Доколкото следя събитията, в "бфс" се лансира нов силен човек, който в момента е изпълнителен директор. Смятам, че е въпрос на време той да заеме поста на върха. Не го познавам лично, но общи познати, на чието мнение мога да имам доверие, твърдят, че със сигурност има в пъти повече качества от разни батета, каки и перуки, но си има и доста трески за дялане, по отношение на възможностите за работа в екип. Амбициозен е и има идеи, което може да се окаже добре за футбола ни, но може и да е препъникамък, ако се набърка в нечии интереси, а интересчии там има много.
Не по-малък проблем е така нареченият изпълком на "бфс", в който има всякаква измет, на която не и е там мястото, по най-разнообразни причини. Единствените, които според мен стават от сегашния състав, са Домусчиев, който може да е харесван или не от феновете, но за 4 години отборът му има 4 титли, излизане от групите на "ЛЕ" и 4 точки в "ШЛ", както и Сираков, до известна степен. Към него имам резерви, но той също се е доказал като изпълнителен директор.
Следващото стъпало е работата с клубовете, медиите и привържениците. Там има още много, какво да се желае и трябва да се назначат хора, които могат да вършат тази работа, а не само да са тихи и послушни.
Всичко това е важно, но далеч по-важно е да се създадат правила, които да няма как да не се спазват, независимо от президента и състава на изпълкома. Правила, които са еднакви за всички и не дават възможност за правене на компромиси с този или онзи любимец. Под диктовката на "УЕФА", тази година за пръв път в "бфс" бяха принудени да наложат санкции на няколко отбора. Дано това се превърне в традиция и всички неизрядни, в едно или в друго отношение, да бъдат наказвани на един и същи принцип, без значение от името. За това трябва да сме отговорни и ние, в качеството си на хора, които живеят за играта. Но това ми се струва невъзможно, защото огромната част привърженици са толкова заслепени от любов и омраза, че не са в състояние да мислят трезво и заедно да решават проблемите. Ако това бъде преодоляно, тогава нещата биха тръгнали веднага нагоре.
Всичко за БФС
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Промяна в бфс
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]
matador1 написа:BRF написа:А група -10 отбора
Б група -14 отбора
В група 4 по 18(да речем) 72 отбора
А и Б областни да са 10 по 16 отбора 160 отбора.
Това прави 256 отбора.Да речем,че съм пропуснал нещо и да прибавя още 44 отбора.Това правят 300 отбора!Къде са другите 400?
Това е към феновете на всички отбори!Това е управлението на нашия футбол в който сме влюбени!Стига толкова си мисля аз!Време е да има ясни правила при управлението на футбола!Време е за промяна!
А и Б областните са много повече. Някои области се делят на по няколко зони.
Е, градския сгрешил числата и го изядохте. Съвсем различно нещо имаше на идея да подаде като тема, а не да го играе Кашчей безгрешний.
Половината тук пишещи сте пълни сухари. Аз съм активен по темата по няколко причини: Казахстан имат отбор в ШЛ, Азърбайджан в ЛЕ, ние сме хипер зле. Вчера ЕЛ Халифа каза, че сме по-зле от Малта /които допуснали по-малко опасности/. Като цяло приключваме 7-ми месец в ЕКТ и 3-4 кръга преди края в евро/световните квалификации. Стадионите ни са супер зле. Даже един Лудогорец ремонтира националния, за да не играе в Румъния например. ПО стадионите има по-малко хора, отколкото по кръчмите, а няма първенство, дето да няма отказали се в А и Б група. Та.........на всичкото това: Президента казва: Аз футбол не играя от 20г. какво да направя ? Националният тренер пък в интервю преди мача с Италия казва: Италия играе в схема: 4-4-3 /за мен остава загадка: с 12 човека ли са играли или без вратар/. Та.............на базата на всичко това: вместо заедно да запеем К...за БФС, изпитвате колегата знае ли колко точно са отборите в А окръжна и има ли генерален план за спасение на футбола ни. Аз съм ФЕН, не разбирам от управление на футбола, но мога да скандирам и да викам каквото си искам, ако нещата не се развиват в полза на моя отбор /в случая в полза на националния отбор на България, защото съм преди всичко - БЪЛГАРИН/
В грешна посока тръгнахте да оправяте футбола ни.
