Това не е моят национален отбор
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Това не е моят национален отбор
Нивото не само на футбола, а на целия български спорт пада главоломно в последните години. Това за мен се дължи преди всичко на незаитересоваността на държавата към спорта изобщо. Още в училищата часовете по физическо са пълен фарс и не се дава възможност на талантите да се изявят, да не говорим някой да ги забележи. Ако някой сам не прояви интерес към даден спорт, няма шанс талант да се развие до професионално ниво. Отделно от това школите тънат в мизерия и безпаричие и там се врежда само онзи който има възможност да си плаща. Децата от по-бедни семейства нямат шанс за изява, дори да имат талант в изобилие. Треньорите в тези школи в повечето случай са доста зле подготвени не неспособни да развият таланта на едно дете. Доказателство за това е факта, колко трудо става прехода от юношески към мъжки отбор. Как едно момче е звезда и определян за голям талант в юношеска възраст, а като влезе при мъжете е повече от посредствен.
Айде вземете се малко в ръце. От титулярният състав 90% са играчи от отбори в Европа. Реално само Терзиев, Гаджев и Дяков имат шанс да са титуляри от родния шампионат. Вие сериозно ли смятате, че Чунчуков и Коконов заслужават повиквателни. Че тоя Чук ли е къв е, той топка не може да спре, не може да спечели един въздушен двубой, а вкарва веднъж на високосна година. Коконов е твърда резерва в ЧМ и го пускат последните 20-ина минути. Айде малко по-сериозно. То всеки си иска някой от неговия отбор, обаче аз не мога да разбера защо голмайстора на Локо Пд не получава повиквателна поне за тези мачове? Може да са един хубав завършек за кариерата му, малко уважение да му окажат. Вие допреди 5 минути псувате по другите теми, че първенството ни е корумпирано и нагласено, сега искате и още играчи от него в националния отбор.....
Да, липсва Костадинов от Берое, но на неговия пост има много голям избор....Чочев, Гаджев, Дяков, Жоро Миланов, Малинов......а като добавим и Славчев....става голяма конкуренция. Надявам се Захиров ако получи шанс да го оправдае, а не да му е единствената повиквателна.
Реално погледнато състава е: Малка Перука- Бандата, Терзиев, Бодуров, Занев- Мишо Александов(Тонев), Гаджев, Дяков, Миланов- Попов, Мицански(Рангелов)
За добро или лошо това ни са играчите и трябва да ги подкрепяме. Ние ако националния ни отбор не го подкрепяме....какво остава за клубните ни отбори. Реално тези с Турция и МАлта трябва да се играят в Стара Загора или Ловеч(Разград)...атмосферата ще е по-футболна, отколкото на Васил Левски
Да, липсва Костадинов от Берое, но на неговия пост има много голям избор....Чочев, Гаджев, Дяков, Жоро Миланов, Малинов......а като добавим и Славчев....става голяма конкуренция. Надявам се Захиров ако получи шанс да го оправдае, а не да му е единствената повиквателна.
Реално погледнато състава е: Малка Перука- Бандата, Терзиев, Бодуров, Занев- Мишо Александов(Тонев), Гаджев, Дяков, Миланов- Попов, Мицански(Рангелов)
За добро или лошо това ни са играчите и трябва да ги подкрепяме. Ние ако националния ни отбор не го подкрепяме....какво остава за клубните ни отбори. Реално тези с Турция и МАлта трябва да се играят в Стара Загора или Ловеч(Разград)...атмосферата ще е по-футболна, отколкото на Васил Левски
Интериорни врати - Врати хармоника
- action66
- Контакти:
Започнах да се интересувам от футбол в края на 70-те години от миналия век.Винаги националния отбор,добър или слаб,си имаше 80% състав,който всеки запалянко не можеше да сбърка.Знаеше се точно кой къде играе,кой му е даже резерва.А я кажете сега от колко години не можете да се сетите за един определен състав на националния отбор,който е известен на всички?! Мисля,че последно такъв бе онзи отбор на Пламен Марков от Португалия 2004-та...... Греша ли колеги?
