greenlandia написа:cska-632 написа:Коментатора като каже невероятна подкрепа от трибуните и умирам от смях.
Кът гледам , още си жив!!!
Ако беше се играл на който и да е стадион в София , щеше да има не повече от 500 човека

Респект към СтЗ.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
greenlandia написа:cska-632 написа:Коментатора като каже невероятна подкрепа от трибуните и умирам от смях.
Кът гледам , още си жив!!!
Pragmatichen написа:каквито мъжете, такива и юношите, такива и клубовете, такъв и целият ни футбол и държава.
в нападение имахме един Головодов, много му отива това име- ГОЛА ВОДА СМЕ!
и преди го казах и сега ще го повторя, за да спре този резил пред нации с по 2-3-4 класи над нас, е КРАЙНО ВРЕМЕ да направим футбола ни полуаматьорски, докато някой ден отново настигнем хората.
в Бг в момента професионален футбол няма, хърватите изглеждаха като великани край нашите хилави момченца, да не говорим, че онези тичат като коне, неуморно 80 минути, подават си бързо и точно, с 1-2 докосвания, а ние просто ритаме на посоки, губим първа топка, никаква идея в атака, рехава защита, не могат да си подадат без паника дори 2-3 паса, освен назад към вратаря, старата ни слабост- мудни и бавни атаки,а футболът е игра на бързина, на скорост, другата ни слабост - след 55-60 мин сме аут физически, а това в 2015 година е недопустимо, ами ако се налага да играят продължения, на ходом и глуха защита ли ще ги караме?
във всяко едно отношение сме трагедия, както на клубно, така и на национално ниво.
Боби Михайлов няма интерес БФС да превърне футбола в полуаматьорски, защото ще секнат парите към джоба му, но истината е, че сме точно полуаматьори.
тъжно е, много, много тъжно и никаква надежда за някакво хубаво бъдеще не се вижда.
Avgusta 1916 написа:Толкова много хора на този стадион аз не съм виждал!
Мога да кажа , че ходя на мачове от 1994 година , но толкова фенове...Според мен около 12 000-13 000.Има се предвид ,че в ниската част седалките не бяха пълни до края , но по бетона към "А" сектор имаше доста.В Самия "А" сектор по стълбите нямаше къде игла да хвърлиш.Добра подкрепа , не знам какво се е чувало , но аз съм много доволен.
Никога преди това не съм си представял, че на този стадион може да се прави мексиканска вълна.. честно!
За мача - момчетата се бяха гипсирали здраво през първото полувреме , но през второто заиграха по-смело и само късмета ни лиши от равенството.Голът на хърватите през второто полувреме беше не толкова футболно майсторство , а късмет , но това е.Да се вдигат и следващия мач срещу испанците да показват защо са в този отбор.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта