Кой избирате за следващ нац. селекционер-Петев или Стоев?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Re: Кой избирате за следващ нац. селекционер-Петев или Стоев?
Вили Вуцов е идеален, пък и баща му дъртия Вуцан ще е доволен най-после.

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
- Red Warrior
- Контакти:
Не очаквах чак такава разлика в гласовете между Стоев и Петев. 
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- Love in blue
- Контакти:
Achtung_Juden написа:Love in blue написа:Тъпа тема за чешене само на езицитеПърво , някой ще те чуе, на куково лято
Второ , ако трябва да избирам, не искам поставени лица и то с двама души
Трето,
вече ми и е през дядовия кой ще стане! С такива футболисти , толкова!
Да ме извинява автора на темата но така мисля аз и така гласувам!
Първо - всяка една тема във форума е за чешене на езиците и никой не взема решения, четейки форума на бонг. Второ, поДставени лица ще има винаги, докато тези тъпунгери управляват футбола.
Не се опитвай да ме поправяш! Много точно съм ги определил предложените като поставени! Има голяма разлика защото , има и поДставени между много други ако са да речем 15/20 и повече . Докато тук са само двама и са все едно взети и поставени! При такова положение нямат шанс и поДставените
Много трудно е да си добър когато си сред толкова много злобни хора!
Офияциално никога не бих се отказал от ЛЕВСКИ! Колкото и да ме е яд, да ме натъжава и разкъсва сантимента.....ВИНАГИ ЩЕ СЪМ ЕДИН ОТ ТЯХ!!
Офияциално никога не бих се отказал от ЛЕВСКИ! Колкото и да ме е яд, да ме натъжава и разкъсва сантимента.....ВИНАГИ ЩЕ СЪМ ЕДИН ОТ ТЯХ!!
Петев и Стоев са двата най-добри варианта за национален селекционер и съм убеден, че ще тръгнем във възходяща линия още от следващия мач.
Единият от простаците вече е вън - наред е Боко тиквата!
Единият от простаците вече е вън - наред е Боко тиквата!
Вили Вуцов разбира се.. 
Минимално количество мозък се иска, за да знаеш, че Домусчиев няма да допусне Стоев за национален селекционер. Задължително да е германец, ако не да е човек, на който забъркването на бетон отзад да му е пределно ясно.
Последна промяна от cska-632 на 25 ное 2014 15:40, променено общо 2 пъти.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
- DrAvalanche
- Контакти:
Стою снежната топка е подходящ. При него Чехите ни биха само 6:0.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ
Ото Рехагел. Щом от гръцките парцали направи отбор, и за нашите олигофрени има някаква надежда.
И закон, който затваря всички чалготеки и забранява продажбата на алкохол 3 дни преди и след домакинство на националния.
И премахване на всички видове заплати/премии за футболистите.
Ей така ще останат само тия, дето им се играе, а не идват до София да вземат някой лев и да си видят приятелите, или да наeбат някоя и друга селска пyтка-златотърсачка.
И закон, който затваря всички чалготеки и забранява продажбата на алкохол 3 дни преди и след домакинство на националния.
И премахване на всички видове заплати/премии за футболистите.
Ей така ще останат само тия, дето им се играе, а не идват до София да вземат някой лев и да си видят приятелите, или да наeбат някоя и друга селска пyтка-златотърсачка.
България има нов национален селекционер и неговото име е Ивайло Петев, признаха пред Sportal.bg двама човека от Изпълкома на БФС. Президентът на футболния съюз Борислав Михайлов се е срещал на два пъти със специалиста и двете страни са постигнали договорка по всички точки. Петев е избран с единодушно решение на Изпълкома.
Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=520106
Ч-Б П Д В Е М