написа:Всичко винаги завършва със спора Гунди-Стоичков... хората са играли в толкова различни времена, дори епохи на футбола, че сравнението е просто СМЕШНО! Изобщо сравняването на Гунди с каун като Стоичков си е обида. И двамата са били класни футболисти, но ако Гунди е играл във времето на Стоичков, можеше и да не стане това което е бил, както и обратното. Не спорете като деца!"-аз имам камионче!-аз пък имам самолет!!!" Така до никъде няма да стигнете :) Пък и темата е за Стилиян Петров.. като ви се дискутира БГ нападател на столетието отворете си такава тема, и си спорете колкото щете :lol: :lol: А що се отнася за най-добър БГ нападател аз ще сложа Л Пенев на върха-един истински "таран".

Колегата от Ботев започна с този абсолютно безсмислен спор.Характерна черта на нас,българите,е,че обичаме да си противопоставяме идолите,да ги обезценяваме,да ги осмиваме и т.н.И двамата са велики футболисти,и двамата са световно признати за времето си.Убеден съм,че ако Гунди беше приел да отиде в Милан,той щеше да стане шампион на Европа,а и мечтата ми да има българин,играл в Милан щеше да е сбъдната :)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 07 яну 2010 20:40

acmilan написа:
crap написа:Всичко винаги завършва със спора Гунди-Стоичков... хората са играли в толкова различни времена, дори епохи на футбола, че сравнението е просто СМЕШНО! Изобщо сравняването на Гунди с каун като Стоичков си е обида. И двамата са били класни футболисти, но ако Гунди е играл във времето на Стоичков, можеше и да не стане това което е бил, както и обратното. Не спорете като деца!"-аз имам камионче!-аз пък имам самолет!!!" Така до никъде няма да стигнете :) Пък и темата е за Стилиян Петров.. като ви се дискутира БГ нападател на столетието отворете си такава тема, и си спорете колкото щете :lol: :lol: А що се отнася за най-добър БГ нападател аз ще сложа Л Пенев на върха-един истински "таран".

Колегата от Ботев започна с този абсолютно безсмислен спор.Характерна черта на нас,българите,е,че обичаме да си противопоставяме идолите,да ги обезценяваме,да ги осмиваме и т.н.И двамата са велики футболисти,и двамата са световно признати за времето си.Убеден съм,че ако Гунди беше приел да отиде в Милан,той щеше да стане шампион на Европа,а и мечтата ми да има българин,играл в Милан щеше да е сбъдната :)

Е нали има едно момче в Милан... забравих как се казва... Антонио май беше, както и да е, мързи ме да проверя :lol: :lol:
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 13 яну 2010 17:59

crap написа:
acmilan написа:

Е нали има едно момче в Милан... забравих как се казва... Антонио май беше, както и да е, мързи ме да проверя :lol: :lol:

Антонио Михайлов се казва момчето,но той не е играл в първия тим все още :)

Върни се в “Национален отбор”