Контроли с Португалия (0:1) и Македония (0:2)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Контроли с Португалия и Македония 25/29 март
Аз пък съм оптимист и очаквам повторение на онази контрола срещу Холандия, в която никой не очакваше да ги резнем с 2-1. 

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

По коя програма ще се предава мача?
-
Би трябвало да е по БНТ 1.
bTV Action, предаването почва в 22часа БГ време. RTP също ще го дават, та би трябвало да има някой свестен стрийм онлайн.
I find your lack of Balls disturbing.
Зависи колко сериозно ще подходят португалците.
Ако си правят някакви експерименти, може и да измъкнем някое равенство, иначе си ни бият без напрежение. 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- hristo1306
- Контакти:
Да падат с 11 : 0, да им вземат екипите, да се върнат голи и боси !!! Така най - после ще се отървем от Перуките, баджанаците, зетьовете, братовчедите, племенниците и мениджерите !!! Време е за РЕСТАРТ !!! Вън некадърните, корумпираните, алчните, връзкарите !!! Да се почне от ръководството и се стигне до чистачката - поголовна СЕЧ !!! Време е !!!
Оптимистчно:
Португалия-България 0:0.
Македония-България 0:1
Реалистично:
Португалия- България 3:1
Македония-България 1:1/1:0
Португалия-България 0:0.
Македония-България 0:1
Реалистично:
Португалия- България 3:1
Македония-България 1:1/1:0
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

- Sinite ot Sofia
- Контакти:
Голям майтап пада с нашите националчета в студиото 

Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...
Гостите, а и водещите в студиото на БТВ са меко казано неадекватни.
Изключвам Дзаферович.
пп. Надявам се, че след корекция( смекчаване) на мнението ми, то няма да бъде изтрито. Отново.
Изключвам Дзаферович.
пп. Надявам се, че след корекция( смекчаване) на мнението ми, то няма да бъде изтрито. Отново.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

-
FLANKER написа:Гостите в студио на БТВ са меко казано неадекватни.
Изключвам Дзаферович.
То имам чувството, че не предстои мач на България, а предаването е спец за К.Р.
Колкото и добър футболист да е португалеца, колкото и голяма звезда да е, все пак си мисля, че родният футболен запалянко го интересува повече това, в какъв състав ще играе нашият Национален тим, в каква схема, кое-как ще е като индивидуални задачи за играчите ни и т.н.
Т'ва студио е няква PR акция на К. Роналдо... Несериозно, даже бих казал - непрофесионално отношение наблюдаваме.