EK 2016 България - Италия - 2:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: EK 2016 България - Италия - 2:2 FT

Мнениеот boabbb » 29 мар 2015 00:13

Андре-Пиер Жиняк 96 написа:
Селянин_ написа:
Андре-Пиер Жиняк 96 написа:При първия гол вината е 70% на Михайлов и 30% на Минев. При втория гол 90% вина на Дяков и 10% на Михайлов.

малката перука е виновен и при двата гола на 90%

Аз не ги видях така нещата и не мога да се съглася. Може би за първия гол, но за втория Михайлов нямаше никакъв шанс. Вие сега от омраза към баща му го плюете. И аз не смятам, че трябва да е той на вратата, дори в националния отбор, но да се прехвърля цялата вина на него при положение, че не беше така е смешно и жалко. Нищо не играхме цяло второ полувреме натикани да пазим резултата и най-нормалното нещо се случи. Вкараха ни гол. ;)

За втория - не, ама първия е 100% негов :!: Отделно, че боксира предимно некадърно сума топки, дето нормалните вратари ги хващат :evil:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 29 мар 2015 00:15

Red Warrior написа:Мисля, че трябва да отбележим и бездарната игра на лудогорци. Дяков гледаше отблизо при втория гол. Александров не знам дали игра. Минев - автогол. :roll:

Имаше опция да замени капитана със Славчев като Дяков му знаем номерата и беше готов да ходи под душа. Александров добре игра, а Минев няма грешка при първия гол на жабарите... той Перуката вместо да излезе със самочувствие и да избие тая топка, манекена си мисли, че хвърля салфетки в найт флайт :idea: :lol: :lol: :lol:
Вече не мога да понасям синчето да го гласят за титуляр.. явно не му харесва на баща му да играе по втородивизионите турски лиги и е поискал да се налага на всяка цена, че да му лъсне некадърността, белким некой се излъже да го купи :idea: :idea:

Потребителски аватар
Val3ncia
Контакти:

Мнениеот Val3ncia » 29 мар 2015 00:16

boabbb написа:
Селянин_ написа:
Андре-Пиер Жиняк 96 написа:При първия гол вината е 70% на Михайлов и 30% на Минев. При втория гол 90% вина на Дяков и 10% на Михайлов.

Аз не ги видях така нещата и не мога да се съглася. Може би за първия гол, но за втория Михайлов нямаше никакъв шанс. Вие сега от омраза към баща му го плюете. И аз не смятам, че трябва да е той на вратата, дори в националния отбор, но да се прехвърля цялата вина на него при положение, че не беше така е смешно и жалко. Нищо не играхме цяло второ полувреме натикани да пазим резултата и най-нормалното нещо се случи. Вкараха ни гол. ;)

За втория - не, ама първия е 100% негов :!: Отделно, че боксира предимно некадърно сума топки, дето нормалните вратари ги хващат :evil:

За втория нямаше да е виновен ако това му беше мястото ....Когато трябваше да излиза си седи във вратарското поле ,а сега къде беше тръгнал...?

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 29 мар 2015 00:17

boabbb написа:
Селянин_ написа:

Сега слушам по-бнт нелеп автогол на Минев !!! Автогола е на м.перука :lol:
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 29 мар 2015 00:17

Да...явно това вече ще гледаме от националния отбор(или няма да гледаме, всеки ще си направи избора, аз вече направих своя)!! Послушен треньор/селекционер, подвластен напълно на унищожителите на националния отбор-Мокета и Гела! Футболисти смъртни резерви в клубовете си, някой и друг футболист(некадърен), който иска да смени клубния си отбор с по-добър и некадърни хрантутници от "каузата"! Националният отбор беше дотук!!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

pomiqr261

Мнениеот pomiqr261 » 29 мар 2015 00:17

Red Warrior написа:
pomiqr261 написа:
Red Warrior написа:Мисля, че трябва да отбележим и бездарната игра на лудогорци. Дяков гледаше отблизо при втория гол. Александров не знам дали игра. Минев - автогол. :roll:

Аз искам да отбележа, че сред титулярите на ЦСКА има цели двама българи като ще пишем простотии. Дяков беше по целия терен.

И си пролича. :lol:

Пролича си я. Спря над десет атаки и вкарахме гол след отнета от него топка.

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Re: К'во стана. Къде са плювачите на Ивелин Попов?!

Мнениеот galin56 » 29 мар 2015 00:18

Ивелин Попов е един анонимник в Европа и напълно посредствен футболист. Не случйно откакто той и такива като него са лидери на отбора България в няколко поредни квалифакации завършва "гордо" на последните места още в предварителната група, редом до гиганти като Азербайджан, Малта, Уелс и др.

pomiqr261

Мнениеот pomiqr261 » 29 мар 2015 00:20

CSKA 78 написа:Да...явно това вече ще гледаме от националния отбор(или няма да гледаме, всеки ще си направи избора, аз вече направих своя)!! Послушен треньор/селекционер, подвластен напълно на унищожителите на националния отбор-Мокета и Гела! Футболисти смъртни резерви в клубовете си, някой и друг футболист(некадърен), който иска да смени клубния си отбор с по-добър и некадърни хрантутници от "каузата"! Националният отбор беше дотук!!

Прави си. Петев трябваше да прати повиквателна на Сънди, Кукоч и Платини Суарес.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 29 мар 2015 00:20

pomiqr261 написа:
Red Warrior написа:
pomiqr261 написа:

Аз искам да отбележа, че сред титулярите на ЦСКА има цели двама българи като ще пишем простотии. Дяков беше по целия терен.

И си пролича. :lol:

Пролича си я. Спря над десет атаки и вкарахме гол след отнета от него топка.

Не мога да върна лентата дотолкова, че се мачка. :lol:
Последна промяна от Red Warrior на 29 мар 2015 00:21, променено общо 1 път.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 29 мар 2015 00:21

Селянин_ написа:

Много слаб Михайлов ! Паника,паника,паника !!! Или не си играл футбол или си пристрастен !
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Върни се в “Национален отбор”