Кирин Къп 2016: Япония - България - 7:2 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Предаване на Япония България
Петев-палячииии!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
- hristo1306
- Контакти:
Red_Pride написа:Ся Петев ще се оправдава като подка 100%.Изморително пътуване,ала бала продължаваме напред...
Ами прав ще е "стриптизьора! За всичко е виновно дългото пътуване, дръпнатите очички, тесните пички, малките пишки !

Българи Юнациииииииии 
Играли сме добро, па сме нямали шанс
Дейба и тотаджиите долни.
Фалшива коса, фалшив футбол.
Оставка кога?

Играли сме добро, па сме нямали шанс

Дейба и тотаджиите долни.
Фалшива коса, фалшив футбол.
Оставка кога?

Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Да не бях питал за стреал, да не ги бях гледал. Иде ми да си направя харакири, ама тия и това не заслужават. Те трябва да си го направят, разни манекенчета там. В последните 10-12 години само за резил ни правят.
Въз основа на предоставени документи Лицензионната комисия на БФС изменя издадения лиценз на "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД, както следва:
1. Наименованието "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК ЦСКА-СОФИЯ" ЕАД
1. Наименованието "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК ЦСКА-СОФИЯ" ЕАД
Левскарите хубаво го съблякоха, ама трябваше и да го ....
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
- vg_vasilev
- Контакти:
Re: Кирин Къп 2016: Япония - България |03.06.2016| 13:40 час
hd29 написа:Този Терзиев вече започвам да се чудя има ли въобще място в нац. отбор.Без Моци до него не знае къде се намира явно.Цял свят му се смя на мача с Хърватска,сега пак разсмива с комичните си изпълнения в защита.Бива ли така да те разминават,пълна скръб.
Мда, и Ал. Александров е същата дупка . Лудогорец ги крепи Моци и Ал. Бард. Но нали са много умни и изпуснаха Бард и сега -дърво.
Всички екскурзианти до Япония да си платят разходката .
Такъв срам никъде не е било.
Перуката и БФС да ги закриват .
iast70 написа:Всички екскурзианти до Япония да си платят разходката .
Преди да пишеш глупости разгледай най-големите загуби на националният отбор. Да стари са, но са впечатляващи.

ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!
- Балкански Орел
- Контакти:
Незнам какво ви е толкова смешно, тоя резултат ще остане в историята с години наред, да еба майка им скапани манекени.Докога ще се гаврят с БЪЛГАРИЯ, закриване на националния отбор по футбол за неопределено време !!!!!!!!!!!!!!
[center]Levski & Lazio[/center]
- damyanov1963
Ето за какъв футбол стават споровете по форумите и изцепките по стадионите ни.
Както сме започнали да копаем дъното, току виж сме излезли след 1000 години отново на бял свят. Мисля, че в Астралия се падаше под права линия
Както сме започнали да копаем дъното, току виж сме излезли след 1000 години отново на бял свят. Мисля, че в Астралия се падаше под права линия

За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч