Кой избирате за следващ нац. селекционер-Петев или Стоев?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Кой избирате за следващ нац. селекционер-Петев или Стоев?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: Кой избирате за следващ нац. селекционер-Петев или Стоев?

Мнениеот Red Warrior » 25 ное 2014 14:37

CSKA69 написа:Глас за Стойчо Стоев, макар че по-рано в темата съм цитирал неговото мнение, че е малко вероятно да стане той, поради причини, които не желае да каже (разбирай конфликта му с Домусчиев)...
Да, Петев изгради този състав на Лудогорец (мисля, ясно се видя тази есен, че мита за Дерменджиев като истинския архитект на Разград падна), но чисто тактически Стоев е много над него и с неговия дипломатичен стил на работа ми се струва по-подходящ..

Аз винаги им съм им се чудил на зелените фенове, защо възхваляват толкова Дерменджиев като "архитекта". На мен ми стана ясен още в първия мач със Стяуа. Просто имат много качествени футболисти и с този отбор всеки може да стане шампион. Не случайно се избира между бившите двама треньори на Лудогорец като най-заслужилите. :roll:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Megatron_69
Контакти:

Мнениеот Megatron_69 » 25 ное 2014 14:42

Поста да заема инж.Иванов-Гон3:0,аман от неграмотници,висшисти трябват на отбора.... :idea:
Когато си мъртъв,не усещаш нищо-страдат тези около теб...
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....
4и4ковите 4ервенотри4ков4ета......

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 25 ное 2014 14:42

Red Warrior написа:
CSKA69 написа:Глас за Стойчо Стоев, макар че по-рано в темата съм цитирал неговото мнение, че е малко вероятно да стане той, поради причини, които не желае да каже (разбирай конфликта му с Домусчиев)...
Да, Петев изгради този състав на Лудогорец (мисля, ясно се видя тази есен, че мита за Дерменджиев като истинския архитект на Разград падна), но чисто тактически Стоев е много над него и с неговия дипломатичен стил на работа ми се струва по-подходящ..

Аз винаги им съм им се чудил на зелените фенове, защо възхваляват толкова Дерменджиев като "архитекта". На мен ми стана ясен още в първия мач със Стяуа. Просто имат много качествени футболисти и с този отбор всеки може да стане шампион. Не случайно се избира между бившите двама треньори на Лудогорец като най-заслужилите. :roll:

Остави друго, ама в медиите започнаха да се прокрадват слухове и за Георги Дерменджиев като вариант за национален треньор (макар и неспоменат от Лечков), като се изчаква да минат мачовете от Шампионската лига :lol:
Последна промяна от CSKA69 на 25 ное 2014 14:42, променено общо 1 път.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Val3ncia
Контакти:

Мнениеот Val3ncia » 25 ное 2014 14:42

Megatron_69 написа:Поста да заема инж.Иванов-Гон3:0,аман от неграмотници,висшисти трябват на отбора.... :idea:

+1 :mrgreen:

Потребителски аватар
barsa79
Контакти:

Мнениеот barsa79 » 25 ное 2014 14:43

Красимир Бълъков - тези двамата не бяха на САЩ-94

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 25 ное 2014 14:44

CSKA69 написа:
Red Warrior написа:

Остави друго, ама в медиите започнаха да се прокрадват слухове и за Георги Дерменджиев като вариант за национален треньор (макар и неспоменат от Лечков), като се изчаква да минат мачовете от Шампионската лига :lol:

А не благодаря! Номерата на Гриша Ганчев - уволнение чрез повишение, явно ги е усвоил и Юзбашията. :mrgreen:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Achtung_Juden

Мнениеот Achtung_Juden » 25 ное 2014 14:47

Трябваше да сложите и Балъков, та да се чудя между Гриша Ганчев или Домусчиев.
Докато най-добрият ни отбор играе само с чужденци и докато най-силните ни футболисти играят в средняци в Русия, втородивизионни на Англия - това е положението. Без значение Пенев ли е, Мъри ли е, Петев ли е.
Както и докато футболът ни се ръководи от боклуци като Корема, Домуса, Сираков, Лечков, Костадинов и Перуката.
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор :lol: -> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.

Потребителски аватар
Love in blue
Контакти:

Мнениеот Love in blue » 25 ное 2014 14:57

Тъпа тема за чешене само на езиците :) Първо , някой ще те чуе, на куково лято ;) Второ , ако трябва да избирам, не искам поставени лица и то с двама души :shock: Трето, :lol: вече ми и е през дядовия кой ще стане! С такива футболисти , толкова!
Да ме извинява автора на темата но така мисля аз и така гласувам! :geek:
Много трудно е да си добър когато си сред толкова много злобни хора!
Офияциално никога не бих се отказал от ЛЕВСКИ! Колкото и да ме е яд, да ме натъжава и разкъсва сантимента.....ВИНАГИ ЩЕ СЪМ ЕДИН ОТ ТЯХ!!

Achtung_Juden

Мнениеот Achtung_Juden » 25 ное 2014 15:00

Love in blue написа:Тъпа тема за чешене само на езиците :) Първо , някой ще те чуе, на куково лято ;) Второ , ако трябва да избирам, не искам поставени лица и то с двама души :shock: Трето, :lol: вече ми и е през дядовия кой ще стане! С такива футболисти , толкова!
Да ме извинява автора на темата но така мисля аз и така гласувам! :geek:

Първо - всяка една тема във форума е за чешене на езиците и никой не взема решения, четейки форума на бонг. Второ, поДставени лица ще има винаги, докато тези тъпунгери управляват футбола.
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор :lol: -> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.

Върни се в “Национален отбор”