Eminem написа:Teo написа:Аз не ЗНАМ в стара загора да има НАЦИОНАЛЕН СТАДИОН или се бъркам![]()
![]()
Ще кажеш ли кой е националния стадион в Италия и Испания ?
В Германия също играят на различни стадиони.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Eminem написа:Teo написа:Аз не ЗНАМ в стара загора да има НАЦИОНАЛЕН СТАДИОН или се бъркам![]()
![]()
moreni_max написа:Teo написа:Аз не ЗНАМ в стара загора да има НАЦИОНАЛЕН СТАДИОН или се бъркам![]()
![]()
Имаме лиценз който позволява.
moreni_max написа:Не е нормално само в София да се правят мачовете... В Стара Загора имаме стадион с лиценз, който последно при мач за младежките национали се напълни до 20 000 души... София, град с 2 милиона население се излага, че не може 40 000 да напълни за А отбора. Поне за по-малките мачове - като с дребните отбори - Малта, Люксембург може да пращат мачовете тук, защото ще има публика.
От Зарата постоянно се оплакваме, защото дори и само мачовете на младежите да ни дават, ще има солидна подкрепа и публика. Не като в Ловеч - по 100-150 човека на мач.
В БФС-то продължава да не им пука нито за феновете, нито за публиката, нито за самия национален отбор. Най-малкото сме централно разположени и много хора които не ходят на мачове ще се съберат. Близо сме и до Пловдив, а и те са футболен град. Даже и там би трябвало да има мачове на националния - липсва им само стадион с лиценз.
turbogena написа:Нямате летище ,нямате инфраструктура. Как си представяш Италия да кацне в София или Пловдив и да пътува още два часа до града ви. Отделно с тоя стадион с един сектор не знам за какво претендирате? И гостите къде ще го сложите? Там горе на хълма ли?![]()
![]()
turbogena написа:Нямате летище ,нямате инфраструктура. Как си представяш Италия да кацне в София или Пловдив и да пътува още два часа до града ви. Отделно с тоя стадион с един сектор не знам за какво претендирате? И гостите къде ще го сложите? Там горе на хълма ли?![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта