Бербо счупи нов рекорд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Бербо счупи нов рекорд
Определено Ст.Петров заслужаваше да спечели това отличие.
1. Наистина Ст. Петров беше истинския номер 1 през 2009
2. По времето на Стоичков конкуренция му бяха истински светила - Балъков, Тр. Иванов, Костадинов, а сега да се чудят журналистите измежду кои фубтолисти да избират
3. Бербо няма вина че положението в БГ футбол е трагично и ще-неще пак него избрали хаха
2. По времето на Стоичков конкуренция му бяха истински светила - Балъков, Тр. Иванов, Костадинов, а сега да се чудят журналистите измежду кои фубтолисти да избират
3. Бербо няма вина че положението в БГ футбол е трагично и ще-неще пак него избрали хаха
Стилян ама мениджър на Бербатов и Е. Данчев и това е същественна разлика между двамата.
Според мен трябваше да е Мартин Петров.
Ако жълто-черно е твоето сърце,МВР-то даже не може да ни спре!!!
Аз не мога да разбера, какво ви е виновен Бербатов, че го плюете? Да не би той сам да се е избрал. Но както винаги вас това не ви интересува, нали трябва да се плюе по Бербатов. Иначе и аз съм съгласен, че Стилиян може би трябваше да е първи. Но такава ни е журналистиката. А има и някой, които им вярват.
msm написа:Аз не мога да разбера, какво ви е виновен Бербатов, че го плюете? Да не би той сам да се е избрал. Но както винаги вас това не ви интересува, нали трябва да се плюе по Бербатов. Иначе и аз съм съгласен, че Стилиян може би трябваше да е първи. Но такава ни е журналистиката. А има и някой, които им вярват.
Аз лично,никога не съм плюл Бербо,ама за тази година капитана на Астън вила,бе много по-достоен.
Само Черно море.
- deepblue1963
Кой,пък,освен самите футболисти,участвуващи в анкетата,го интересува кой е на първо място и кой-на 15-то?Какво значение има,в края на краищата,ако някой може да ми обясни?Да не би нашата класация да "разтърси" футболна Европа?Или,може би сега Ал.Фергюсън ще се трогне и няма да изгони Бербатов от групата за следващия мач?Само ние тука се джавкаме-този трябвало,онзи трябвало...
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
- deepblue1963
nqkoisitam написа:Прости ми за невежеството и некомпетентното ми мнение, но защо избягваш очевидния факт, че това е най-добрия футболист в България.
Естествено заедно със Стенли и Мартин Петров.Като изключим последното, Бербатов играе редовно в един от най-великите тимове изобщо в историята на футбола.
През 2009 спечели Премиершип, игра финал в ШЛ, задмина Бонев в националния и очевидно е, че колкото и да го оплювате си остава играч от световна класа.
Понеже явно Бербатов не е достатъчно заслужил това отличие, сподели с нас, кой според теб трябва да го спечели и най-вече защо.
ПС: След като напишете нещо се аргументирайте.
1.Бербатов НЕ играе редовно.
2.Ст.Петров играе по-редовно от него и на всичко отгоре е и капитан на Астън Вила.
А що се отнася до това кой трябвало да е първи-ми никой.Защо непременно трябва да има класация?Кой футболист допринесе с нещо за класирането на нац.отбор?Като български фен,какво ме топли кой какво правел в Ман,А.Вила и на майната си?А за национала?Или там е важно да предоговорим премиите,а отбора...
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
kogato berbatov zeme zlatnata topka i zlatnata obuvka mi se obadete i nedeite sravnqva STOICHKOV sas berbatov
razlikata e OGROMNA OGROMNA ...

Ограбиха Стилиян... ето и аргументите ми:
1-Вярно е, че Бербатов стигна финал в ШЛ, но цялостното му представяне в турнира оценявам като 3/10... дори на финала беше резерва!
2-Премиершип? Пак нищо... типичните за него добавки и странните му отигравания не го правят велик. Той е нападател и за цял сезон вкара 9 гола!
3-Стилиян показа изключително класна и постоянна игра през изминалата година, като дори се прибори за капитанския пост в Астън Вила, който от своя страна достигна до 4тото място в първенството на Англия!
Това избиране на Бербатов за мен означава само едно единствено нещо-българския журналист е страхливец който няма собствено мнение! Да кажеш на черното бяло е престъпление!
ПС: Мисля си че го избраха отново за да натирят Камата, щото много го мразят... той винаги ги е поставял там където им е мястото!
ПС2: Единственото хубаво което Бербатов прави е фондацията му...
1-Вярно е, че Бербатов стигна финал в ШЛ, но цялостното му представяне в турнира оценявам като 3/10... дори на финала беше резерва!
2-Премиершип? Пак нищо... типичните за него добавки и странните му отигравания не го правят велик. Той е нападател и за цял сезон вкара 9 гола!
3-Стилиян показа изключително класна и постоянна игра през изминалата година, като дори се прибори за капитанския пост в Астън Вила, който от своя страна достигна до 4тото място в първенството на Англия!
Това избиране на Бербатов за мен означава само едно единствено нещо-българския журналист е страхливец който няма собствено мнение! Да кажеш на черното бяло е престъпление!
ПС: Мисля си че го избраха отново за да натирят Камата, щото много го мразят... той винаги ги е поставял там където им е мястото!
ПС2: Единственото хубаво което Бербатов прави е фондацията му...
YA GUNNERS YA