Скай Спортс: Революция, петима съдии на Световното

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

chelseabg
Контакти:

Re: Скай Спортс: Революция, петима съдии на Световното

Мнениеот chelseabg » 07 дек 2009 21:10

Flash1912 написа:
Tom Kruz написа:Абе как видеозапис знаете ли колко време ще се губи ако се вкара видеото.Мачовете ще се накъсват адски много за да се гледа всяко положение под лупа.Това от Фифа го знаят и доколкото знам имат пари но щом не го правят значи не става!

Има си начини това да се направи. Според мен най-удачният вариант е като в тениса - право на даден брой обжалвания. Да речем 3 пъти на мач. Като не си доволен - гледат на видео и отсъждат. Не да се гледа всяко положение. Според мен във футбола отборите претендират максимум за 3-4 положения на мач, дузпи или засади. Да не говорим, че това ще донесе допълнителен заряд и интерес към мачовете. На тенис мачовете като гледат компютърната графика и целия стадион застива и е готино :) Ще се удължат малко мачовете, в което пак няма нищо лошо, повече телевизионно време, повече време хората по стадионите. НО не искат да го въвеждат, защото ще се премахне възможността тънкажно да се дирижират мачове.

Аз съм 50/50 за видеото.За 5те съдий не знам..и да и не пак.А и как ще се връща положението за засадата?

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: Скай Спортс: Революция, петима съдии на Световното

Мнениеот garfild8 » 12 дек 2009 13:37

И девет съдии да сложат,пак ще има простотии като сега.Грешки имам предвид.
Само Черно море.

Върни се в “Национален отбор”