Достойните 11 на българския футбол - дискусия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- hristo1306
- Контакти:
Re: Достойните 11 на българския футбол - дискусия
++++++++++++++ без президенти на ФК
doktora25 го е казал точно и ясно. Няма смисъл от обсъждане на чисто футболни въпроси,защото ние футбол нямаме,а футболисти още по-малко. Има няколко добри играчи като Костадинов,Страхил Попов и Атанас Зехиров,но за други,с които да гоним нещо повече не се сещам. Проблема е,че те са по-добри от дърварите в "А" Група,но дори не могат да се доближат до средното европейско ниво. Погледни ни легионерите и ще разбереш. Не,че не го знаеш. Не може да се разчита на резерви от 3-та дивизия на държава,която дори няма традиции във футбола. Когато елементи като Б.М., Й.Л. И В.С. бъдат изгонени от футбола,тогава ще започне някакво реално възраждане на родния футбол.
Аз ти пожелавам успех в начинанието,в България са единици свестните спортни журналисти и аз ти пожелавам ти да си един от тях,харесват ми статиите и твоя стил на писане. Подкрепям.
Ще си позволя да те посъветвам нещо - недей да споделяш статии тук,90% от пишещите са дребни душици и боклуци,които имат една-едничка радост - да плюят,защото са неуспяли,смачкани и мачкани от живота смешници.
Аз ти пожелавам успех в начинанието,в България са единици свестните спортни журналисти и аз ти пожелавам ти да си един от тях,харесват ми статиите и твоя стил на писане. Подкрепям.
Ще си позволя да те посъветвам нещо - недей да споделяш статии тук,90% от пишещите са дребни душици и боклуци,които имат една-едничка радост - да плюят,защото са неуспяли,смачкани и мачкани от живота смешници.

kalata98 написа:Вратар: Георги Китанов
Защитници: Георги Пашов--------------------------- Георги Терзиев-------------------------Иво Иванов--------------------------------------------------Живко Миланов
Халфове: Георги Миланов----------------------------Тодор Неделев------------------------------ Ивайло Чочев---------------------------------------------- Александър Тонев
Нападатели: Ивелин Попов ------------------------------Андрей Гълъбинов
П.С: На 17 години съм и правя първи стъпки в спортната журналистика и пиша статии. Ето линкове към четирите, които съм написал по тази тема, съответно и с игровите позиции, на които играят. Би било интересно за мен Вашето мнение, както за избора, така и за статията, ако имате интерес и желание, разбира се.
Ето линковете:
Вратар: http://troyanpress.com/%d0%b4%d0%be%d1% ... %b0%d1%82/
Защитници: http://troyanpress.com/%d0%b4%d0%be%d1% ... %89%d0%b8/
Улучил си кофти време да ставаш спортен журналист

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
Добре пишеш, ама темата е малко трудна.
Нашто първенство не е критерий за нищо, а тия, дето са по-сериозни... Миналата събота гледах, примерно, Палермо и Карпи, Чочев половин час не можах да разбера верно ли е на терена.

Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
-
Ето по какъв начин Ивайло Петев е подмладил състава на България до края на световните квалификации - 9 октомври 2017 г.
[offtopic]Това е на моя сейф от играта Football Manager 2016

Почти всичките са юноши на Литекс. Забравихме май и за вратарчето Димитър Евтимов, който вече игра като титуляр за Нотингам в Чемпиъншип.[/offtopic]
[offtopic]Това е на моя сейф от играта Football Manager 2016

Почти всичките са юноши на Литекс. Забравихме май и за вратарчето Димитър Евтимов, който вече игра като титуляр за Нотингам в Чемпиъншип.[/offtopic]
Защо се сетиха за Миланов като дойде в Левски.И има ли други футбалисти на неговото ниво за който никой не се сеща...
-
- Контакти:
Достойни няма.Като се започне от управление,треньори,мениджъри,съдии,и се стигне до футболисти.Пълна промяна във всичко и то от скоро.
Вратар: Митрев
Защитници: ----Страхил Попов------------Божиков----------Иван Иванов(Недялков)----------Ж.Миланов
Халфове: ------Славчев/Г.Костадинов----------Чочев------
-----Карачанаков/Неделев-----------Ив.Попов----------Г.Миланов/Тонев/Делев-----
За нападател е трудно да кажа, при тоя избор дето имаме...... Гълъбинов, Божинов , В.Христов, защо да не се пробва и Десподов. За халфовата линия стават и другите мл.национали от Литекс
Защитници: ----Страхил Попов------------Божиков----------Иван Иванов(Недялков)----------Ж.Миланов
Халфове: ------Славчев/Г.Костадинов----------Чочев------
-----Карачанаков/Неделев-----------Ив.Попов----------Г.Миланов/Тонев/Делев-----
За нападател е трудно да кажа, при тоя избор дето имаме...... Гълъбинов, Божинов , В.Христов, защо да не се пробва и Десподов. За халфовата линия стават и другите мл.национали от Литекс