EK 2016 България - Италия - 2:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: EK 2016 България - Италия - 2:2 FT

Мнениеот ivan56 » 29 мар 2015 13:07

А за вторият им гол аз мисля че и Дяков имаше вина.Трябваше да му влезе на тоя бразилец малко по остро,не да върти г.за.Кво очаква да я прави тая топка с гръб към вратата освен да се извърти и да стреля,а че Михайлов беше пак заспал и много напред това си едно на ръка.Странен вратар ми е, при центрирания стои закован на гол линията а при разигравания около наказателното поле винаги е с два три метра напред.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 29 мар 2015 13:10

ivan56 написа:А за вторият им гол аз мисля че и Дяков имаше вина.Трябваше да му влезе на тоя бразилец малко по остро,не да върти г.за.Кво очаква да я прави тая топка с гръб към вратата освен да се извърти и да стреля,а че Михайлов беше пак заспал и много напред това си едно на ръка.Странен вратар ми е, при центрирания стои закован на гол линията а при разигравания около наказателното поле винаги е с два три метра напред.

Ако Михайлов спасяваше всички голове,щеше да играе в Реал М.Или Челси...
Някой да ви е обещавал,че вратаря ще спаси всичко?
Посочи ми един вратар в България,който при центрирания не стои "като закован на голлинията"?

Потребителски аватар
roskov9
Контакти:

Мнениеот roskov9 » 29 мар 2015 13:17

blue avalanche написа:
roskov9 написа:Добре се получи. Видя се различна игра от същите играчи.
Много жалко за Петев, че е такъв пъзльо. Не един мач е прецакал да пази резила, и изглежда още бая ще са така.

Горд съм от отбора и от обрата.Може и на съдбата да се дължи предимно, но ми влезе като мехлем.

Малката перука и Божинката? Защо бе Ивайло? Защо? Какви простотии, какви води от девет кладенеца, какви спорни изяви на Владо? А Николеткин?
При издъхнал паркиран автобус влиза уж нападател, с голям спринт ли, с много талант ли, или с изявени дефанзивни умения, може би?

Какти и да е. Дано постепенно ги поотсее най-отвратителните и скоро да гледаме хем раздаващ се отбор, хем супер нахъсани играчи на терена. Пред микрофоните ги знаем, че са патриоти.

Свали "бяло-зелено-червените" очила и ще разбереш,че нямаме играчи да бием Италия.
Михайлов му бил виновен.Щото вашият Й.Минев беше направо един Марсело вчера???Или щото вашия М.Александров беше направо Гаринча???Или щото Дяков,освен да събори противника друго не знае???
"Супер нахъсани играчи"..."Раздаващ се отбор"...Ама,ако може и да са Меси и Роналдо взети заедно.
Като имаш 5 лева в джоба,колко ще "раздадеш"???Един милион?
Чак ли си?

Аз не поставям ултиматуми, нито очаквам преди да мача да бием Италия. При така развилия се мач, очаквах смените да имат някакъв смисъл. Смяната на Божинката демонстрира, че малката перука има по-голяма дума в реденето на състава от Петев. Изобщо, когато Петев реши, че трябва да пази резултата на всяка цена, започва да взема поредица от нелогични решения, според моите наблюдения.
За Дяков не виждам какво лошо може да се каже. Добре, че е той. Мишо и от дясно не е 6, ама от ляво му е още по-трудно. Сашо се посправи. Ти ако смяташ, че Стоянов трабва да е резерва на Никито, и двамата трябва по-често да си махаме очилата...

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 29 мар 2015 13:20

blue avalanche написа:
ivan56 написа:А за вторият им гол аз мисля че и Дяков имаше вина.Трябваше да му влезе на тоя бразилец малко по остро,не да върти г.за.Кво очаква да я прави тая топка с гръб към вратата освен да се извърти и да стреля,а че Михайлов беше пак заспал и много напред това си едно на ръка.Странен вратар ми е, при центрирания стои закован на гол линията а при разигравания около наказателното поле винаги е с два три метра напред.

Посочи ми един вратар в България,който при центрирания не стои "като закован на голлинията"?

