И още нещо от мен! Понеже виждам, че плюете усилено Кирил Домусчиев и видях, че Ангел Петричев е бил подложен на наказуем тормоз вчера... Аз съм левскар, но такава комплексарщина... Може с колкото си иска гел да се маже и Батков и Томов и Гигов и Стефанов. От колко време ги гледаме тези муцуни? И какво видяхме. Освен срамно присъствие в ШЛ и бижутерски гол срещу Марсилия и Тодоров разбира се, не мога да се сетя за нещо по значимо за последните ... 30 години! извинявам се ЦСКА би Ливърпул и смълча легендарната Коп и не се чуваше "you never walk alone", ама отпадна!
След няколко дни български отбор ще се изправи срещу същия отбор и може да го отстрани! От евротурнирите. Може би обаче това е по- скоро нежелано от типичния футболен фен, нали е важно всички да сме зле!
Не плюйте по Домусчиев, а накарайте вашия шеф да се учи от Домуса. Той го обръща на печалба, както има такова предаване. Трябва и Левски и ЦСКА да го обърнат на печалба, да изтрият омразата и глупостта (която блика и от Любо) и да започваме всички да изпитваме радост от този спорт, а не да ни е като въже на шията и само негативизъм да трупаме!
По БТВ Любо Пенев изпържи душманите си
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: По БТВ Любо Пенев изпържи душманите си
Последна промяна от Zaash на 23 ное 2014 20:58, променено общо 1 път.
scot написа:Още веднъж ще напиша, стига лъжи с подуенско-делиорманска смрад, време е да разчистим тая клика и пак да имаме Златна топка, голмайстори на големи първенства, Златни обувки, медали от СП, а защо не и финали в ЕКТ.
свърши се.
Се едно прострелян в крака да бега спринт на 100 метра и да бие Юсеин Болт.
Вервай си, че е възможно, ама не го споделяй, че се излагаш. дори не мое се изрине....
Важно е човек да вярва, а не да бъде роб! Щом ви харесват подхвърлените трошици, кълвете ги!
bobo_13 написа:Beck's написа:bobo_13 написа:Любо е жалък. Той напада целият Изпълком на лична основа. Тоя бил неграмотник, оня нисък и т.н. Никой от БФС не е говорил с/у Любо. Казваха му само, че не се е справил с поставените задачи и отбора не играе добре.....Любо не ги напада на професионална осново, а ги напада подло. Чудно ми е ако си отворят устата всички засегнати и изкарат кирливите ризи на Любо какво ли ще се получи?
Ти изби рибата !!! Как може да си директор и да има съдебни дела срещу тебе, как може да си неграмотен и да заемаш важен пост в съюза, как искаш да върви националния отбор, като вървиш срещу него и гониш най-добрите играчи ? Задай си тези въпроси , преди да се излагаш !!!
Хехехе нищо не каза, ами аз ще ти дам само 3 примера за директори със съдебни дела с/у тях...Томов, Батков и Венци Стефанов. Във всеки бизнес с/у собственик и някой директор се водят дела. Докато няма присъда ...си невинен по смисъл ана закона. А я ми кажи твоите директори грамотни ли са? Защото да си директор не означава да си грамотен, а означава да си послушен. Мога да ти кажа, че и с/у дирекорите на Мтел и БТК има заведени дела в момента за една камара неща, но това не ги спира да са директори, действащи. Дела има за нелоялна конкуренция, картелно споразумение и т.н.
Не си спомням Лечков да е изгонил Бербатов. Мисля, че Бербтов обяви, че няма да играе за националния отбор и по този начин плю на милиони фенове на националния отбор, подобно на КАзийски. Какво съм виновен аз като фен на футбола, че Лечков и Бербатов си ги мерят? Нормално е най-голямават звезда да играе за националната чест, но явно отой предпочита да търка пейките на западните отбори и да не се напряга за националния отбор. КАто си имат проблеми да си ги решат пом/у си , защо заради прищявката на БЕрбатов, трябва да страда цял народ?
Не мога да си представя Кристиано или Ибра да кажат, че няма да играя за националната фланелка, защото слънцето не изгрява от север.....
Абсолютно ми подкрепи думите, но май не го усети !!! Едното е дъжана институция, а другите са частни дружества, правиш ли разлика. В нашата мила родина, да ми говориш за невинен до доказване на противното е една огромна глупост. Едните имат имунитет, а другите имат пари... Няма да споря, имам мнение и то е , че трябват основи първо, а след това покрив, тука е точно обратното....
Captain Stottlemeyer написа:Въпросът кой кого е изпържил е доста спорен.Дали гърнето ще удари камъка, или камъкът гърнето - все е лошо за гърнето. А в случая Любо е в ролята на безработно гърне...
Ти тъп ли си ? Какъв си? От къде разбра, че Л.Пенев е освободен като треньор и че е безработен? Ако е така - кажи ми кой е заместника му ? Или само си се изказваш супер неподготвен за пореден път .
- diablorojo
- Контакти:
Zaash написа:И още нещо от мен! Понеже виждам, че плюете усилено Кирил Домусчиев и видях, че Ангел Петричев е бил подложен на наказуем тормоз вчера... Аз съм левскар, но такава комплексарщина... Може с колкото си иска гел да се маже и Батков и Томов и Гигов и Стефанов. От колко време ги гледаме тези муцуни? И какво видяхме. Освен срамно присъствие в ШЛ и бижутерски гол срещу Марсилия и Тодоров разбира се, не мога да се сетя за нещо по значимо за последните ... 30 години! извинявам се ЦСКА би Ливърпул и смълча легендарната Коп и не се чуваше "you never walk alone", ама отпадна!
След няколко дни български отбор ще се изправи срещу същия отбор и може да го отстрани! От евротурнирите. Може би обаче това е по- скоро нежелано от типичния футболен фен, нали е важно всички да сме зле!
Не плюйте по Домусчиев, а накарайте вашия шеф да се учи от Домуса. Той го обръща на печалба, както има такова предаване. Трябва и Левски и ЦСКА да го обърнат на печалба, да изтрият омразата и глупостта (която блика и от Любо) и да започваме всички да изпитваме радост от този спорт, а не да ни е като въже на шията и само негативизъм да трупаме!
Ама те гледят от Домуса- и те купуват съдии,ама не им стигат парите да си купят и титлата.

