Контроли с Португалия (0:1) и Македония (0:2)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Контроли с Португалия (0:1) и Македония 25/29 март

Мнениеот Teo » 29 мар 2016 11:30

GOLEADOR написа:Май пак до последно ще се надяваме някоя българска телевизия да излъчи мача.Не им се дават пари за спорт на тия хора и това е!

Мен ми прави впечатление как така се дава право на частна телевизия да участва в права за излъчване на мачове на националния отбор на България?

Графът
Контакти:

Мнениеот Графът » 29 мар 2016 12:09

става дума за пари и нищо повече! педалите от бтв се натегнаха да дават роналдо в петък, а сега за република Западна България ги боли вуя. ако в линка за блиц картината дето върви е канал 1 скопия тогава ще го гледаме там без звук щото ще се говорят ужасни неща за великите пра на десета внуци на сашо македонски.
България има много отбори, но "Ботев" Пловдив е само един!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 мар 2016 12:52

Тц, тц .... много голям интерес към чалгарите .... ама още на следващата загуба (нищо чудно да е и довечера), пак на никой няма да му пука за тия. Колко е лесен българинът, една победа и вече си сменя мнението .... до следващата загуба.

В Гонг дори са ги нарекли "български лъвове" ..... мале, мале .... а до онзи ден Томенцето и сие иронизираха и оплюваха "лъвовете" ....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
PorcoRosso
Контакти:

Мнениеот PorcoRosso » 29 мар 2016 13:01

1982 написа:Тц, тц ....

Човек, не разбирам, какво толкова те учудва в случая?Все едно не знаеш, в коя държава живеем.Всичко тука е от "Осанна!" до "Разпни го!"

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 29 мар 2016 13:05

1982 написа:Тц, тц .... много голям интерес към чалгарите .... ама още на следващата загуба (нищо чудно да е и довечера), пак на никой няма да му пука за тия. Колко е лесен българинът, една победа и вече си сменя мнението .... до следващата загуба.

В Гонг дори са ги нарекли "български лъвове" ..... мале, мале .... а до онзи ден Томенцето и сие иронизираха и оплюваха "лъвовете" ....

Лично за мен всеки мач на Националния отбор буди интерес, независимо срещу кого и за какво е. Ако не ти харесва - не гледай, или си намери нов национален отбор.
За това не виждам смисъл в коментара ти. А кой какво е казал си е изцяло негова работа. Аз, примерно, изключително рядко слушам предаването на Томислав, тъй като не го харесвам. Следователно не го и коментирам, тъй като нямам какво да кажа.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 29 мар 2016 13:13

Едно 2:2 ми се върти .... със сигурност ще е над 3,5 гола (коеф. около 5).

От играта на нашите не очаквам много ... важното е лакърдия да става :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 29 мар 2016 13:27

1982 написа:Тц, тц .... много голям интерес към чалгарите .... ама още на следващата загуба (нищо чудно да е и довечера), пак на никой няма да му пука за тия. Колко е лесен българинът, една победа и вече си сменя мнението .... до следващата загуба.

Всъщност, прозвището "лъвовете" на нашите национали датира от времената, когато създателите на "Гонг" все още са били в топките на своите създатели, ако не и по-отрано. ;)
За протокола: Едно от прозвищата на македонските футболни национали е "червените лъвове". Изводите оставям на вас... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 29 мар 2016 13:41

Teo написа:
GOLEADOR написа:Май пак до последно ще се надяваме някоя българска телевизия да излъчи мача.Не им се дават пари за спорт на тия хора и това е!

Мен ми прави впечатление как така се дава право на частна телевизия да участва в права за излъчване на мачове на националния отбор на България?

БНТ трябва да се бръкнат и да купят правата на националите,ама те не са такива хора.Издържат се от нашите данъци и поне мачовете на държавния тим можеха да предават.Дано им дойде акъла и не оставят на тъмно двубоя с македонците. :( :( :(
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
century_old
Контакти:

Мнениеот century_old » 29 мар 2016 14:09

А аз търсих дали някой няма да предава мачовете на България при U 17 и U 21.

BOMBARDIA
Контакти:

Мнениеот BOMBARDIA » 29 мар 2016 14:20

century_old написа:А аз търсих дали някой няма да предава мачовете на България при U 17 и U 21.

На U17 им е много важен мача,ако бият Словакия, а германци и холандци не направят Х трябва да са на Европейско! 8-)
Ще стане интересно там ;) дано го дават някъде на стрийм...

Върни се в “Национален отбор”