Не говорим да спасява всичко,ама и при двата гола можеше да реагира по-добре,и не обвинявам само него за хаоса отзад.При първият гол ако следеше играта и бе направил още една крачка тази топка я избиваше,при вторият ако не беше толкова напред също можеше да я изкара.
Това за стоенето забит като кол на голлинията си е патент на всички наши вратари.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Аврамов
Контакти:

Мнениеот Аврамов » 29 мар 2015 13:37

Поздравявам момчетата от националния отбор и всички българи за чудесното представяне. Лично аз очаквах тази силна игра и прогнозата ми беше 2:1. Допуснаха се някои грешки, но дано да бъдат отстранени до важните мачове наесен. Футболистите ни показаха, че заслужават да играят в много по-силни отбори, но явно на Запад не гледат с добро око на нас и се страхуват, защото знаят, че после ще ядат много бой.
Реално погледнато ще бъде много трудно да се преборим за третото място, защото освен задължителната победа над Норвегия, ще трябва да вземем поне 2-3 точки от гостуванията на Хърватска и Италия, или да разчитаме на сериозна издънка на норвежците срещу Малта и Азербайджан.
Вярвам във възможностите на момчетата и призовавам всички да застанем зад тях, в името на България. Нека престанем с нихилизма и черногледството, а да имаме увереността и самочувствието на велик, талантлив и способен народ.
Да живее България!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 29 мар 2015 13:38

Ванка. Не ти ли приличаше снощи Ники-то Михайлово на един наш добър познайник с име Дашев ?
Няма такива вратари. Като парцали насред ураганен вятър са са при центриранията. Един добър вратар е този, който без излишни плонжове или движения е там, където лети топката.
Как може вратар с протегнати ръце да бъде надскачан от Киелини и дребосъка Имобиле. Добре, че съдията на няколко
пъти свири нарушения, които други съдии нямаше да свирят. На Ники-то му вървеше само...гъзарията. Със смъкнатите до глезените гащи
очаквах всеки момент да му видя и...екскремента. Е- пак го видяхме, ама по-деликатно сервиран с нови два НЕГОВИ гола. А тепането около топката, когато трябваше да я вкарва в игра ми идваха в горница. При почти всички удари към вратата ни максимумът му усилия беше да следи пътя на топката от мястото, което ВИНАГИ случайно заемаше...За В група е.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 29 мар 2015 13:43

Имаше, да. :( Затова да не говори много глупости пред камерите, а и кой професионалист чете вестници през седмицата! :) Докато не спрат да четат какво се пише, няма и да им се получават нещата. Много са затормозени психически, личи си, ама и как да е иначе като в А група се купуват и продават мачове непрекъснато. Друг въпрос имам докога футболисти играещи във втората шестица ще играят в националния ни отбор и как да искаме успехи тогава, като същите окапват и с Хасково! Докога така питам, че искаме да бием с цялата си наглост Италия? :cry:

Пропуснах да спомена отличните изяви на Мишо Александров, може би и най-добрият в мача и най-постоянният! :)
Последна промяна от dreben23 на 29 мар 2015 13:48, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
arni
Контакти:

Мнениеот arni » 29 мар 2015 13:46

ivan56 написа:
blue avalanche написа:

Не говорим да спасява всичко,ама и при двата гола можеше да реагира по-добре,и не обвинявам само него за хаоса отзад.При първият гол ако следеше играта и бе направил още една крачка тази топка я избиваше,при вторият ако не беше толкова напред също можеше да я изкара.
Това за стоенето забит като кол на голлинията си е патент на всички наши вратари.

Точно,той просто не знаеше каде се намира снощи. Най слабия ни играч дупката в отбора ,това беше Никито в този мач.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 29 мар 2015 13:53

Само я боксира, страх го е да се нагърби и да улови топка във въздуха. По принцип вратарите точно това трябва да правят, особено ако не са сигурни в себе си, но не при всяко центриране и далеч, той прекаляваше.
Последна промяна от dreben23 на 29 мар 2015 13:56, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 29 мар 2015 13:54

МОДЕЛЪТ "КОЙ" пак удари ФУТБОЛА ни! Кой сложи НИКИТО МИХАЙЛОВ титуляр срещу Италия, а ФУТБОЛИСТ №1 за 2014 Стоянов

varna-sport.com 29.03.2015 12:32
Моделът „Кой“ пак удари футбола ни! Кой сложи Никито Михайлов титуляр срещу Италия, а Футболист №1 за 2014 г Владо Стоянов остана резерва. И двата гола на Италия станаха
по вина на Никито. Питат го треньора Ивайло Петев – Кой? Той прехвърля вината на треньора на вратарите, но крайното решение било и негово. И защо? Ще продадете сина на шефа на БФС Борислав Михайлов в чужбина, в богат отбор ли? Няма да стане, защото хората не са глупави. Знаят, че Никито не става за голям отбор, няма психика за високо ниво. Футболът в чужбина не робува на „Кой“, а на „Той“, най-добрия за позицията в конкретния мач.
Източник http://www.youcomments.com
Снимка Интернет
Ако на вратата на България не беше Никито, а Владо резултатът в мача щеше да е друг. Точките ни нямаше да са 5, а 7. Италия щеше да има 10 и запазвахме шансове даже за директно класиране.

Върни се в “Национален отбор”