АНКЕТА. Ще посетите ли България - Малта?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: АНКЕТА. Ще посетите ли България - Малта?
Аз ще отида, защото националният отбор трябва да се подкрепя независимо от резултатите. Това е националната кауза и честно казано ми става болно като видя полупразен стадион, а в мачовете на "Лудогорец" (без този с Базел) стадионът е пълен на макс.
Аз пък ако бях от София щях да отида.И само заради това в анкетата гласувах с НЕ.И аз не харесвам управлението на перукан с налагането на мамения, но щях да отида на мача.
НЕ. Това отдавна не е национален отбор. Това вече е бащиния на
"най-добрия президент" и "най-добрия вратар". Националния отбор се превърна в свърталище на гладни, като хиени мениджъри и
водени на каишка безхаберни футбалери, наречени твърде кощунски - "национали".
"най-добрия президент" и "най-добрия вратар". Националния отбор се превърна в свърталище на гладни, като хиени мениджъри и
водени на каишка безхаберни футбалери, наречени твърде кощунски - "национали".
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
Ако бях от София - да. Но няма как да пътувам от Пловдив за такъв мач.

pafkata написа:Аз ще отида, защото националният отбор трябва да се подкрепя независимо от резултатите. Това е националната кауза и честно казано ми става болно като видя полупразен стадион, а в мачовете на "Лудогорец" (без този с Базел) стадионът е пълен на макс.
Лудогорец не е национална кауза, но националният отбор също не е. Това са група пияници и чалгаджии.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Разбира се ,че няма да посетя този мач.Абсурдни цени на билетите и час на мача,като прибавим към това и изключително слабия ни отбор и какво да гледам.Да не говорим,че и противника ни е "сбирщина" от счетоводители,финансисти,администратори и т.н,които ще дойдат на екскурзия и може би единствената им цел ще е с мощен шут да надскочат някоя от трибуните на стадиона