Футбол се гради на ниво клубове и основно чрез частна инициатива. Затова и в дадена държава клубовете могат да варират от пълни аматьори (в най-ниските нива) до клубове от най-висока класа. След това в националния отбор просто се прави селектиране на футболисти.

Футбол се гради на ниво клубове и основно чрез частна инициатива. Затова и в дадена държава клубовете могат да варират от пълни аматьори (в най-ниските нива) до клубове от най-висока класа. След това в националния отбор просто се прави селектиране на футболисти.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Tommi написа:В грешна посока тръгнахте да оправяте футбола ни.![]()
Не съм напълно съгласен с това мнение - ДА, по частна инициатива се правят и развиват клубовете, но по правила въведени от централния орган, който следи за тяхното спазване, такива приказки, които използва Михайлов след мача, че те били спуснали програма за развитие, но кой ти я спазва не говорят ама никак добре за него! Щом не ти спазват предписаният, ти, като определящ правилата се произнасяш по категоричен и недвусмислен начин. Ако даденият собственик не може да ги изпълни тези условия отива в по-долните нива, където може да си отвие на масрафа или пък продава акциите си на друг, който може да се справи. Може би от прекалено голяма величина да е примерът ми, но в Англия собствениците са от богати по-богати, но всички се съобразяват с футболната им асоциация, ако искаш да те уважават това е начинът да има ред в действията ти!!!
А мисля, че мястото на Боби трябва да заеме, човек който не е бил футболист.
Tommi написа:В грешна посока тръгнахте да оправяте футбола ни.![]()
Хммммм!Имаш ли някаква представа колко души "работят" в бфс?!Колко са на хонорар заради даден мач?Аз нямам,но познавайки порядките в държавата съм сигурен,че са много и там им се намира "работа"!Каква е заплатата на президента?А на вицетата?А на другите служители?Колко често се събират за да работят нещо?Пари винаги ще се намерят за нещо работещо!Футболът е удоволствие за много хора!Каква е стратегията на бфс привличане на публика?Защото 30-40лв за билет на мача с Норвегия е извращение!Колко много въпроси към една обществена организация,а отговори 0!
- obi4am_pirin
- Контакти:
Ти мене уважаваш ли ме
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Как го правят албанците и какво можем да взаимстваме от тях?
Албания е по-малка, по-бедна страна от нас без каквито и да било традиции във футбола както на национално, така и на клубно ниво. Да оставим настрана скромния, но сплотен албански национален отбор, който дори и той се класира на голям форум и взе точки. Но нека да видим футболистите с албански произход, които ако играеха за един национален отбор той би бил редовен участник на форумите и най-вероятно често би минавал групите.
Бериша, Мустафи, Хюсай, Бехрами, Джака - 2 бр., Джемайли, Мехмеди, Янузай.
Да, голяма част от тях са родени и израснали в други държави, предимно Германия. (Влиянието на югославската школа върху косоварите вероятно е минимално.)
Ние обаче също имаме трайни колонии особено във Великобритания и Испания, но не само. Освен за Едисон Йорданов (който между другото къде е) за друг такъв наш играч не съм чувал. Защо така и можем ли да направим нещо по въпроса?
Бериша, Мустафи, Хюсай, Бехрами, Джака - 2 бр., Джемайли, Мехмеди, Янузай.
Да, голяма част от тях са родени и израснали в други държави, предимно Германия. (Влиянието на югославската школа върху косоварите вероятно е минимално.)
Ние обаче също имаме трайни колонии особено във Великобритания и Испания, но не само. Освен за Едисон Йорданов (който между другото къде е) за друг такъв наш играч не съм чувал. Защо така и можем ли да направим нещо по въпроса?
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Re: Как го правят албанците и какво можем да взаимстваме от
Теменужкоооооооооо. И едно момче дето сега се пробва в Милан
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
- Mathias_Coureur
- Контакти:
Re: Ти мене уважаваш ли ме
Срам и позор!