Евро 2015 U-17 | България - Хърватия 0-2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Re: Евро 2015 U-17 | България - Хърватия 19:00

Мнениеот miro_rz » 06 май 2015 21:34

greenlandia написа:
cska-632 написа:Коментатора като каже невероятна подкрепа от трибуните и умирам от смях.

Кът гледам , още си жив!!!

Ако беше се играл на който и да е стадион в София , щеше да има не повече от 500 човека :oops:
Респект към СтЗ. 8-)
Изображение

Вълчан

Re: Евро 2015 U-17 | България - Хърватия 0-2

Мнениеот Вълчан » 06 май 2015 21:59

Респект към феновете на футбола от града.Много хора много настроение.За съжаление отборът ни е безумно слаб.Ще регистрира само загуби ми се струва.Това поколение все още се вълнува от гелове...татуировки...чалга клубове и леки жени....изгубено е тотално.Дано децата израстващи си променят малко манталитета и любовта към футбола...

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 06 май 2015 22:00

Pragmatichen написа:каквито мъжете, такива и юношите, такива и клубовете, такъв и целият ни футбол и държава.
в нападение имахме един Головодов, много му отива това име- ГОЛА ВОДА СМЕ!
и преди го казах и сега ще го повторя, за да спре този резил пред нации с по 2-3-4 класи над нас, е КРАЙНО ВРЕМЕ да направим футбола ни полуаматьорски, докато някой ден отново настигнем хората.
в Бг в момента професионален футбол няма, хърватите изглеждаха като великани край нашите хилави момченца, да не говорим, че онези тичат като коне, неуморно 80 минути, подават си бързо и точно, с 1-2 докосвания, а ние просто ритаме на посоки, губим първа топка, никаква идея в атака, рехава защита, не могат да си подадат без паника дори 2-3 паса, освен назад към вратаря, старата ни слабост- мудни и бавни атаки,а футболът е игра на бързина, на скорост, другата ни слабост - след 55-60 мин сме аут физически, а това в 2015 година е недопустимо, ами ако се налага да играят продължения, на ходом и глуха защита ли ще ги караме?
във всяко едно отношение сме трагедия, както на клубно, така и на национално ниво.
Боби Михайлов няма интерес БФС да превърне футбола в полуаматьорски, защото ще секнат парите към джоба му, но истината е, че сме точно полуаматьори.
тъжно е, много, много тъжно и никаква надежда за някакво хубаво бъдеще не се вижда. :(

Ами това е положението,нашите момчета може и да имат футболни качества,но тренерите,които са в школите немогат да ги развия и виждаме разликата.Повтарям в школите,а не А.Димитров,защото той ги тренирал много,много малко време,това е работа свързана с години,години назад сме от всички.Понеже чух негативни изказвания по негов адрес ще ви кажа,че е един от малкото тренери в българският футбол,които мислят прогресивно и работят с БЕЛИ методи,а не като тези в школите,които правят тренировките от преди 20 години загрявка,квадратчета,двустранна игра,нали ги гледам на Армията.Истината е,че само испанските методисти и българските им колеги в Литекс работят,както трябва и това си личи.А после искаме юноши в първия състав,ами трудничко ще да е.

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 06 май 2015 22:20

Толкова много хора на този стадион аз не съм виждал!
Мога да кажа , че ходя на мачове от 1994 година , но толкова фенове... :shock: Според мен около 12 000-13 000.Има се предвид ,че в ниската част седалките не бяха пълни до края , но по бетона към "А" сектор имаше доста.В Самия "А" сектор по стълбите нямаше къде игла да хвърлиш.Добра подкрепа , не знам какво се е чувало , но аз съм много доволен.
Никога преди това не съм си представял, че на този стадион може да се прави мексиканска вълна.. честно!
За мача - момчетата се бяха гипсирали здраво през първото полувреме , но през второто заиграха по-смело и само късмета ни лиши от равенството.Голът на хърватите през второто полувреме беше не толкова футболно майсторство , а късмет , но това е.Да се вдигат и следващия мач срещу испанците да показват защо са в този отбор.
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

levskarski
Контакти:

Мнениеот levskarski » 06 май 2015 23:11

Това момче с номер 2 от нашите.... подминаваха го като пътен знак

Потребителски аватар
beroefan
Контакти:

Мнениеот beroefan » 07 май 2015 00:57

Avgusta 1916 написа:Толкова много хора на този стадион аз не съм виждал!
Мога да кажа , че ходя на мачове от 1994 година , но толкова фенове... :shock: Според мен около 12 000-13 000.Има се предвид ,че в ниската част седалките не бяха пълни до края , но по бетона към "А" сектор имаше доста.В Самия "А" сектор по стълбите нямаше къде игла да хвърлиш.Добра подкрепа , не знам какво се е чувало , но аз съм много доволен.
Никога преди това не съм си представял, че на този стадион може да се прави мексиканска вълна.. честно!
За мача - момчетата се бяха гипсирали здраво през първото полувреме , но през второто заиграха по-смело и само късмета ни лиши от равенството.Голът на хърватите през второто полувреме беше не толкова футболно майсторство , а късмет , но това е.Да се вдигат и следващия мач срещу испанците да показват защо са в този отбор.

Толкова и си ходил явно. Имало е и повече хора. Публиката бе не повече от 10 000! Но подкрепата бе много добра. Иначе за мача - хърватите са много по-добри. Нашите обаче също можеха да се представят по-добре. Не знам дали това е оптималния състав, защото не съм запознат
БЕРОЕ ЗАРА

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 07 май 2015 05:03

повечето са връзкарчета така че резултата си е реален, даже харватите можеха и повече да ни набутат но тъй като сме домакини ни пожалиха.
Едва ли другите отбори в групата ще го направят така че този резултат 2-0 ще ни е най добрия в това европейско

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 07 май 2015 10:48

Ние сме тоталният аутсайдер на първенството и съм сигурен, че ще завършим в групата без отбелязан гол. За съжаление, с това арогантно момченце Сашко, на което собственици на школи му редят състава, сме до тук.
Респект за пълния стадион, но от към подкрепа беше слабичко, поне се изчоплиха тон - два семки :lol:
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 май 2015 10:51

Реален резултат и загубата.

Хърватите са играли много силно в предварителните етапи за класиране.
Повечето спецове в юношеският футбол ги считат за едни от фаворитите на това Европейско.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 08 май 2015 11:09

Не, че нещо, ама ние и такъв отбор ли имаме :roll:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Национален отбор”