Ще ходите ли (гледате ли) на мача с Норвегия?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ще ходите ли (гледате ли) на мача с Норвегия?
Разбира се, че ще ходим! Това от години ни е първият реален шанс за бараж за голям форум. Само столичани няма да идат, те са над нещата... Иначе странно защо като няма интерес, преди три дни в ОМВ в Пловдив като взимах билетите момичето ми каза, че са изчерпани местата за сектор Г. Все пак дано да има пълен стадион, заради България!
Ще ходите ли - НЕ
(гледате ли) - НЕ
Да ходят или да ги гледат тия, дето са избрали състава (вместо Петев) от БФС - те и без тва си влизат без билети.
.. може и некоя факла да си запалят у VIP-а - да има екшън по телевизията - за пред международната общност ...
(гледате ли) - НЕ
Да ходят или да ги гледат тия, дето са избрали състава (вместо Петев) от БФС - те и без тва си влизат без билети.
.. може и некоя факла да си запалят у VIP-а - да има екшън по телевизията - за пред международната общност ...
- hristo1306
- Контакти:
Какво ще им гледате на баджанаците ? И пари да ми дават не бих уважил Паришефф, Николери, Алисин ! Не отбор, а сбирщина от некадърници ! Липсва само зетя / Миланов / и племенника на Лечкофф - Ив. Стоянов. Как така не са "поканили" и рисуваната икона Благо, щяха да направят "голям шлем" !!! Колкото повече Перукофф се издига в УЕФА, толкова футбола ни ЗАТЪВА на долу !!! Дали това е случайно ??? Или има си и други начини ???
Няма да ходя,но може евентуално да го гледам по телевизията.Не ми харесва подобен национален отбор.
Ясно, че футболистите ни не са даже посредствени. Те са ужасно слаби. Но бих преживял липсата на класа, ако бяха извикани момчета във форма, с желание и заслужили по някакъв начин мястото си в отбора. Но когато са повикани основно доказани безхаберници, хора, които никога не са имали нито футболни, нито личностни качества, а на всичкото отгоре селекцията е основно от играчи без официален мач месеци и години наред... Ами за какво точно да отида?! Какво ще видя? На тати момчето? Чалгарите без нито една победа в кариерата си? Резерви в Албания? Резерви в Сърбия? Хора изгонени отвсякъде? Хора, които само тренират, никой не ги е виждал на терена тази година? Това сериозно ли е национален отбор?
И да го гледам, и да не го гледам, все едно -тръпката я няма. Аз не се идентифицирам с тия чалгари с татуировки и прически.
NOMER14 написа:И да го гледам, и да не го гледам, все едно -тръпката я няма. Аз не се идентифицирам с тия чалгари с татуировки и прически.
Съгласен съм с идентификациите ти, но не мога да се съглася с липсата на тръпка. Явно тук са предимно "съфорумници" - не се учудвам от този факт, а от това, че явно няма българи. Странно, но и не съвсем. А инак, добре че са националите, та да ви обединят....в омразата и плоенето...Не заслужаваме нищо по-добро от тях - ФАКТ!
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31
Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол
Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол
- Черният козел
- Контакти:
Не
Отвратен съм от схемите на БФС !!! Петев слушка
Наредено беше Владо Стоянов да не е титуляр в отбора си,за да играе на тати глезльото,СРАМ !!! Петев няма топки,личи си от повиквателните !

Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.
И pred входа да играят няма да ходя да ги гледам тия дървари .
Надявам се да ги закрият скоро , че само срам ни носят.

Надявам се да ги закрият скоро , че само срам ни носят.

Черният козел написа:НеОтвратен съм от схемите на БФС !!! Петев слушка
Наредено беше Владо Стоянов да не е титуляр в отбора си,за да играе на тати глезльото,СРАМ !!! Петев няма топки,личи си от повиквателните !
Владо Стоянов нали много пази и той