Всички да подкрепим момчетата и новият млад селекционер.
Бием италианците, които със сигурност ще ни подценят, Хърватска бие Норвегия и всичко е в наши ръце - мачът срещу скандинавците в София ще бъде решаващ.
Победа, българи юнаци!
EK 2016 България - Италия - 2:2 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- slash1912
- Контакти:
Re: EK 2016 България - Италия 28 март 21:45
Не виждам как ще вкараме гол,така че ако имаме късмет ще додрапаме до 0:0.Ако нямаме 0:1/2
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
- Pragmatichen
Teo написа:Попето играе ли титуляр падаме 100%... тоя когато и да го изгоним от национала все ще късно..![]()
![]()
Ивелин Попов наскоро пропусна дузпа и за Кубан с/у Мордовия в мач в Русия.
Ясен ми е колко е футболист, дузпата с/у Малта дали е плод на черно тото или толкова си може, не знам, но щом и в Русия изпуска дузпа и то в решителен момент в 90-та мин, този просто не е за национален състезател.
Футболист, който не може да вкарва дузпи, значи няма психика и е некадърен, и прилича на тенисист, който не може да бие сервис.
Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.
Pragmatichen написа:Teo написа:Попето играе ли титуляр падаме 100%... тоя когато и да го изгоним от национала все ще късно..![]()
![]()
Ивелин Попов наскоро пропусна дузпа и за Кубан с/у Мордовия в мач в Русия.
Ясен ми е колко е футболист, дузпата с/у Малта дали е плод на черно тото или толкова си може, не знам, но щом и в Русия изпуска дузпа и то в решителен момент в 90-та мин, този просто не е за национален състезател.
Футболист, който не може да вкарва дузпи, значи няма психика и е некадърен, и прилича на тенисист, който не може да бие сервис.
От както е в националния отбор нищо хубаво не сме видели от него! Един важен мач не е направил, един важен гол не е вкарал!
Тоя никога не е имал голов нюх... тотално менте... статистиката говори 51 мача 8 гола... вратата, чантичката и да го няма ---->

Ако Петев гради около тоя бездарник отбора забравете голямо първенство в следващите 10 години

Pragmatichen написа:Силен нац. отбор се гради от силно клубно първенство.
Англия

За нашия национален отбор важи максимата "Кажи ми какви са ти халфовете, за да ти кажа какъв ти е отборът".
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
- Pragmatichen
BadBoy написа:Pragmatichen написа:Силен нац. отбор се гради от силно клубно първенство.
Англия
За нашия национален отбор важи максимата "Кажи ми какви са ти халфовете, за да ти кажа какъв ти е отборът".
Че ти английското първенство за силно ли го имаш, нали ги видя в ИСТИНСКИЯ тест, СВЕТОВНОТО В БРАЗИЛИЯ И Шампионска Лига и Лига Европа...нали ги виждаш, че на 1/8 и 1/4 финал нямат нито един представител в турнирите.
Англия имат точно 1-2 отбора и то със съмнителни качества и всичко друго надолу в лигата им е ....посредственост, житни бегачи, кюскане, блъскане, високи топки и НИЩО!
Така, че пак ще кажа, силен нац. отбор се гради от силно клубно първенство.
Английските дървари, да ме извиняват, но с отбори като Нюкясъл, Хъл, Вила, Стоук, Фулъм, Дарби и т.н. са един въздух под налягане, наливат се милиарди паундове, а резултатът им е трагичен.
С толкова много пари, всяко друго първенство би дръпнало ужасно напред.
Затова и националият им отбор е пародия!
От нечестно спечелената титла през 1966 с/у Германия, и то като домакини на английска земя, я ми кажете кога тези ДЪРВАРИ някъде, някога са играли финал? За титли пък да не говорим....нито на Европейско, нито на Световно.
Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.
-
- Контакти:
Да се надяваме, че можем да спечелим, италианците ще ни подценят много
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/473/8033473d.jpg[/wrapimg]
- Sinite ot Sofia
- Контакти:
Трябва да плащат по 10лв на всеки, припарил до стадиона в радиус от 100 метра. Мачът е 0:4
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...
- dreben23
- Контакти:
За наше нещастие, този път викнаха най-качествените си играчи италианците, ние пък наопаки правим.
Най-голямата плява отново, с много малки изключения. Но реално няма много избор- все пак играчи от втората шестица не бива да се викат, това е срамота за всеки национален отбор!
Докато имаме и защитници от Чемпиъншип, не очаквайте нещо чак толкова ново и грандиозно като промяна. А италианците с този си състав ще стават все по-силни.
Все пак дано се размине лошото- 1:1 ми е прогнозата и съм оптимист заради качествата на Ивайло Петев, а и с нов треньор почти винаги има и повечко ентусиазъм, ама невинаги!
[offtopic]Реалният резултат мисля, че трябва да е 0:3 обаче.
[/offtopic]

Все пак дано се размине лошото- 1:1 ми е прогнозата и съм оптимист заради качествата на Ивайло Петев, а и с нов треньор почти винаги има и повечко ентусиазъм, ама невинаги!

[offtopic]Реалният резултат мисля, че трябва да е 0:3 обаче.

Последна промяна от dreben23 на 24 мар 2015 01:11, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)