Половината повиквателни са на наши хора дето чакат това лято трансфер в някакъв отбор какъвто ще да е. като се започне от малката Перука дето опропасти мача с Норвегия и се мине през Играчи като Тонев, Александров, М. Иванов и онова момченце от Левски Борислав Стойчев. Че те половината от повиканите не са играли футбол от година друга голяма част от тях ги пускат да поцъкат по 15-20 минути и сега изведнъж с повиквателна.
Че това са същите играчи които викаше Любо Пенев и които не успяха да бият Малта. да не говорим че и схемата ни на игра е същата. Не виждам защо след като няма промяна нито в играчите нито в схемата изгониха Супата и сложиха Петев.
Играите на Берое и Локо Сф направиха толкова добри мачове пролетта и направиха за смях всички отбор в А група и от двата отбора викнали по един човек като нито един от тях сигурно няма и да играе. Вместо това се викат разни твърди резерви не помирисвали терен от една че и повече години и разни играчи на Лудогорец които играят от дъжд на вятър. Че то един Краев сигурно ще играе по добре от крилото на Лудогорец който си е твърда резерва цяла пролет да не говорим за Тонев дето не е играл от една година и щом не може да се наложи и в слабия отбор на Селтик наистина вече е свършил за футбола.
Колкото до нападателите на Чука верно му е трудно спирането на топката но поне се раздава всеки мач и пресира защитниците на противника, докато Рангелов освен че не може да си спре топката не може и да пресира да не говорим че няма и бързината на Чунчука. И това не го казвам само защото съм ботевист, а защото такива са реалностите, а ЧУнчука така или иначе до 2-3 седмици ще стане собственост на Лудогорец и за нас вече няма чак такова значение дали ще го викат или не.
И накрая ако и в този мач бездарника Гаджев или рендето Дяков играят за сметка на Чочев направо сменям канала и въобще няма да гледам тези клоуни и поръчковото трененрче което ги води
Че това са същите играчи които викаше Любо Пенев и които не успяха да бият Малта. да не говорим че и схемата ни на игра е същата. Не виждам защо след като няма промяна нито в играчите нито в схемата изгониха Супата и сложиха Петев.
Играите на Берое и Локо Сф направиха толкова добри мачове пролетта и направиха за смях всички отбор в А група и от двата отбора викнали по един човек като нито един от тях сигурно няма и да играе. Вместо това се викат разни твърди резерви не помирисвали терен от една че и повече години и разни играчи на Лудогорец които играят от дъжд на вятър. Че то един Краев сигурно ще играе по добре от крилото на Лудогорец който си е твърда резерва цяла пролет да не говорим за Тонев дето не е играл от една година и щом не може да се наложи и в слабия отбор на Селтик наистина вече е свършил за футбола.
Колкото до нападателите на Чука верно му е трудно спирането на топката но поне се раздава всеки мач и пресира защитниците на противника, докато Рангелов освен че не може да си спре топката не може и да пресира да не говорим че няма и бързината на Чунчука. И това не го казвам само защото съм ботевист, а защото такива са реалностите, а ЧУнчука така или иначе до 2-3 седмици ще стане собственост на Лудогорец и за нас вече няма чак такова значение дали ще го викат или не.
И накрая ако и в този мач бездарника Гаджев или рендето Дяков играят за сметка на Чочев направо сменям канала и въобще няма да гледам тези клоуни и поръчковото трененрче което ги води
Тази тема се преотваря преди всеки мач явно - голяма мода е това. На мен пък хич не ми пука дали някакви псевдо-националисти се интересуват от родния национален отбор. Отдавна е ясно, че България е разединена и пълна с национални предатели, които знаят само да плюят по всичко и по всеки! Истината е, че отборът ни си е на мястото - там, където винаги е бил - в групата втора/трета класа отбори. Не знам кой какво иска от отбор, представляващ държава на предатели и глупаци!
- Levskifan1914
- Контакти:
Важното било всички да знаем, че малката перука не може да пази и треньорът е дошъл да слуша голямата перука, че Никито да не е навсякъде заклетата резервичка.
Аз срещу Италия като чух, че то ще пази ми беше ясно, че и да играем добре няма да допусне да победим - така и стана 2-та гола са си негови, а треньора сам казал, че не разбирал от вратари, а Никито "бил демонстрирал желание на тренировките" :D Ами и аз го мога това!?!?! БРАВО!
