Хърватска - България - 3:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Хърватска - България - 3:0

Мнениеот Кашчей » 11 окт 2015 15:18

doktora25 написа:Впрочем аз се сещам за едно нещо, което той може и трябва да направи. Не искам да издържа клубовете (не, по принцип искам системата да бъде сменена и много работи да бъдат одържавени, защо не и клубовете), но при тези реалности (които между другото не трябва да ги считаме за даденост и нещо задължително) той (не конкретно Бойко Борисов, а властта, министър-председателят, който и да е той) може и трябва да демутризира спорта и в частност футбола, да криминализира всички престъпни практики, водещи до съсипването на клубовете, да вкара виновниците за задлъжняването на Левски, ЦСКА, Ботев и други клубове по затворите, да поведе борба срещу корупцията по школите и в сътрудничество с БФС да бъде създадена такава законова рамка, на която да стъпи дългосрочна стратегия за развитие на футбола. А той дали прави това? Не лобира ли именно той до Левски и ЦСКА да се доберат ликвидаторите Иво Тонев и Титаните? И после се биел в гърдите, че е левскар. С какви очи Тонев говори за изплащане на задълженията, при положение, че именно той е в основата на натрупването им?
Може да изглежда крайно, но според мен има много истина в това, което казва Виали.

Такова съсипване си е отдавна криминализирано, но да се сещаш за някой осъден? Дори Лупи, при абсолютно даказани машинации от първият му престой в ЦСКА и източване на клуба бе оправдан на второ гледане от първа инстанция, а до него се стигна, защото някой съдия, дали от СГС, или пък от ВАС си е свършил добре"работата". Бойко трябва да има дългосрочна стратегия за развитие на икономиката, сигурността и здравеопазването, но това е за друг раздел на форума и друга тема. Единствената дългосрочна стратегия, която той има е как да остане по-дълго на власт, нищо друго!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 11 окт 2015 18:30

Терзиев стана за смях на цял свят, Интер го искал хаххахахахаха :lol: :lol: Само се излагаме с тия.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 11 окт 2015 18:41

Искат го разбира се! Щели да го преквалифицират в нападател, имал добър и точен шут, скоро и голове ще бележи :idea:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 11 окт 2015 18:50

Този нац. отбор буди само съжаление и подигравка.Не случайно дори и футболистите вече отказват повиквателни, изкарват картони нарочно или симулират контузии за да не играят.А тези които все пак излизат с нац. фланелката само отбиват номера с явно нежелание.Върхът бе сватбарския шут към собствената си врата на Терзиев.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 11 окт 2015 22:12

Дано не пуска нито един левскар в тоя отбор, да не стане някоя контузия.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 11 окт 2015 23:54

Avanti_Ragazzi написа:
veni__85 написа:
Avanti_Ragazzi написа:Вчера се прибрах в нас след мача, целия подгизнал и мокър до кости след часове изложен на дъжда. Пих един чай и един аспирин, и си викам да ги гледам ли националите или не, за да не си развалям иначе много доброто настроение в което бях! Накрая пуснах мача, ако изобщо това беше мач! Но установих, че вече изцяло този отбор не предизвиква нищо в мен. Нито вълнение, нито радост, нито тъга, дори и апатия не предизвиква, абсолютно нищо! А най-лошото е, че толкова просто си можем и че нищо няма да се промени, нищо! Без значение кой е треньора и кои са играчите, това е истината!

Пуснал си грешните национали , аз гледах истинските. Даваха ги по BNT HD.

Волейбол не гледам, защото за мен е ужасно безинтересен спорт. Никога не съм го гледал и харесвал, и по тази причина, и сега не ме интересува особено много това европейско.

Съгласен съм. Всеки да гледа каквото иска. Но футболистите ни дано са гледали, да видят как трябва да се играе за националния.Борба до последно за всяка топка и раздаване на 110%. Инфарктен мач направиха с Холандия, дори да бяха загубили никой нямаше да им се сърди.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 12 окт 2015 14:17

W84me написа:Дано не пуска нито един левскар в тоя отбор, да не стане някоя контузия.

Щото те са много кандидатите ... Китамбала, например, или Махмудов :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 13 окт 2015 00:23

boabbb написа:
W84me написа:Дано не пуска нито един левскар в тоя отбор, да не стане някоя контузия.

Щото те са много кандидатите ... Китамбала, например, или Махмудов :lol: :lol: :lol:

Ми в момента левскарите са най-добрите в трагичния ни национал.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

pomiqr270

Мнениеот pomiqr270 » 13 окт 2015 12:35

W84me написа:
boabbb написа:

Ми в момента левскарите са най-добрите в трагичния ни национал.

Дай поне две имена.
"В повечето случаи, когато човек твърди, че любовта не се купува, то той не притежава собствен самолет и яхта, а тя никога не е попадала на човек собственик на самолет и яхта", Николай Николаев известен кът помияра у форуму на гонг.

Върни се в “Национален отбор”