Защо мачовете на националния са постоянно в София?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Re: Защо мачовете на националния са постоянно в София?

Мнениеот Черният козел » 27 мар 2015 21:22

Eminem написа:
Teo написа:Аз не ЗНАМ в стара загора да има НАЦИОНАЛЕН СТАДИОН или се бъркам :? :roll: :idea:

Ще кажеш ли кой е националния стадион в Италия и Испания ?
В Германия също играят на различни стадиони.

:lol: :lol: :lol: .IQ=0=Тео.
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 27 мар 2015 21:22

moreni_max написа:
Teo написа:Аз не ЗНАМ в стара загора да има НАЦИОНАЛЕН СТАДИОН или се бъркам :? :roll: :idea:

Имаме лиценз който позволява.

Какъв лиценз бе.. то вие освен А сектор, другите сектори са типично по селски с 5 реда.. аре се осъзнай малко :idea:
В София винаги е играл националния отбор и винаги ще играе там... приемете го факта!

Потребителски аватар
Blue Warriors
Контакти:

Мнениеот Blue Warriors » 27 мар 2015 21:23

moreni_max написа:Не е нормално само в София да се правят мачовете... В Стара Загора имаме стадион с лиценз, който последно при мач за младежките национали се напълни до 20 000 души... София, град с 2 милиона население се излага, че не може 40 000 да напълни за А отбора. Поне за по-малките мачове - като с дребните отбори - Малта, Люксембург може да пращат мачовете тук, защото ще има публика.

От Зарата постоянно се оплакваме, защото дори и само мачовете на младежите да ни дават, ще има солидна подкрепа и публика. Не като в Ловеч - по 100-150 човека на мач.

В БФС-то продължава да не им пука нито за феновете, нито за публиката, нито за самия национален отбор. Най-малкото сме централно разположени и много хора които не ходят на мачове ще се съберат. Близо сме и до Пловдив, а и те са футболен град. Даже и там би трябвало да има мачове на националния - липсва им само стадион с лиценз.

Щото всичко требве да е в ШОПАРИЯ ! Ти къ я мислиш тая работа ? Нека се радват 5-те хиляди фена от 1 млн-а София на футболче.

Не ми се мисли, ако направят стадиона в Пловив кво ще е.Останалите страни от балканите няма да могат и на малкия ни пръст да стъпят.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 27 мар 2015 21:23

В края на 90-те националния отбор се премести да играе в Бургас, но след няколко мача играчите казаха, че не им харесва публиката, доста пасивна беше и отново се върнаха в София.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 27 мар 2015 21:24

Нямате летище ,нямате инфраструктура. Как си представяш Италия да кацне в София или Пловдив и да пътува още два часа до града ви. Отделно с тоя стадион с един сектор не знам за какво претендирате? И гостите къде ще го сложите? Там горе на хълма ли? :lol: :mrgreen:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
moreni_max
Контакти:

Мнениеот moreni_max » 27 мар 2015 21:27

turbogena написа:Нямате летище ,нямате инфраструктура. Как си представяш Италия да кацне в София или Пловдив и да пътува още два часа до града ви. Отделно с тоя стадион с един сектор не знам за какво претендирате? И гостите къде ще го сложите? Там горе на хълма ли? :lol: :mrgreen:

Айде, айде, час и половина макс е по магистралата от Пловдивското летище, има си перфектна инфраструктура. Имаме и терен за който вие може да ни носите само вода. И за разлика от вас на мачовете идват не само зомбирани наркомани дето чакат да стане протест, че да им дадат 5 лева и пица. На мачовете в Стара Загора идват всякакви хора - не само фенове, ами и много момичета, деца, възрастни... Не случайно сме на първо място по посещаемост в А група! :!:

В София никой не иска да ходи на мач на националите. И аз да съм и аз не искам да ходя на мач с рецидивисти и животни.
Последна промяна от moreni_max на 27 мар 2015 21:28, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Андре-Пиер Жиняк 96

Мнениеот Андре-Пиер Жиняк 96 » 27 мар 2015 21:28

Eminem написа:

Ще кажеш ли кой е националния стадион в Италия и Испания ?
В Германия също играят на различни стадиони.

С една малка подробност която всъщност е голяма. Те имат стадиони, а ние не. 8-)
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 27 мар 2015 21:28

Тая тема е дъвкана поне 10 пъти във форума и все се намират ентусиасти да я пускат :lol:

Нещата са елементарни, но Перуката не му дреме.

С отборите, които вероятността да се генерира по-голям зрителски интерес нека са в София, но с отборите, които предварително се знае, че няма да генерират сериозен зрителски интерес трябва да са в провинцията.

Примерно България - Малта спокойно може да се изиграе в Ловеч, Бургас или Стара Загора и вероятността посещаемостта да е по-голяма е много вероятна.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 27 мар 2015 21:28

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=SeZig0xB_GI&list=RDSeZig0xB_GI[/youtube]
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 27 мар 2015 21:29

turbogena написа:Нямате летище ,нямате инфраструктура. Как си представяш Италия да кацне в София или Пловдив и да пътува още два часа до града ви. Отделно с тоя стадион с един сектор не знам за какво претендирате? И гостите къде ще го сложите? Там горе на хълма ли? :lol: :mrgreen:

Ще има ли повече зрители,да ! Какво ми дреме жабарите как ще се чустват !!! Ама трябва малко и акъл под перуката !!!
Последна промяна от Черният козел на 27 мар 2015 21:40, променено общо 2 пъти.
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Върни се в “Национален отбор”