Стоилов се прочу !!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

shamar
Контакти:

Re: Стоилов се прочу !!!

Мнениеот shamar » 22 дек 2009 14:32

не се мъчи да им обясняваш.за много хора е ясно , 4е меси и роналдо са най-добрите в момента (тука включвам постижения а не пристрастие!) и единствената разлика в подреждането е финала във шл , ако роналдо беше вкарал гол или два и неговият отбор победил , кой мислите би бил 1 и 2.и стига с тези пристрастия това са обективни класации.

mbrr
Контакти:

Мнениеот mbrr » 22 дек 2009 14:33

Поне разбрахме, че става дума за най- добрия футболист на 2009 година. За да бъде вотът на Мъри, такъв че да изразява мнението на България да беше провел референдум и да знае за кого да гласува.

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 22 дек 2009 14:40

Вие пък го направихте на въпрос, все едно Мъри е гласувал за Черчи, а не за Шави. Шави също е много добър играч и заслужава повече гласове от Роналдо.

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 22 дек 2009 14:55

По-скоро автора на темата се е прочул със злобата си. Стоилов може и да не е най-добрият треньор в света, но него го канят да си даде гласа. А автора на темата никога и за нищо няма да го поканят.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

yank
Контакти:

Мнениеот yank » 22 дек 2009 14:56

PFC Litex написа:Не виждам нищо странно.. отдавна Шави е любимец на Мъри. Преди при предния звезден отбор на Барса го пяха питали кой играч би си избрал да има в Левски и вместо да каже Роналдиньо, който беше във вихъра си тогава, той избира Шави. Шави и Иниеста не по-малко заслужават златната топка от Меси, само че техните позиции по терена не са като на Меси да бележи голове, да прави впечатление на всички и затова всички да го харесват. Може да не се открояват, но пое мое мнение те са полезни, колкото Меси,ако не и повече..

И още нещо. Шави е постоянен във всички мачове, има същите успехи като Меси. В национала е капитан, много по-добре се представя там от Меси, миналата година стана и Еврошампион. Иначе и аз мисля, че Меси е №1, но има достатъчно осования за такъв да бъде избран и Шави.... Не случайно е в тройката...

Потребителски аватар
bergkamp
Контакти:

Мнениеот bergkamp » 22 дек 2009 14:57

И какво от това?! Мъри може да е и е слаб треньор, но това е негово лично мнение.И какво, трябваше да се допита до Бербатов ли?,глуповата тема.
В интерес на истината, Меси не е в много добра спортна форма от началото на този сезон,а Роналдо дори го е наредил много по-нагоре от колкото заслужава.Лично мое мнение е , че Кака,Торес, Ибра,Шави са по-добри и заслужили от Роналдо,Гигс също

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 22 дек 2009 14:59

Е това със сигурност отговаря на въпроса защо Националния ни отбор е толкова смешен! Ми смешен Треньор смешен Отбор! Бас държа че за най - добър футболист е посочил някой играч на Литекс! :) :) :)
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
redrOck
Контакти:

Мнениеот redrOck » 22 дек 2009 14:59

Бижутера написа:Браво на Мърлиню, а защо накрая не е дал и прогнозата за времето...? :cry: :cry:

[offtopic]:lol: :lol: :lol:[/offtopic]

tekumse
Контакти:

Мнениеот tekumse » 22 дек 2009 15:08

Меси понеже е толкоз добър Аржентина едва крета откак чака на него. Шави показа и на Еврото че прави всички край него да изглейдат по-добри.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 22 дек 2009 15:08

Злобата е на линия и по празниците :) Изборът на Мъри е личен,а и е на национален селекционер,на човек с успехи в кратката си кариера досега.А вашето мнение,включително и моето,какво е?На фенове.Аз също съм на мнение,че успехът на Барса е отборен,а не се дължи главно на един футболист,както беше с моите миланисти през 2007 г. и играта на Кака.Самият Роналдо е казал,че Меси,Шави и Иниеста трябва да са заедно на върха.А за липсата на Роналдо в тройката бих попитал дали това му беше най-силната година?Май не.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Върни се в “Национален отбор”