Предходния ден гледах анкета кой играчи искате да играят наредена от зрителите. Владо Стоянов беше 98%, останалите получаваха максимум по 30% от гласовете. Перуката я нямаше.
Аз срещу Италия като чух, че то ще пази ми беше ясно, че и да играем добре няма да допусне да победим - така и стана 2-та гола са си негови, а треньора сам казал, че не разбирал от вратари, а Никито "бил демонстрирал желание на тренировките" :D Ами и аз го мога това!?!?! БРАВО!
Предходния ден гледах анкета кой играчи искате да играят наредена от зрителите. Владо Стоянов беше 98%, останалите получаваха максимум по 30% от гласовете. Перуката я нямаше.
action66 написа:Започнах да се интересувам от футбол в края на 70-те години от миналия век.Винаги националния отбор,добър или слаб,си имаше 80% състав,който всеки запалянко не можеше да сбърка.Знаеше се точно кой къде играе,кой му е даже резерва.А я кажете сега от колко години не можете да се сетите за един определен състав на националния отбор,който е известен на всички?! Мисля,че последно такъв бе онзи отбор на Пламен Марков от Португалия 2004-та...... Греша ли колеги?
Вече знам,защо държанието и мненията ни често се препокриват. Защото сме от едно поколение. Под
крепям горе написаното,но с условието,че продължавам да си подкрепям националния.
-
- Контакти:
Нац. отбор е на цяла България и не трябва да се дели на сини, червени, розови или бенбени. След, като убихме поколението на Стенли, Марто и Бербатов, сега ще си замине и сегашното. То обаче отстъпва сериозно на предното. Просто играчите ни играят в посредствени чуждестранни клубове или в нашата пребита А група. При нито един български футболист не се вижда израстване този сезон, единствената разлика е Чочев. Да, имаме някакви редки избухвания, но след провеждането на квалификациите пак сме на предпоследно място. Е, няма треньор магьосник, който без нужния материал да направи чудеса. Лошото е, че нефутболни нации вече ни изпреварват сериозно. Един Кипър развива футбола си години наред, направиха модерни стадиони, които се пълнят всяка седмица и взимат играчи, които още повече вдигат нивото. Къде отиваме ние, като дори Македония има нов стадион, а нашия "В. Левски" е под всякаква критика. Всичко е закономерно, а хората, които ръководят футбола ни не хаят и дори по-лошо играят си някакви дребни игрички за няколко евро повече.
- jembajemba
- Контакти:
Libera написа:Тази тема се преотваря преди всеки мач явно - голяма мода е това. На мен пък хич не ми пука дали някакви псевдо-националисти се интересуват от родния национален отбор. Отдавна е ясно, че България е разединена и пълна с национални предатели, които знаят само да плюят по всичко и по всеки! Истината е, че отборът ни си е на мястото - там, където винаги е бил - в групата втора/трета класа отбори. Не знам кой какво иска от отбор, представляващ държава на предатели и глупаци!
Не ние сме предали националния отбор - обратното е. Тва е малко като жена ти да ти изневерява и ти гледаш запис, даже да те кани на живо и да ти иска билетче и ти да се кефиш.
-
- Контакти:
За съжаление в националния отбор не винаги играят най-добрите !
Пример - Владислав Стоянов и Благой Макенджиев са далеч по-добри вратари от Николай Михайлов, но Михайлов покрай връзките с баща си получава титулярно място. Има вина и за двата гола на Норвегия срещу България в Осло.
От 7-8 години не гледам националния отбор , защото той няма нищо общо с отбора от преди 20-30 години, когато се играеше за чест и вярност за Родината !
Голяма част от сегашните футболисти не спазват режима и разхождат националната фланелка.
Пример - Владислав Стоянов и Благой Макенджиев са далеч по-добри вратари от Николай Михайлов, но Михайлов покрай връзките с баща си получава титулярно място. Има вина и за двата гола на Норвегия срещу България в Осло.
От 7-8 години не гледам националния отбор , защото той няма нищо общо с отбора от преди 20-30 години, когато се играеше за чест и вярност за Родината !
Голяма част от сегашните футболисти не спазват режима и разхождат националната фланелка.