ние подкрепяме само силния на деня ...
затова 95% са фенове на Ман Юн , Барса,Реал , Ливърпул, Ман Сити ,Милан и т.н... или в България дори да си от Пловдив или Варна пак повечето са за Левски или ЦСКА... уважавам фенове на Ботев(особено), Локо ,Морето , Миньор, това са истински фенове.. щото Ботев във В група имаха повече фенове от почти всеки отбор в А група.И затова мачовете на България никой не ходи... защото не бие... какво да се прави
АНКЕТА. Ще посетите ли България - Малта?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- stpehenhunt11
- Контакти:
- botevbeerboys
- Контакти:
Re: АНКЕТА. Ще посетите ли България - Малта?
stpehenhunt11 написа:ние подкрепяме само силния на деня ...
затова 95% са фенове на Ман Юн , Барса,Реал , Ливърпул, Ман Сити ,Милан и т.н... или в България дори да си от Пловдив или Варна пак повечето са за Левски или ЦСКА... уважавам фенове на Ботев(особено), Локо ,Морето , Миньор, това са истински фенове.. щото Ботев във В група имаха повече фенове от почти всеки отбор в А група.И затова мачовете на България никой не ходи... защото не бие... какво да се прави
Това е истината!Болшинството от вас подкрепят отбора само когато побеждава.Не се прави така!Аз бих отишъл на мача ако беше в Пловдив!И съм сигурен,че ако живот и здраве догодина стане стадион Христо Ботев и национала се премести на него.Ще има много по добра посещаемост на мачовете отколкото в т.н.р столица!
40 лв за колоса Малта в ноемврийска вечер от 21:45 за да гледам "възродения" (в обратен ход) национален.. хмм на кантар съм 

докато плешивия малоумник управлява,абсурд да отида... всичко разсипа тоя урод !!
-
- Контакти:
Отбора има нужда от подкрепа, но шефовете му явно не желаят фенове. Националите са зле в момента, времето е студено, билетите са скъпи и играем с Малта. Всички тези предпоставки вещаят празни трибуни и тягоства обстановка. Защо не направим, като италианците и германците? Всеки мач в различен град!Стадиони има, а на места публиката е зажадняла за истински футбол. И дори някои да ми опонират сами могат да видят, че има, къде да се провеждат подобни срещи: Бургас на Лазур, в Ловеч, в Стара Загора. Жалко е, че в най-големите градове няма читави стадиони. Нито Пловдив, нито Варна, да не говорим за Русе. И накрая пак остава В. Левски в София, който също след година няма да отговаря на изискванията на УЕФА. Е, как да ходиш да гледаш нац. отбор, като освен слабия футбол не ти се организира никакво одобство. Не получаваш нищо срещу парите си!
Няма как да стане , тея цени нарочно са сложени , за да няма фенове.Не че са кой знае какви но на какво отгоре ?Малта ? 21:45 Неделя ? Последните две квалификации ли , не разбирам . 

Не, защото не съм доволен от селекцията и няма какво да видя заслужаващо цената на билета 

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
На стадиона ще съм само ако играе Националният отбор, а не ФАМИЛИЯТА
Не твърдо, цените на билетите са високи, не заслужават да се ходи