Кой избирате за следващ нац. селекционер-Петев или Стоев?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Кой избирате за следващ нац. селекционер-Петев или Стоев?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: Лечков разкри: Ивайло Петев или Стойчо Стоев поема национали

Мнениеот ros » 25 ное 2014 08:45

Reckless написа:Абе супер си ни беше футбола, преди да се появи Домусчиев ! Изобщо преди да се появят Литекс и Лудогорец, футбола в България беше на световно ниво.
Всяка година, я Левски, я ЦСКА ставаха шампиони, всичко си беше наред и нямаше сътресения. Тогава имаше две национални каузи: синя и червена. Сега е само една. Сега често задавания въпрос е: От кой отбор си ? А преди беше: От Левски ли си, или от ЦСКА ? Всички мачове от първенството ни по онова време на сини и червени бяха протоколни, освен тези, между тях си. Иначе сега реват всеки мач за подпирания :) И са прави ! Това да не се подпират сини и червени, автоматично означава, че всички останали са подпирани :) Да ги ожали човек !

Много ми е любопитно да видя при една анкета в Габрово например колко хора ще припознаят Лудогорец и Литекс като отбори на сърцето им.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Steelblade
Контакти:

Мнениеот Steelblade » 25 ное 2014 09:15

.
Последна промяна от Steelblade на 25 ное 2014 11:24, променено общо 1 път.

ruga4
Контакти:

Мнениеот ruga4 » 25 ное 2014 09:21

Спирам да гледам БГ футбол,най-правилното решение 8-)

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 25 ное 2014 09:21

Aз съм за Ивайло Петев,поне момчето прихвана малко от великия дух на Черно море.Проблема е в ръководството на БФС.Те трябва да се сменят.Като няма резултати да се махат всичките от Изпълкома начело с Боби Перуканов.Щом един Домусчиев успя от нищото да направи успешен и печаливш един отбор от В група,без помощта на играчите от 94-та,значи има успешни български ръководители извън сегашните идиоти.
Черно море-първият шампион по футбол в България

Потребителски аватар
Аврамов
Контакти:

Мнениеот Аврамов » 25 ное 2014 09:29

Единият простак е вече вън - наред е Боко тиквата.

Петев и Стоев са най-добрите варианти за националния отбор и съм убеден, че ще тръгнем нагоре още от следващия мач.

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 25 ное 2014 10:28

''Бившият треньор на Лудогорец Стойчо Стоев зачеркна шансовете да стане национален селекционер след освобождаването на Любослав Пенев. Името му беше споменато от вицепрезидента на БФС Йордан Лечков като на един от двамата специалисти, с които се преговаря. Другият е Ивайло Петев, който беше освободен от кипърския АЕЛ. "Никой не ме е търсил и се съмнявам да го направят. Има куп причини, върху които не искам да се спирам. Дано намерят решение, което да е от полза на футбола и да успокои обстановката", каза Стоев в предаването "Зона Спорт".''

Всичко е ясно - Ивайло Петев ще бъде следващия национален треньор. Не ни остава друго, освен да му пожелаем успех :idea: (въпреки, че оставам на мнението си, че Стойчо Стоев трябваше да стане треньор на България)
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 25 ное 2014 10:35

Аврамов написа:Единият простак е вече вън - наред е Боко тиквата.

Петев и Стоев са най-добрите варианти за националния отбор и съм убеден, че ще тръгнем нагоре още от следващия мач.

+1.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
-1914-
Контакти:

Мнениеот -1914- » 25 ное 2014 11:07

Teo написа:
BadBoy написа:
Джовани Бутачо написа:
BadBoy написа:
subzero написа:Много взвх да ги познавам тия тъпаци. ;)
Сега ще видите как ще играят Попов и Дяков и М.Александров и Г.Миланов и останалите келеши в следващия мач.
Продажни Домусчиеви свини..... :evil:
Вън фризьорския салон от футбола ни !!!

Треньор ще е Петев и това го споделих преди няколко дни, а информацията ми е от уж достоверен източник.
Относно това, кои футболисти ще играят няма абсолютно никакво значение, всички са еднакво некадърни.

Така искат да си мислят всички , колега ... че , всички са некадърни .... както и за политиците , така оФците си мислят че са открили топлата вода , докато тоя кемезарник Домус Ага , съсипва футбола !

Футбола е в упадък от има няма 1998 година насам, та за 16 години как не се намери никой да разкара тоя Домусчиев ми е много интересно.

Никой не може да го пипне в момента Кирчо от БФС при положение, че Перуката му лиже гъЗ0 с извинение тука.

Домусчиев ли ти е виновен бе, палячо? Хайде първо да мислим за престъпниците Венци и Лечков, а?

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 25 ное 2014 11:26

Нека Ивайло Петев поеме А националния
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Върни се в “Национален отбор”