WCQ : Швеция България 10.10 21:45

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
openminded
Контакти:

Re: WCQ : Швеция България 10.10 21:45

Мнениеот openminded » 09 окт 2016 22:17

В предишния цикъл паднахме два пъти от норвежките ботушари, та кво остава срещу тия

Потребителски аватар
Аврамов
Контакти:

Мнениеот Аврамов » 09 окт 2016 23:30

Бием шведите, а Холандия и Франция завършват наравно, и зимуваме като първенци в групата, разбира се след като победим и Беларус през ноември. Силно се надявам това да се случи!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 09 окт 2016 23:45

Азбучна истина във футбола е, че трябва да се играе със схема според футболистите, с които разполага даден отбор. Ние нямаме нападатели и защитници, така че трябва да излезем с повече халфове. И пак казвам - Миланов, Попов, Тонев и Чочев са единствените, от които мирише на футбол и около тях трябва да се гради отбора.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Pragmatichen

Мнениеот Pragmatichen » 10 окт 2016 03:57

Аврамов написа:Няма какво да се заблуждаваме, Франция е отбор от топ 5 на Европа и е нормално да ни бият с разлика, предвид моментното състояние на двата отбора и класата на футболистите. Не бива да сме крайни и да правим трагедии от този мач, защото по подобен начин напр. Германия би Чехия с 3:0, а Белгия разби Босна с 4:0. Убеден съм обаче, че чехите и босненците не са такива черногледи, нихилисти и хейтъри като болшинството от нас, а подкрепят и стоят твърдо зад отборите си.
Що се отнася до мача с Швеция, то ако играем както през първите 20 минути от мача с Франция съм убеден, че можем да измъкнем равенство, а защо не и да победим. Нашите футболисти не играят в по-лоши отбори от шведските, но са им нужни повече самочувствие, вяра, себераздаване и непримиримост. Лично аз стоя твърдо зад момчетата и им пожелавам от сърце успех.
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!

Да, прав си, че чехи и босненци си стоят зад отбора, въпреки загубите от германия и белгия, но чехия и босна не падат в контроли от турция с 4:0, не правят 2:2 в контрола с 4 дузпи за смях на цял свят, не падат от япония със 7:2(те 7 гола на европейски отбор едва ли някога са вкарвали), не падат от дания с 4:0 и т.н.
Просто в чехия и босна се работи във федерациите, въпреки провалите.
А в Бг имаме един пияница начело на БФС, едни послушковци около него и лапачи на ГОЛЕМИ ПАРИ ЗА МАЛКО(да не кажа никаква)СВЪРШЕНА РАБОТА.
Чехия си игра на ЕП, Босна и тя бавно ще върви напред, а ние..отбор, който преди 20 години беше 4-ти в света, в момента падаме от Корсика и получихме в контроли от Турция, Япония и Дания общо 15 гола, а сега за 2 мача с Люксембург и Франция получихме 7 гола.
Това нищо ли не ти говори?
Думата е една - РЕЗИЛ, ПАДЕНИЕ И ПО-НАДОЛУ НЯМА НАКЪДЕ ВЕЧЕ, ПРОСТО НЯМА!!
За отбори като Швеция и Холандия, ние ще сме просто спаринг отбор, за тренировка, обиграване на нови звезди срещу нас и пробване на нови схеми, а преди бяхме отбор, който обръщаше на два пъти Германия от 0:1 до 2:1 и от 0:2 до 3:2, пак казвам, ДУМАТА Е ПАДЕНИЕ!
Загиващ футбол в една загиваща държава.
Положението е просто трагично, сигурен съм, че и под турско робство нацията ни е имала повече живец, надежда и самочувствие, отколкото в момента.
По-умряла държавата ни никога не е била.
И за съжаление ще става все по-зле.
НИТО ЕДИН НАРОД НЯМА ДА ТЪРПИ БОРИСЛАВ МИХАЙЛОВ НАЧЕЛО НА ФЕДЕРАЦИЯТА СИ, ПРИ ВСЕ, ЧЕ ВИДИМО Е ДЕГРАДИРАЛ, НАГЪЛ, НЕКАДЪРЕН И НЕМОЖЕЩ ТИП.
В България обаче, всичко може :(
Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.

bambambamtaratam
Контакти:

Мнениеот bambambamtaratam » 10 окт 2016 09:13

6:0 без да се напъват срещу нашите нещастници.

bambambamtaratam
Контакти:

Мнениеот bambambamtaratam » 10 окт 2016 09:18

W84me написа:Имаме шансове в този мач. Шведите, както и ние, не са нещо особено.

Муахахахаха, оправи ми сутринта, бе корифей. Ще ни блъскат като сватбарски тупан. Ибра е във страшна форма, а и голова разлига ще гонят. Написал съм си го - 6:0 без зор.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 10 окт 2016 09:33

Red Warrior написа:Азбучна истина във футбола е, че трябва да се играе със схема според футболистите, с които разполага даден отбор. Ние нямаме нападатели и защитници, така че трябва да излезем с повече халфове. И пак казвам - Миланов, Попов, Тонев и Чочев са единствените, от които мирише на футбол и около тях трябва да се гради отбора.

Мирише на футбол, ама развален, мухлясал футбол :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 10 окт 2016 10:07

hristo1306 написа:Имам малка надежда ! Върти ми се в главата 0 : 1, по - скоро така ми се иска ! Но за това хер Хубчев, трябва да използва, колкото се може по - малко футболисти от македонския край, минали през "покрития мост" !!! ВЪН от отбора на продажника/ спътников/ пардон Паришев !!! Нека Хубчев попита Матеус и кои вкарваха касите бира при него !!! Да попита и Любо, защо / нарочно/ изтърва дузпата ментето футболер ??? С продажници не се воюва, нека да го знае и Хубчев !

Не мога да прогнозирам, колко ще продължи "царуването" на Хубчев , но съм категоричен че подобни деяния са изклучени при него и това скоро ще се разбера.Очаквам тези два мача да се окажат бенефис за някои от "звездите" в този национален отбор.За съжаление трябва да признаем че ни липсва качествен материал - и това го доказват резултатите и на юноши и тези на младежите......

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 10 окт 2016 11:37

4:0
цирковата трупа отново ще е с наведена глава

Аз няма да гледам този мач. Ако го гледам, значи съм мазохист. :roll:

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 10 окт 2016 11:42

bambambamtaratam написа:
W84me написа:Имаме шансове в този мач. Шведите, както и ние, не са нещо особено.

Муахахахаха, оправи ми сутринта, бе корифей. Ще ни блъскат като сватбарски тупан. Ибра е във страшна форма, а и голова разлига ще гонят. Написал съм си го - 6:0 без зор.

Тоз Ибра същият Ибра ли е който се отказа след европейското лятото :roll: :mrgreen:
Коментирай кърлинг, явно футбола ти е "тъмна Индия" :lol:
Залагам на изненада от нашата циркова трупа срещу скандинавските дървосекачи.
0-1
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Върни се в “Национален отбор”