[center]
[/center]

След позора с Малта Любо вместо да го е срам да се появява по стадионите,той нагло продължава да твърди,че бил още треньор на националния отбор
А, БТВ като канят Любо да викат и преводач, за да превежда словоизлиянията му 

Zaash написа:И още нещо от мен! Понеже виждам, че плюете усилено Кирил Домусчиев и видях, че Ангел Петричев е бил подложен на наказуем тормоз вчера... Аз съм левскар, но такава комплексарщина... Може с колкото си иска гел да се маже и Батков и Томов и Гигов и Стефанов. От колко време ги гледаме тези муцуни? И какво видяхме. Освен срамно присъствие в ШЛ и бижутерски гол срещу Марсилия и Тодоров разбира се, не мога да се сетя за нещо по значимо за последните ... 30 години! извинявам се ЦСКА би Ливърпул и смълча легендарната Коп и не се чуваше "you never walk alone", ама отпадна!
След няколко дни български отбор ще се изправи срещу същия отбор и може да го отстрани! От евроурнирите. Може би обаче това е по- скоро нежелано от типичния футболен фен, нали е важно всички да сме зле!
Бре, ти на коя планета и в коя държава живееш? Такова бодряшко напътствие в стил "ръководната роля на партията", отдавна не бях чел. Браво, сега като сменим треньора и като рипнем...бе финал на Европейско най-малко...

...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
Бе ти нормален ли си? Домуса с чужда пита помен прави! Какъв пример може да бъде?! А и тръпката с Левски и ЦСКА е съвсем друга, не като при ония с кренвиршите и платените автобуси.
Любо Пенев се излага тотално с "разкритията" си.
До оня ден им благодареше , че са му разрешили да е на две ясли , в националния и Ботевъ ,днес вече "бомби" хвърля.
Да е някои външен човек , бих го разбрал , ама той така хвърля кал върху гъбра си.
До оня ден им благодареше , че са му разрешили да е на две ясли , в националния и Ботевъ ,днес вече "бомби" хвърля.
Да е някои външен човек , бих го разбрал , ама той така хвърля кал върху гъбра си.
- TheGreenSir
- Контакти:
Това, че Любо е много неща, не успя да се представи достатъчно добре и т.н , по никакъв начин не нарушава валидността на мнението му. Кажете кое от нещата ,които каза той е грешно? Всичко е самата истина. От години се сменят играчи и треньори, но резултатите са все така слаби. Кое е единственото нещо , което не се е сменило?
Е щом проблема стои, и на на ниво треньори и играчи имаше цялостни промени,а в БФС все така Перукан се прави на управник, според вас къде е проблемът
Повече хора трябва да излязат сега и да повторят думите на Любо.
Е щом проблема стои, и на на ниво треньори и играчи имаше цялостни промени,а в БФС все така Перукан се прави на управник, според вас къде е проблемът

Повече хора трябва да излязат сега и да повторят думите на Любо.
Нет документа, нет и человека.
-Коровьев
-Коровьев