Маркиньос сменя Гаджев в националния отбор

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Jr.Moraes
Контакти:

Re: Маркиньос сменя Гаджев в националния отбор

Мнениеот Jr.Moraes » 09 ное 2014 22:13

Аз с предния си коментар не съм искал да кажа ,че специално това трябва да ни е национала (бъдещия)....просто ми изглежда доста по-добре от сегашния с Ники Финта,Веско хероина,Влади лепенката,Апостол,Мицански,Дяков жълтия картон,Данчо Минатия,Бодурко,Ивелин Паришев,Манолевия,Гошо Миланов(не че е бездарен като другите,но откакто отиде вЦска не е МРЪДНАЛ) и още 2-3 екземпляри.
Иначе освен изброените по-горе в моя и др.коментари се сещам за поне още 10 момчета ,които 50 пъти повече заслужават от сегашните избраници на Любо Пенев да играят за национала.Аз лично бих викнал доста такива футболисти в А нац.отбор,да бихме прежалили тия квалификации,но пък ще знаем ,че за следващите и по-следващите ще имаме отбор ,който при група с по-слаб лидер (Гърция,Босна) може дори за 1вото място да се бори.Други такива таланти са например:
Георги Китанов-в момента контузен,но със сигурност би бил опция в бъдеще.
Антон Недялков-от няколко години е един от топ бековете в БГ,макар и според мен да е малко недооценяван.
Георги Терзиев-ботушар си е момчето ,но не може да му се отрече ,че за БГ е много добър защитник.
Емил Грозев-не съм му гледал повече от 1-2 мача ,но от приятели съм чувал,че не е лош защитник.
Стефан Велков-дано контузиите не му провялат кариерата, защото пример за играчи които не са си развили таланта заради контузиите бол-Пато,Джузепе Роси....
Борислав Цонев-има голям потенциал и ще е жалко да не го развие
Ради Кирилов-недоумявам ,защо не го викат в национал,гледах го преди близо месец и си цъкаше доста добре(вярно в 3та италианска,но пък едва ли нивото в А група е мнооого по-високо :) ).Вкарва и голове доста често,доста време беше в школата на Киево ,а дубъла им на тях странно как ,но върви всеки път са в горната половина на таблицата ,а миналата година свършиха 2ри или 3ти.
Томи Костадинов-едва ли нивото в Азербайджан е по-лошо от това във Втора китайска дивизия :lol:
Георги Минчев и Кирил Десподов-голямо бъдеще им се очертава и на двамата,дано реализират потенциала си.

Имаме и много други таланти-Мисяк,Алекс Колев,Витанов,Лазар Марин,Мики Орачев,Краев,Радой Божилов,Малинов,Руменов,Бекир Расим,Айкут Янъков,Янис Карабельов,Тейнур Марем,Стивън Петков,Милен Гамаков,Никола Колев,Димитър Митов(тоя дето подписа с Борнемут,ако не се лъжа) и много други.Дано само реализират потенциала си ,а да не стане както стана с Марио Кирев ,Николай Ботев,Валери божинов и мноого други.

Потребителски аватар
vg_vasilev
Контакти:

Мнениеот vg_vasilev » 09 ное 2014 22:36

alexpetrof написа:Пенев е скандално прост треньор и напоследък започва да го показва все по-често

А добро утро !

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 09 ное 2014 23:17

favaca8888 написа:
ronnie написа:Няма сила на света, която да ме убеди, че Марки (или още повече Гаджев) е по-добър от един Чочев. Изключително странни решения на националния наблюдаваме в последно време, но резултатите от това се виждат :oops:

Чочев не мое да хване ръка в Палермо, къв Чочев

Еми да прав си Чочев има 84 мин. в Серия А (един мач като титуляр и един като резерва) и не е в националния но пък Н.Михайлов има 0 мин.
в първа турска и е безспорен национал!!!

bastuna203
Контакти:

Мнениеот bastuna203 » 09 ное 2014 23:39

Не знам тоя Пенев как ги мисли. Вярно, че ни е малко капацитета откъм футболисти, ама да викаш пълни дървета на по 32-33 години....

4akala
Контакти:

Мнениеот 4akala » 10 ное 2014 00:28

Чичовото тотално изтрещя!За какво ни е тая баба Маркиньос?!?Тоя освен да лежи по терена,да симулира и да ръкомаха по съдиите за друго не става.След като е тръгнал да прави четки на Директивата да беше извикал онова ренде Галчев,поне може да контузи някоя "звезда" на малтииците.

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 10 ное 2014 00:48

Аз съм против присъствието на Маркиниос в националния! Стар е Марки и не играе добре! Спокойно можеше да викне Кристиян Малинов от Литекс ..

Потребителски аватар
riddler
Контакти:

Мнениеот riddler » 10 ное 2014 00:50

Срещу подобен противник защо не извика Георги Костадинов от Берое? Уф, забравих, че мениджърът му няма силни позиции в БФС... :lol:

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 10 ное 2014 07:40

Смяна на един куц кон с друг :!: :(
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 10 ное 2014 10:12

Не харесвам това решение на Пенев,но той си решава нещата.Не го харесвам,защото Маркиньос е бразилец па макар и с български паспорт!По-добре някой от младите футболисти в България да трупа опит!

Графът
Контакти:

Мнениеот Графът » 10 ное 2014 11:45

пълна трагедия е тоя случай! аз имам чувството, че пената нарочно вика само резили от цдна-то, за да им покаже, че не ги харесва. за мен отсъствието на славчев, вутов и чочев срещу малта е престъпление срещу националния тим. това е една контрола. друг е въпросът, че всички останали мачове ще се окажат такива с треньор като племенника на чичо пенчо- бате пенчо. бягството от Ботев и начинът, по който стана е еманация на интелекта на клана пеневи. ще си го търпим още малко и ще дойде другия провалящ се балъков. ама и за него има време.
България има много отбори, но "Ботев" Пловдив е само един!

Върни се в “Национален отбор”